https://vk.com/sanguclub?z=video-132999259_456242344%2F99e9f8699 … -132999259_190455
•Женщина не умерла.
•Что? Что значит женщина не умерла? Почему ты не убил её?
•Убил бы. Правда убил бы. Помешал.
•Кто помешал ?
!
- слушам текста за повтарящо се словосъчетание и търся в youtube... (разбира се, с моите скромни познания по турски, понякога си трябват няколко опита...
).
!
!
!
!
!
). Къванч и Елчин са невероятни, поотделно и особено заедно - красота, думи нямам просто! Напипали са пулса на ролите си, усетили са точно как да представят отношенията между Кадир и Зайнеп - дълбоката връзка, приятелството, доверието, дългогодишното споделяне, взаимното познанство, нуждата един от друг, непринудеността, искреността... това, че са част един от друг и винаги ще бъдат! Имаше толкова непринудени, сладки и мили моменти между тях, (за което благодаря и на сценариста и режисьора).
). Много ми допада, че Кадир е толкова директен, честе н и изразителен - няма нужда да се гадае, тълкува или разбира двузначно поведението му, всичко казва и показва открито и откровено. Досега не е имал толкова "говореща" роля. Да, има си приликите с любимия Кузей, но също така и доста разлики като поведение, емоция и физичеко превъплъщение. Отново се е вживял в ролята си много органично - имам чувството, особено в положителните моменти, че това е много близо до истинския характер и нормалното поведение на Киво!
!
.
!!! Толкова топлота, доброта, плахост и нежност (въпреки загатнатата в очите му болка, която винаги ще е там, но въпреки която се опитва да продължи...).
. Тук дори не играеха а направо си бяха Къванч и Елчин - сладурчетата ми те
.

!
! Лек и спорен петък
!

благодаря за кафенцето и видеата!
аферин, къз за всичко!
Благодаря за преведения епизод, веднага започвам да превеждам моите минути, че да имаме серия довечера! 

прекрасен пост мила, с удоволствие те прочетох 

тя сама си каза, че не мрънка по време на онлайн
, е няма

Препоръчани теми