Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 48 195
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте и по обедно време  Hug
Тъкмо сварих да изгледам епизода с букви! Чок тешекюлер на Синан и Мелек тийм  bouquet
Само да предупредя, че току-що изпрах и ще простирам  Mr. Green

Друго си е като разбираш всичко още докато гледаш  Flutter.

Оффф яяяя  Whistling все си мислех че Вели не би могъл да бъде толкова зъл, все си мислех че времето в което Айлин беше при него ще го промени понеее мъничко! Йок артък! За този няма шанс да се разчувства! И как би могло да бъде по друг начин като вместо сърце, в гърдите му има скала  Crossing Arms, не камък, а скала......студено парче скала!
Цял живот единствената цел на Вели след излизането му от затвора е как да унищожи Кадир! Той знае, че за него е важно да има семейство, дом ...... там където ще бъдат любимите му хора и тези които ще го обичат! След като видя как си живеят четиримата в къщата на Кадир ентусиазъм му даде поредната тъпа болка в гърдите! Да, точно там където го бодна скалата, защото скалите не са равни, те винаги имат ръбове! Винаги ми е харесвало да анализирам поведението на хората и какви би могло да са мотивите им за определени действия  Rolling Eyes ей така за мен си. Та докато гледах си размишлявах повече за Вели, да тоя злодей определено не заслужава такова внимание от моята скромна личност, ама от раз ме спечели тоя ..... от раз ми разпали желанието да му откъсна главата на този долен мерзавец  #Cussing out.

Серията за пореден път за мен си беше на ниво! Имаше и ашк и екшън. Божеее как си отдъхна Кадир като стигна в къщата и видя, че Зейно е добре и Айлин също! Как си отдъхна , че и аз с него. Ръцете ми изтръпнаха от напрежението. А тази малката предателка и аз като Кадир не я харесах още от начало. Обаче седя е си мисля как въобще е възможно да бъде човек на Вели  newsm78 че тя с тоя поглед на подплашена кошута не би могла да стресне комар та какво остава за жив човек  Whistling. Да Зейно се уплаши, но според мен тя се страхуваше за Айлин, не за себе си. След всичко което й причини Вели, тя не се страхува от него. Поопозна маниерите му, а благодарение на Кадир и мислите му! Оказа се че с Кадир стршано си приличат, но същото толкова много се и различават и най-вече по сърцето. Кадир го има , но Вели - не! Отдавана е загубил шанса си.
Това което също ми направи впечатление е как така майката на Кадир сляпо вярва на думите на Вели относно сина й. Та той й е казал че сина й е мъртъв, че обичал едно момиче което го е напуснало заради мечтата му да стане полицай и да се опита да я намери, че дори се е запознал с това момиче но видите ли БУМ .......забравих бил името й! Ай сектир бе! Тоя има слонска памет ама как пък от раз забравя! Еййй тука вече и турските светила биха се видели в чудо  Stop.
Кратките сцени на щастие между Кадир и Зейнеп и Керем и Джемре ми напълниха душата просто. Че даже и малката Айлин  майката на Керем! Сладурковци се бе  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Имаше и леееко комични моменти! Тези двамата тарикати Мерал и Папагала защо така наивно си повярваха на себе си че и на Белма  Thinking не знам! Ма тия пишман престъпници се правят и на отворени обаче  hahaha hahaha hahaha. Голям смях са. Вели докато ги подуши и вече ги гледаше в лицето  Laughing. Ма инак смели ...хоп дай пари лельо Сийке па ние ще гътнем Джемре  Joy Joy Joy Joy Joy Joy ейй сълзи ми текнаха значи като се сетя за тия абдали  Naughty Ами тъпата физиономия на Демир като каза на Вели че има видео с него и Белма и че Джемре знае за него!  Joy Joy Joy Joy Joy аййй велик момент значи. Кошко джамити толкоз мъж, пък се подплаши като бито псе от едно видео  smile3532 ма инак и той баш мафиот ще става че и ръцете си с кръв ще изцапа  ooooh!.
Аматьор бе, аматьор  Stop  Whistling.
 Ай стига толкова размисли,че обяда ми ще даде фира  Naughty Mr. Green

Много са ми объркани мислите, че по обедно време от глад вече и бръмбарите в главата ми са се озлобили един срещу друг и упорито отказават да работят в екип докато се изкажа! Ааааа ще се наказваме  Naughty Mr. Green

Като се сетя нещо пак ще дойда  Naughty Хайдиииии, гюршуз  Wink!

