Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Алперен  Heart Hands Thumbsup Hug е бъдещата звезда на турското кино!!! Невероятен!!!

Себи, Айре,  Али, Фенче,  Кате Hug

И аз се надявам всичко да е наред с  Фахрие  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 20:39 от AniMae

# 586
Мерал е спасителя, ами браво на нея!!

# 587
Ако бях на мястото на Джемре щях да се засегна  от предпочитанието на Керем.
Не му беше лесен избора ....и  все пак.

Като гледам полицайката  си мисля , че предателите  винаги  са  жалки.

Вели ме влудява  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy имам чувството ,че се възбужда  като гледа страданието Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 588

Мерел е боклук! Направи го пак с цел.

# 589
  • Plovdiv, Bulgaria
Уникална сцена между майка и син! Уникален Алперен!

Знаех си за Мерал! Все пак,от всички боклуци там,единствено на нея би могло да ѝ пука за Керем... а и трябва да се реабилитира малко пред Керем,кой иначе ще застане да пречи между него и Джемре занапред...

# 590
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Бурда им Stuck Out Tongue Winking Eye
Да се наместя и аз на първия ред в киносалона, че отдалеко съм недоскив Joy.
Охааа, Синан страхотна новина! 😜 Flowers Hibiscus
Фенче Hug не всеки път успявам да сварЯ кафето, та да заема такава важна длъжност, не смея да приема Cry, но пък съм поласкана от предложението Blush.
Хайдиииии Stuck Out Tongue Winking Eye

# 591
  • Plovdiv, Bulgaria
Демир се тревожеше,че Мерал ще го предаде. Вели каза,че е достатъчно умна,за да не го прави.
Мерал точно така постъпи,каза,че не познавала мъжа с оръжието.
Кадир и Керем я поканиха да остане при тях,тъй като няма къде да отиде.
Джемре не се почувства много добре от това. Керем искаше да ѝ обясни,но тя си тръгна с думите,че не ѝ дължи обяснение.

# 592
Али,  мерси мило за поясненията bouquet

къщата на Кадир стана на хотел Joy Joy
сладки Кадир и Айлин!!! Heart Eyes

# 593
Киванч - отново феноменален!!! Няма такъв талант просто HeartHeartHeart

Май каза, че прилича на дъщеря му, че когато чуе Айлин, чува дъщеря си...

Али, благодаря Heart Eyes

# 594
  • Plovdiv, Bulgaria
Айре,общежитие им трябва Joy
Селим иска Зейнеп във фирмата,уж за да бъде свидетел,че е чист и не се занимава с нищо мръсно пред Джемре.
Вели е наясно защо Зейнеп е приела работата.
Кадир не вярва,че ще открие нещо за майка му в тази фирма.
Каза ѝ,че най-важно за него е това,че е до него,колко хубаво се е почувствал,виждайки Айлин в кухнята,също като неговата Дениз,която обичала да помага на майка си в кухнята.
Казва ѝ да не си тръгват от къщата,да останат до него Heart Eyes
Като малки си мечтаели точно за това-да има много хора около тях на масата. Само майка му липсвала.
Прекрасниии Heart Eyes

# 595

Двамата в бежаво са супер Hug

Не и лесно в момента на Зейнеп  - Кадир или Айлин....делемата е голяма , но майката на Керем и самия Кадир и помагат .
  Усмивката на детето става все по открита и  мила. Скоро ще е част от съюза ,който очакваме с такова нетърпение  Кадир+ Зейнеп+ Айлин

На Зейнеп/ Елчин  и е отредено  в  този сериал да е елегантна ... като европейка по скоро Wink Sunglasses

Няма  нет  Cry Sad

# 596
Това дете не е разбрало нищо за Вели  ooooh!  #Cussing out

# 597
  • Plovdiv, Bulgaria
Селим има заповед да вземе обратно парите,които бяха конфискувани от Галип. Схемата с кражбата.
Ох,Вели е тотално куку.
Не знаел,че Айлин ще бъде там.
И на Зейенп нямал да навреди,това било игра. Имал предложение за нея,на което няма да може да откаже и в най-скоро време щял да застане отново пред нея.
Керем пита Мерал това ли е човекът,опрял оръжие в главата на майка му.

Не вярвам да го издаде. Тя каза на Серпил,че за нищо на света не трябва да казват кой е човекът,заради безопаснотта на Керем. Защото ако научи,ще тръгне да отмъщава.

Фенче, Heart Eyes прекалена ми е и на мен тази привързаност. Но сц. много обичат да експлоатират детските образи в сериалите. Добре поне,че с Кадир се държи мило.

# 598
останете при мен ти и айлин
ние и не мислим никъде да ходим
и майка ти ще седне на масата
да тръгваме ли
ако искаш да останем ще останем
Уникално готин е Киво в тази серия, все едно наистина гледам Кузей от последните серии, без раните по лицето и без да се мръщи изглежда толкова младичък  Heart Eyes
Една пък в Мелека написала, че Киво бил грозен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy е, тя е фенка на Керем  Mr. Green И на мен Алперен ми харесва, ама само докато не застане до Киво, тогава ми се губи яко Алпче hahaha
Брех, Мелтемка не била толкова плашлива

# 599
Фенче, тези хора очи имат ли ? Киво е абсолютен бонбон в тази серия - и сладък, и притеснен и всякак  Heart Удоволствие за очите и душата!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт