Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 48 192
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Специално за Хел, слагам гифчетата от ДК.
 Правила съм ги с голямо удоволствие.
 За Сюхан писах още в началото, че не е силна жена.
 А след края на ДК, за мен, Туба вече не е това, което беше.
 Въпреки разочарованието си / не, не е поради развода /,
 а поради отношението на фенките ѝ към Къванч,
 при започване на ИО редактирах страницата на Туба в уикито.
 Но и това не ги усмири. Искат да бъде, като на Берен.
 Eее, ами след такова високомерие към всички други,  няма как да стане.
 А много харесвах Туба и съм изгледала всичките ѝ проекти.
 Да са живи и здрави и фенките, и Туба, и всичките теми във форума.

Скрит текст:

Скрит текст:

Айра, благодаря за резюмето!!!
 Много се страхувах за Елчин в Сблъсък ,
 но сега съм много доволна от нея!!!

ПП:
 Байрактар се завръща в 10-ти епизод >>>

# 511
Страхотни снимки, благодаря ви, момичета!
Благодаря за озета и превода на фрага!

# 512
Синан, мерси за видеото и превода! bouquet

Поли Hug
Цитат
Абсолютно 100-процентово превъплащение!  Има защо той да е в главната роля! Няма поза, няма измислица, няма преиграване, няма имитация  - има един Кадир в един Къванч, който в момента сам е забравил името и самоличността си. Край!
smile3521, Киво много го бива да изразява подобни емоции!!

гледам последните Sad серии на СЮ по ДФ...и пак ти казвам-трябва задължително да го гледаш/когато имаш време Wink/, ще останеш очарована!! Simple Smile

Фенче Heart Eyes
Цитат
Гледам да не обръщам внимание на това, което пишат други фенове за нашето момче. Разбира се, че ми е неприятно, особено когато се пишат гнусни и неверни неща, но си давам сметка, че от техните писаници Къванч няма да стане нито по-грозен, нито по-малко талантлив, известен и уважаван актьор. Много се лъжат, че техните любимци ще ги харесам повече заради това, че са оплюли моя  hahaha Интересува ме единствено мнението за Къванч на хора, които разбират, а такива не липсват и  вашето, мили дружки  Heart Eyes
Wink Peace Joy

и на мен ми хареса, как се справи сегашния режисьор Ахмед К., явно е задобрял!

Благодаря, че отразихте превода ми на Озета Peace

олеле.......
Скрит текст:
днес какво чета тук във форума #Crazy #Crazy
мнение>
Цитат
Използвам случай да кажа, че предпочитам героинята на Елчин да е с Вели, пред това да е с Кадир .  

едно клипче, как гримират Сарухан Wink
https://twitter.com/KT_Fans/status/1092719564008374272

лека вечер Hug

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 22:40 от Airra

# 513

Ето за това говоря! smile3521 smile 3521  Стоп кадър на казаното от мен! Уникален! Неподражаем! Абсолютно истински!
Айре, ми как ! Озетът ми остави много въпросителни, сега още по-ревностно чакам четвъртъка! 
Между другото - това за краденето на колата ме спука от смях...явно не е лесен за убеждаване!
Лека!
А аз явно трябва да се върна да прегледам назад...

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 22:42 от Polina_

# 514

Добър вечер Hug Hug Hug

Първо искам да благодаря на Синан Hug и компания без ,които ще ни е много трудни да коментираме и разберем фрагманите и  сериите.Благодаря ви! newsm51 smile3525 newsm51

За актьорския състав мисля ,че две мнения няма- Къванч  невероятен , не защото е красив, а защито  е единствен турски актьор  в момента ,който може да се превъплати в каквото си поиска и за каквото можем да се сетим.

Елчин -,за  ролята най- подходяща   в момента за партньорка на Киво и се справя  отлично!
     Алп и Мелиса  достойни  за ролите си..

Онур newsm78 newsm78 ами.....мноооого добър Вели, но ми идва малко в повече като присъствие и  номерата му.Наблегнат ли на него за сметка на романтиката  губят ме като зрител/ще си гледам Къванч на клипчета /  Така направих и след 15 серия на ДК заради  неубедителния образ на героинята на Туба,.Спирам до тук ,защото зная много за нея още от времето на АСИ.Там беше наистина невероятна и до  там.Във форума влязох заради нея и Мурат.Толкоз!

Айре Heart Eyes благодаря за озета.Доста по ориентиращо от фрагманите.
Фенче Heart Eyes чета с интерес  постовете ти.
 Дива newsm10за всичко което си постнала.

Днес компа ми не е наред Прекъсва  букви, нямам ч` и затова не мога да спомена всички ви  и прекрасните постове bouquet bouquet bouquet bouquet

Приятна веер и лека нощ Hug

# 515
Синан  Hug благодаря за превода!  bouquet
Поли  Hug smile3521
Себи  Heart Eyes  bouquet
Айре  Heart Eyes и аз си гледам последните серии на СЮ  Cry Не искам да свършва! Но ... всичко хубаво си има край ...
След него мисля да си прегледам отново КСШ, домъчняло ми е и за Сеит  Wink  Heart Eyes

Поли  Hug и аз ти  препоръчвам горещо Кузей Гюней  Peace
Лека нощ на всички!  Hug

# 516
Добро утро!  Hug Hug Hug

И Бирсен е потвърдила, че Улуч се връща в 10 епизод  Peace

Подругите веднага направиха сравнение  Laughing

Кадир бил възмъжалия Кузей, а Вели син на Ферхат  Joy Joy Joy Joy

Хубава сряда!  Hug

# 517
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро писарушки Hug

Не мога смогна да ви изчета  Whistling Ейвала!
Айре  Hug Heart Eyes тешекюлер джанъм за озета!