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 17:07 от kotelina

# 376
Коте Hug
мерси, с кеф те прочетох! bouquet
аз серията ще си я гледам довечера....

кратко клипче с КБТ Heart Eyes
https://twitter.com/BeaOtero_/status/1091683766890909698

нова

79 области
423 кина
1233 салона- ще бъде пуснат

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 15:43 от Airra

# 377
Айре, имай милост! С тази бяла тениска ми докара сърцебиене....
Коте, супер пост! Споделям всичко - и мнението ти за серията, и за Вели (моя любим кретен), и за жирафа-папагал и неговата любима! Вярно, че са големи пишман-престъпници! Ама то едно е да искаш, друго е да ти се отдава - и аз искам да съм манекенка на Виктория сикретс, ама визията ми по-скоро отива на сладкарници Неделя....

Както и да е, ще гледам серията! Айде дано някой не реши, че сега е моментът да му свърша някаква работа!

# 378
Привет, отново!  Hug
Айре  Heart Eyes и на мен хич не ми се вярва, най-малкото защото щяхме да го видим в реала с такова шкембенце, да  hahaha Предполагам, че му слагат корем, който изглежда като истински, нещо такова  Laughing

Много точно си определила финала на ДК с думите на Сюхан  Peace
И на мен анимацията не ми хареса особено, но самия факт, че са направили такава ми говори, че сериала се харесва много, особено комисар Хайдиии  Heart Eyes Да върви по дяволите рейтинга в Тотала  #Cussing out
Хел  Heart Eyes за нищо на света не се отказвай да гледаш - Киво прави невероятна роля, Туба също много ми хареса, ролята на Сюхан и лепна като ръкавица, дето се казва. Аз също не съм толкова крайна като Кети в мнението си за героинята и - да, имаше си много трески за дялкане, не разбираше Джесур и някак го имаше за даденост, но имаше и  хубави черти, за които да я харесвам, а самата двойка я обичам, много са ми красиви заедно. Ще има много хубави моменти между тях, особено този, когато най-сетне му каза, че е бременна, изиграха го брилянтно, заслужава си да се гледа сериала, определено. Все пак не случайно го номинираха за ЕММИ, нали ? А Тахсин малко го поизбелват, но не го оправдават, споко  Laughing
Извини ме, че снощи не ти обърнах много внимание, но премиерата на филма ме вълнуваше доста повече, разбираемо  Laughing
Коте  Hug страхотно пране си проснала, евалла! Много ми хареса коментарът ти, благодаря!  bouquet
Че защо да му няма доверие на Вели майката на Кадир ... Та той се е представил за най-близкия човек на синът и, кой знае още какви измислици и ги е наговорил, че да го обикне толкова ? Ще видим, да не бързаме Peace Много се смях как си описала онези аптали жирафа и Мералката, също и Велма и Демир  hahaha Тя Мерал си прави някакви сметки, ама не знае с кого си има работа, тоя психо наистина е загубил всичко човешко в себе си  ooooh! И все пак, още го боли от истината, която му каза в очите майката на Керем. Дали заради това поръча да я убие Демир или такова му беше намерението още в самото начало ? Май си беше намислено още в началото, защото гадния Селим искаше Керем да страда, а какъв по-добър начин от това  ooooh!
Върни се пак, ще те чакаме  Laughing Фифа работната ми се губи днес  newsm78 Изобщо не мъцна цел ден  Crossing Arms Laughing
Много интересно инфо е споделила тази руската блогърка, копнах го отново от Мелека  Wink
Цитат
Цитат
Блогърът Анжела, която неотдавна сподели снимка с Къванч, отново е била на снимки на "Сблъсък" и споделила впечатления, ето част от тях:
"Днес отново присъствах на снимките на сцени от еп.8, които протичаха на няколко крачки от дома, където е дома на Кадир в сериала. В скоро време, мястото, където е ресторанта ще бъде затворено за ремонт, а частта където е самия ресторант ще бъде превърнат в други декори за сериала.
А вчера на снимките видях и Елчин Сангу, но ако останалите актьори вървяха пеша, то нея я возят с кола и тя прави само две крачки между караваната и колата, между колата и мястото на снимките. Нейният шофьор въобще не се съжалява над чакащите за снимка с нея и автограф и нарочно даде лъжлива информация, че тя е отново на снимки и после ще се върнат, а всъщност я е отвел и не се върнаха. Пълна противоположност на него, е бодигарда на Къванч, така както и самия Къванч, той е изключително мил човек ( именно той ме снима с Къванч), обикновен и обаятелен.
[/color][/size]

Нищо не зная за Елчин, тя може да не обича да се снима с фенове или може точно в този ден да не е била на кеф, кой знае. Не вярвам да се е надула толкова чак , има вид на сладък човек  Thinking
Открила е и Тамер и Еркан тази  Shocked опасна е!

