Място за боси стоножки - 17

• 150 030
  • 959
  •   1
Отговори
# 870
  • sofia
Здравейте, на HUGO обувки и боти отговарят ли си? С тесен крак съм, но между два номера.

# 871
  • София
Здравейте, поръчах едни обувки Timberland и сега се чудя дали са леки, удобни ли са въобще? Моделът е класическият над глезена. Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение. На това отгоре са велурени и не знам колко биха издържали при мен в приличен вид.

# 872
  • Sofia
Синът ми има няколко чифта.
Топлят,леки са,лесно се чисти велурът.

# 873
  • София
Синът ми има няколко чифта.
Топлят,леки са,лесно се чисти велурът.
Благодаря ви!

# 874
  • София
За мен Тимбърленд са тежки. Бях си взела класически боти. Веднъж ги обух и се едвам се прибрах. Една приятелка ги взе. Аз съм свикнала на леки маратонки, боти, ботуши...тези боти ме изтормозиха.

# 875
  • Sofia
Класическият над глезена Timberland е тежък и твърд, но пък в цвят camel е Revolving Hearts

# 876
  • Sofia
Имам класически Timberland, купувани от Америка преди 15 години. Железни обувки, ходя по планини с тях, не са мръднали.
Но детските са тото с размерите, все не мога да ги улуча.

Да похваля този Diesel, за първи път купувам обувки на марката, много изпипани
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B … iesel-p4174443-1/

# 877
  • sofia
Да попитам пак за HUGO, HUGO BOSS - как са като номерация? Става въпрос за боти.

# 878
  • Sofia
Мой опит - точни, комфортни; нито стискат, нито хлопат.

# 879
  • София
Да кажа какво стана с Timberland, боти Ray Sity, защото тях поръчах. Досега не съм имала усещането, че краката са ми бетонирани в обувки -толкова корави, че да се препъвам. Иначе много красиви, стоят  страхотно на краката, прибрани и сравнително леки. Връщам ги. Мислих класическите да поръчам, но като ви чета, няма смисъл да пробвам.

# 880
  • varna
Момичета, Асикс как вървят като номерация? Уголемени, умалени, точни Simple Smile

# 881
Момичета, Асикс как вървят като номерация? Уголемени, умалени, точни Simple Smile
За мен са умалени, както повечето спортни. Пробвах скоро в един от моловете - задължително номер нагоре ще поръчвам, ако нещо ми хване окото. Както и Ню Баланс.

# 882
  • Хасково
Черни кожени боти Gant, 39 номер, 22 евро: https://www.amazon.de/-/en/GANT-Womens-Custly-Trainers-black/dp/ … hoes&sr=1-340

# 883
  • София
Моля за мнение, G-star raw мъжки, отговарят ли си?

# 884
  • София
Моля за мнение дали дамски Camper си отговарят?

Общи условия

Активация на акаунт