Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 47 869
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Определено последната дума на света, която бих използвала за този сериал е "скучен"... ама последната!

Фиф, ти даже много меко и дипломатично се изказа на фона на това, дето си го помислихме всички (предполагам) ...

Аз съм в шок, че началникът не е къртицата....
Това малкото момиченце вместо да ходи да се натиска по киносалоните с гаджета и да данси по чалготеките, ще ми се бута между шамарите в мафията! Дето още на входа ти взимат данните за смъртния акт...
Ама, недей така, бе, мойто момиче! Като искаш да се правиш на лоша, да беше откраднала някое червило....

# 301
Ох така се вбесих на тоя плужек, че подскочих чак  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Плазмодия нещо се обясняваше та мисля (надявам се), че не е убил майката. А и няма логика на толкова ранен етап. Обаче въпреки яда не мога да не наплюя леко сценариста. Начи Кадир и Керем влачат некви драскотини от Балканската война, а Вели с 3 куршума рипа като заек на другия ден?!  Whistling
Да не забравяме и на Керем от куршумчето как резко му мина...  Whistling
Благословено да е това чудо на прогреса - турската медицина  smile3501

Поли  Hug вади арфата и да го опяваме тоя гном гномски  box

P.S. Мисля, че Еркан Джан не мое да играе злодеи  Mr. Green та немаше как да е къртицата

# 302
Фифо, хахахах Joy Joy Joy
Поли Joy Joy Joy

Цитат
P.S. Мисля, че Еркан Джан не мое да играе злодеи  Mr. Green та немаше как да е къртицата
ааа Еркан Джан игра мега злодей в КПА Wink

много готин патрона Heart Eyes

мерси за компанията дружки  bouquet
лекинка Hug

# 303
 Joy Joy Joy Joy не можел ... ако знаеш в КПА какъв гад беше  #2gunfire
Аз пък много се изкефих, че не е началника. А като видях сцената при адвоката направо си умрях от кеф  Laughing По-добре, че е тая малката, Кадир как я усети още в началотоооо  Ако беше Адем , много щях да се разочаровам, защото ми е много симпатичен къдравелкото
Защо Керем да обвинява Джемре ? Тя пък каква вина има  newsm78
Кети  Hug
Ох, че е готин Киво!  Heart Eyes
Ани  Heart Eyes Алинка  Heart Eyes bouquet
Благодаря за компанията, дружки! На мен много ми хареса серийката, да видим с превод как ще е. И рейтинга  Mr. Green

# 304
Аз пък много се изкефих, че не е началника. А като видях сцената при адвоката направо си умрях от кеф  Laughing По-добре, че е тая малката, Кадир как я усети още в началотоооо  Ако беше Адем , много щях да се разочаровам, защото ми е много симпатичен къдравелкото
Ох, че е готин Киво!  Heart Eyes

КПА не беше ли с "Божеството"?! Я такива криви не гледам...  Mr. Green
Епа Фенче требе да има интрига..

# 305
Ох, че е готин Киво!  Heart Eyes

КПА не беше ли с "Божеството"?! Я такива криви не гледам...  Mr. Green
Епа Фенче требе да има интрига..
hahaha Joy Joy Joy Joy

на мен ми е забавно, ама утре съм си проготвила валерианчето, като видя рейта Blush Whistling ooooh!

още от пресконференцията Peace
https://twitter.com/KT_Fans/status/1091081337786810370
https://twitter.com/ameligadjodilo/status/1091082415089569798

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 23:23 от Airra

# 306
   Оххххх!!!

То палци на крака ,ръце стисках,,,но устисках до края.

Да! Аз имах нужда от точно такава серия-силна откъм актьорска игра и невероятна режисура и сюжетна линия  и все пак разбрах нещо и от съдържанието.

На първо място ми писна от Вели .Той ли е ГГ ,е 2/3 от времето е на екран Mr. Green
  Стана пределно ясно ,е майката на Кадир не е забравила моменцето си нито за миг /това според мен без превод/
   Чувствата м/у Керем и Джемре вече  са  реални.
   Стайлингът на Кадир/Башак/ и останалите е безупречен за разлика от други сериали в които е участвал Киво.
    Този душевадец Кадир превзе сърчицето и на Айли.
     Блестящо хрумване за въвеждане на новите технологии и в киното. Да покаже Вели  пъклените си планове с/у Кадир на видео стена.

А последната сцена на отчаяния Керем  ми пошушна.......турците са майстори в киноиндустрията и затова , ние  кинопознавачите сме тук и сега!