Ох, че сладкиии ...  Heart Eyes
https://vk.com/kivanctuba?z=video-39664475_456239986%2F4ec0d82d7 … l_wall_-123508620
Цитат
Дочери Директора по Фотографиям Эркана Озкана в сериале "Столкновение". Передают привет Кыванчу 😊милашки🤗
И Башак подкрепя мъжа си и филма  Heart Eyes

И началника е на премиерата на филма  Wink

пресата

Е, и аз си проснах огромно пране  Laughing , други новинки за сега няма  Peace
Айре  Heart Eyes супер е на новата снимка!  Heart Eyes
1233 салона ?  #Crazy  Вай беее ... дано минат 2 млн. гледания  thumbsup
Поли  Hug  Joy Joy Joy
Как ти е гърлото ?

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 17:22 от queen_fenka

# 379
  • Ruse, Bulgaria
Здравейте, отново съм тук.
Нямаше ме, защото имах забрана да пиша коментари и да изпращам съобщения.
 Peace

Сблъсък 8. Епизод - Бг Субтитри

https://cloudvideo.tv/p8kz3hb4ld9t

Сблъсък 8. Епизод - Бг Субтитри 1/2

Сблъсък 8. Епизод - Бг Субтитри 2/2

# 380
Синанджим  Hug ти пък кого си ядосал, че си бил с бан  newsm78 Нейсе, ние се притеснихме да не сме те обидили неволно с нещо  Peace Благодаря ти!  bouquet
Поздравче за всички вас  Heart Eyes Поли   Hug да внимава, че има бая бели фанелки в клипа  Laughing

# 381

Здравейте прекрасни Hug Hug Hug

Синан Hug bouquet благодаря ти , на теб и всички които заедно сте сътворили превода newsm51 smile3525 newsm51

Сега изчезвам , че е събота вечер Wink, но започвам серията като се прибера  на спокойствие.

Приятна вечер bouquet

# 382
Здравейте прекрасни момичета,чета ви понякога ,прекрасни сте.Но сега се реших да пиша,щото прочетох че щели да правят финал на сериала с 13 еп.Моля ви кажете истина ли е

# 383
Йени бурда им

Поли Hug биг злодей е Вели, определено. Кефи ме обаче хладнокръвието му Stuck Out Tongue Winking Eye. Седя и си размишлявам как само думите на леля Серпил набързо му върнаха спомените за Онази нощ. Замисли се колко е права тя като му рече, че е много лесно винаги да обвиняваш другите за нещастието си. Както той направи с Кадир. А защо за миг не се замисли за последствията от това, че полицай с неговия ранг е муле на наркодилъри! Защо да е виновен Кадир? Ако той не беше споделил късно за наркотиците от колата на Вели с началника, може би Хайдар бей щеше по-рано да организира групата и да успеят да предпазят семейството му. Но Кадир нямаше и идея каква цена се плаща ако не цепиш секундата като швейцарски часовник с доставките.
Хората така сме устроени, че при всека пречка или проблем да набедим някой друг. По-лесно е да се сърдим на хората и да обвиняваме всички освен себе си. Ето, както каза и Серпил, мъжа й цял живот я бие че го яд на всеки и всичко. С две думи яд го в че жив, мерзавеца му с мерзавец!
Фенче Hug, душко ми аптали са ония двамата. Казал им някой че е лесно да се пикае срещу вятъра Joy ама и това си има последствия Stuck Out Tongue Winking Eye, ще трябва си бършат дрехите Joy.

Значи, разбирам изискванията на Турския СЕМ, но пък благословиите на Кадир по адреа на Вели, все едно ми вървяха като субтитри отдолу. Толкоз красноречиви бяха жестовете му Stuck Out Tongue Closed Eyes, като на Христо Стоичков към рефера чужденец Joy. Кефи ме на макс този Киво бе! Като го гледам как се нерви, чак аз почвам се паля Rage толкоз ми е ясен характера му. Едно към едно с моя Stuck Out Tongue Winking Eye.
Хайдиииии че трябва се готви Cry

# 384
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделените интересни постове!!!
 Чета, чета и ми се иска за всичко и на всяка да отговоря.
 Времето малко, но пък Къванч хич не се спира вече трета година.
 То не беше ДК, то не беше ХС, то не бяха Мави, КокаКола,
 костенурки, мотори, коли, та и Сблъсък, а с Огрнизето 2 изтрепа рибата.
 И все по-добър и по-добър. Да иляди и да не му е уроки!!!
 Не съм от пристрастните, но фактите говорят сами за него.

Хел, моля те изгледай докрай ДК, защото дружките ще ме оскубят.
 Ще ти правя компания, на споделеното!!! Сос.
 Това е сериалът, на който съм отделила най-голямо внимание.
 Най-много гифчета и колажи съм направила за ДК.
 Най-много постове съм написала за него.
 Най-много допълнителен материал съм прочела за ДК.
 Времето, в което се снимаше и излъчваше,
 оказа до голяма степен влияние на сценария.
 Това е сериалът, в който талантът на Къванч изпълни до краен предел екрана.
 Просто се чудех кой кадър с него е по по най.
 Въпреки отрицанието и мрънкането,
 сериалът стигна до награда в Сеул и номинация за Емми.
 Всъщност финалът го разглеждам в общия контекст на епизодите,
 а не само като отделна серия.
 Имаше доста изрази, които подсказваха това по-отрано :

"Когато искаш да забравиш, става бързо.
   Когато искаш да си спомниш, става бавно."

Ти си моята нова ера!   Преди теб!   И след теб!     Обичам те!   Наистина!

~ ~ ~ Всъщност животът бил един сън.
           Нямало нищо такова, като истина.
           Имало само възможности.
           Така бях прочела някъде един ден.
           Понякога си казвам - Де да можеше ...
           Де да можех да се върна в онзи първи миг.
           После да се събудя на място, където няма врагове,
           където не губиш своите близки,
           на място, където няма мъка,
           в един щастлив живот.

Ако можехме да върнем времето назад.
           Ако можехме да променим онзи миг,
           който определя съдбата ни.
           Колко различно щеше да бъде всичко, любима.
           Кой знае. Може би на друго място,
           в друго измерение, преживяваме тази приказка.

Кой каквото и да каже, аз ще продължавам
           да се държа за нашето чудо, любима!
           Никога няма да се откажа!

Ето това е моят свят, любими!
           И в този свят всичко е възможно.

Знам това е сън! Някой ден ще свърши.
           Нищо! Все пак докато дойде този миг,
           трябва да бъдем щастливи.

Сънувах много красив сън.
           Понякога животът дава на човек втори шанс.
           Ако повярваш, каквото и да се случи,
           няма да изгубиш надежда!
           Чудесата ще бъдат твоята награда,
           а сънищата ще се превърнат в реалност.

~  ~  ~ Сякаш не в миналото,
             а днес пак те изживявам.

Винаги си до мен.
             Винаги присъстваш в нощта и деня ми.
             Ти си песните ми, които пея и на които свиря.

~  ~  ~ Обикнах те веднъж.
             Друга не мога да обичам.
             Наричат ме луд.
             Нека ме наричат. Не мога да се променя!
             Казват, че съм още в началото на пътя.
             Ще се промениш, ми казват.
             А всъщност всички пътища, които знам,
             ме отвеждат при теб.

Започнах да гледам преведената серия на Сблъсък.
 До 30-та минута съм.
 Благодаря за превода!!!
 Но срам не срам ще помрънкам.  
 Пак няма превод на песента на майката.
 И пак да помоля, за превод на фрагмана на Организето 2.
 За другото другия път.

# 385
Здравейте, момичета Hug
Благодаря на всички за инфото, снимките и гифчетата. Синан, благодаря на теб и групата за преводите Flowers Cherry Blossom

Дива... Остави ме без думи. Много ти благодаря! Заклевам се, оставих сериала, но ти ме замисли. Честна дума, въпреки всичките положителни коментари се бях отказала да гледам, аз съм малко странна личност... Така зарязах навремето Курт Сеит и Шура, въпреки Къванч. И така и не гледах сериите с Мюрвет, така ми опротивя сценария. Много харесвам Киво, обаче както съм си малко луда, изнервих се как опропастиха Шура и го зарязах. И сега не ща да го гледам. Обаче прочетох всичко, което написа, замислих се.... Ще го догледам, дано не ме разберете погрешно или че се правя на интересна. Яд ме е, че не съм го гледала когато излезе, въпреки, че Айрето ме покани. Изпуснала съм страхотни коментари, особено от твоя страна Hug

И за да не ви досаждам само с ДК - изгледах серията от четвъртък. Едно ми прави впечатление и всъщност много ми допада като сценарий. Кадир и Вели до така степен са си влязли под кожите, че знаят до най- малката подробност всеки ход на другия. Сякаш всеки един от тях е влязъл в главата на другия... Жалко е, че са врагове, като приятели биха били перфектно допълващи се. Нали имаше теории, че Вели е влюбен в Зейнеп. Според мен никога не е бил, просто му се иска да има всичко, което има Кадир. Изобщо не му пука за Зейнеп.
Мъчно ми е много за Керем Sad . Той също е в много лошо положение, а Вели е долен до мозъка на костите си. Предчувствам, че ще им създаде много проблеми оттук насетне. И това е само началото.....

# 386
Яле ме и менееее  Party

Начи ако съм споменала, че най мразим четвъртъка - грешкаааа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire повече мразим съботата  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Сал не моем да разберем английските гъ**ве що не бегат да си мухлясват на острова, а ми ходят по главата?!
И след гадния работен ден, отметнах редовните социални ангажименти и до де стигна до Хари (компа ми е HP, та се казва Хари Потър) вие се смазахте да простирате  ooooh!
Забравих кой баш беше тука така че гушки на све навалица  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

Не видЕх Дива да ми е пуснала оферта за мрънкялника....  Crossing Arms

Много хубави коментари за ДК - аз мислим там вече да се изказах подобаващо. Да, хареса ми, но не можа да измести КГ. Сори, ама КГ-то си ми е най на сърце по всички фронтове. От моя телевизор 2те неща, които изнесоха ДК-то на плещите си са невероятната игра на Киво и химията между него и Туба.
Много харесвам Туба и смятам, че е добра актриса, но до Кивчо направо грейна това момиче. В тоя ред на мисли кво му ареса на Онур не знам...  Whistling

Много ви тенкю за све инфо, снимки, гифчета,музики и колажи около Организето. Даже не знам от къде вадите толкова информация,честно. Hug

И ич не се заблуждавайте, че днеска нема да перем и да простирам  Mr. Green ама си отлагам гледането на серията, че тамън седна и се почва мамоооооо,вуйноооооо,женааааа  #Cussing out Та да настаним личния състав в покоите и пускам а сонра и компетентния ми коментар.

Ае сос здраве до после  Heart Eyes

P.S. Фен,  Hug да не съм чула повече да ми отбелязваш факта, че е петък  #Cussing out че след твойто отбелязване... ПОТОП  #Cussing out Mr. Green

# 387
Здравейте и от мен Hug
Много яка компанията тук, та си викам и аз да се присъединя Blush
Провокирана съм от поредния мега як епизод и не можех да не споделя еуфорията си от сериала!
Към момента не мога да си събера мислите и да направя много смислен коментар, но ще го направя.
Единственото, което не ми дава мира е мисълта, че Мерал ще попречи на Демир да убие майката на Керем! Не мисля, че ще е полицайката, защото на нея й трепереха така мартенките като се измъкна от къщата на Зейнеп, че надали е успяла да стигне навреме.
След всичко случило се при тази засада, единствено съм щастлива от факта, че Айлин чу какво каза Вели и видя на какво е способен, та дано всее малко страх в това дете. Някак очаквам той да се опита да я отнеме от Зейнеп, за да му бъде "дъщеря". Пича развил бащински чувства, ако не друго...
След играта на Керем мозъка ми е "чоорба" и ще спра дотук Nature Moon

# 388
Фиф Hug я що все уФатни булки сме се сбрали Stuck Out Tongue Winking Eye. Начиии цел ден седа на полусъединител да се включиш как ги видиш ти нещата у Сблъсъка от твоята камбанирая Rolling Eyes
KikaDer Hug хошгялдин! Сподели как да ти викам по-напряко, лютфен Rolling Eyes

# 389

~  ~  ~ Обикнах те веднъж.
             Друга не мога да обичам.
             Наричат ме луд.
             Казват, че съм още в началото на пътя.
             Ще се промениш, ми казват.
             А всъщност всички пътища, които знам,
             ме отвеждат при теб.

Hug