Благодаря на цялата компания която отрази днес тази поредна стойностна серия Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 23:23 от sebilMM

# 307
Днеска така се бях настроила добронамерено, бях решила даже да не се ядосвам на Велито...викам си - и той е човек, и той душа носи, търчи по нощите, трепе се, за едните 0,25 ст. на час нощен труд...нон-стоп на разположение кой където трябва да се гърми...
Цял ден се навивам, обаче не мога, днеска ми съсипа нервите този типаж! Не искам да го коментирам даже...трябва да се съвзема, защото след като видях как разплака Кадир и Керем, сензорите ми за самоконтрол са изключени!

Фиф, права си за бързото оздравяване - тоя човек им изкарва с милиони, а един ден болничен не му дадоха да ползва! Значи винаги има и по-лоши условия на труд, да знаете! Надупчиха го на решето, от едната система му вкарват това, дето му го изкарват през другата, а тоя на втория ден на работа на пълен работен ден!
Не знам т'ва техният НОИ излезе по стиснат и от нашия! А за медицината - как да го коментирам? Те го събраха от нулата и го сглобиха за 1 вечер, аз тука 3-та седмица се влача с една настинка....

Момичета, лекинка, че днес вече съм на предела на силите!

# 308
Начииии Дива ама абсолютно веднага да се явява и да почва да мрънка. Сабале до 9 да не спира.
Хайдиииии онлайна мина  Naughty

# 309
# 310
Днеска така се бях настроила добронамерено, бях решила даже да не се ядосвам на Велито...викам си - и той е човек, и той душа носи, търчи по нощите, трепе се, за едните 0,25 ст. на час нощен труд...нон-стоп на разположение кой където трябва да се гърми...
Цял ден се навивам, обаче не мога, днеска ми съсипа нервите този типаж! Не искам да го коментирам даже...трябва да се съвзема, защото след като видях как разплака Кадир и Керем, сензорите ми за самоконтрол са изключени!

Фиф, права си за бързото оздравяване - тоя човек им изкарва с милиони, а един ден болничен не му дадоха да ползва! Значи винаги има и по-лоши условия на труд, да знаете! Надупчиха го на решето, от едната система му вкарват това, дето му го изкарват през другата, а тоя на втория ден на работа на пълен работен ден!
Не знам т'ва техният НОИ излезе по стиснат и от нашия! А за медицината - как да го коментирам? Те го събраха от нулата и го сглобиха за 1 вечер, аз тука 3-та седмица се влача с една настинка....

Мимичета, лекинка, че днес вече съм на предела на силите!

Ох бееее  Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Начи имаме консенсус че за Вели реабилитация ЙОК!!!! Диме?!
За него специално важи новия закон на НОИ: който няма достатъчно стаж, го кремираме и ще доработва като пясъчен часовник.

# 311
Фиф  Hug  Joy Joy Joy Joy е, нищо не си пропуснала  Mr. Green
Себи  Hug bouquet И мен това започва да ме дразни ... пък и все е крачка пред Кадир  #Cussing out Как не го целна в грозната мутра  #2gunfire Ама много му отива на Онур такава роля, с този голям нос, направо да го намразиш  hahaha Е, така и не мога да приема Буура в друга роля, така перфектно изигра Гюней, така зверски го намразих, че това за мен е неговата най-добра роля и май ще си остане тя  newsm78
Полииии , не мога  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Лека !  Hug
Фиф  Joy Joy Joy да не спирала  hahaha
Хайдиии!  Heart Eyes

# 312
  Струва ми се ,че този с ъгловатата челюст -Демир не застреля майката ма Керем , защото нещо му светна червена лампичка- спомен.

А този лудият как не забрави поне веднъж хаповете  за болния си мозък и да се свърши  с него . Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лотифиф Wink Hug ,наистина имаме пълен консенсус Laughing

Айре  Grinning Heart Eyes само валерианче newsm78 Дано не е нужно по- силно пожелаваме си го нали.

Кети Heart Eyes душко не съм те забравила но съм на професионален зор Laughing

Лека Поли и оздравявай Ill

Фенче Heart Eyes ами като си казала АДИИИ да ходим да спим Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 23:40 от sebilMM

# 313
Начииии Дива ама абсолютно веднага да се явява и да почва да мрънка. Сабале до 9 да не спира.
Хайдиииии онлайна мина  Naughty
абсолютно!!  Joy
Поли, хахаха Joy Joy Joy
по-спокойно джанъм, турско дизи без злодеи...няма Mr. Green

Себи Peace Hug

много силно беше Heart Eyes

# 314

А този лудият как не забрави поне веднъж хаповете си за болния си мозък и да се свърши  с него .

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Себи, мисля, че ти го намери решението за този субект на греха!
Това е перфектният сценарии!

Общи условия

Активация на акаунт