Синан отново благодаря за навременния фраг и скоростния превод  bouquet bouquet bouquet. Благодарско на целия екип!

Абе много ми е трудно да предположа някое действие, пфюююю  Laughing. Хич не ми се получават нещата  Crossing Arms. Хич не разбрах досега кой и как попречи на Демир да гътне Серпил анне  newsm78. Селим ли е  Rolling Eyes ама и Джемре не е, че на прага на вратата и тя чок шокирана беше  Confused
Прав излезе Кадир, че "бръмбара" в полицияна е именно Мелтем!  Peace.
Тук вече съм в потрес "Кадир ще попадне лице в лицеу със смъртта"  Shocked
Защо не е четвъртъък  newsm45 newsm45 newsm45 /макар че с толкоз социални ангажименти баш кат за четвъртък едва ли ще смогна за серията  Whistling/ но пък ще я гледам в петък  Tired

Ето за това говоря! smile3521 smile 3521  Стоп кадър на казаното от мен! Уникален! Неподражаем! Абсолютно истински!

Между другото - това за краденето на колата ме спука от смях...явно не е лесен за убеждаване!

Поли много точно си описала емоциите които пресъздава Киво! Уникален е!
А относно убеждаването  Whistling ..... като един типичен представител на неговата порода, залагам, че никак ам никак не е лесен за убеждаване, ако сам не поиска да го направи  Peace smile3521

Аз пък съм адски доволна от факта, че точно Елка и Киво са ГГ, имат си и химия и синхрон между двамата  Peace Peace
Но и Мелиса е задобряла  Peace, засега добре се справя в ролята на Джемре а и в коплект с Алперен са много сладка двойка  Crazy Heart Eyes. Като влюбени ученици са ми   smile3503

# 518
Добро утро Hug

Айре, благодаря за озета, забравила съм да напиша HugBlush
Кой гений реши, че Зейнеп трябва да е с Вели? Явно някой върл противник на Къванч, пък те за жалост не са малко...

Вели бил син на Ферхат GrinningSmile, ще ме уморят тия рускини Smile
Тази снимка я взех от туитър, всички образи на Къванч Heart Eyes

# 519
  • София
Добро утро.
Всичко е написано, остава да чакаме.  Като изгледах няколко пъти втория фрагман забелязах, че младата полицайка излезе от колата на мястото на престрелката и веднага хукна да се скрие зад един контейнер за боклук. И беше с бронежилетка, както я посъветва боса й.

# 520
Привет дружки Hug
Фенче Heart Eyes bouquet
Цитат
Кадир бил възмъжалия Кузей, а Вели син на Ферхат  
Joy Joy
и аз съм се затъжила за Курт Сеит! Wink

Хел Hug
супер е колажа с ролите!!
Цитат
Кой гений реши, че Зейнеп трябва да е с Вели?
хаха всякви хора има Mr. Green

Коте Hug
е нали целта е да не познаем кой спаси Серпил, за да гледаме серията, или поне турчолята, от които зависи рейта да я гледат Wink Mr. Green
и това "лице в лице съм смъртта"-има същата цел Laughing
не ми се иска да раняват Кадир и да го пращат в болница.... много изтъркано Whistling
и аз съм доволна от Елка и Киво-много им паснаха ролите Peace

но се радвам, че и ти мислиш така, като една Елбар фенка Wink
Цитат
А относно убеждаването ..... като един типичен представител на неговата порода, залагам, че никак ама никак не е лесен за убеждаване, ако сам не поиска да го направи
и аз го потвърждавам Joy Joy

Себи Hug
Цитат
Къванч  невероятен , не защото е красив, а защито  е единствен турски актьор  в момента ,който може да се превъплати в каквото си поиска и за каквото можем да се сетим.
след ролята му в Организето, май си права! Wink

най-обсъжданите сериали в СМ за януари
на 4-то място сме Peace

а за миналата седмица , Киво е на върха Wink...и сериал и филм Peace

хубава сряда!! Hug

нова/сет

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 12:33 от Airra

# 521
Мараба душички  Hug Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

Благодаря за всичко споделено и много тенкю на Синан за превода.  Hug bouquet

Споделям мнението на Хел за Алперен. Както бях писала и по-рано не е надминал Киво, но за съвсем кратко време е напреднал много. Адмирации!
И понеже Айра  Hug bouquet пак е повлякла рейта, па Дива никва я нема да мрънка  #Cussing out Mr. Green иска да ви кажа, че изгледах 3 епизода от Чукура. От гледна точка на криминалето в известна степен ми държи интереса, ма то се оказа че е само тва. 2 мафиотски групи си въртят номера и се гърмят. Та в този ред на мисли ми е чудно кое точно го държи с такъв рейт толкова време?
Даже не е драма баш как си требе, каквото комшиите обичат  Thinking

Хубав ден ви желая!  Heart Eyes

# 522
Мараба душички  Hug Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

И понеже Айра  Hug bouquet пак е повлякла рейта, па Дива никва я нема да мрънка  #Cussing out Mr. Green иска да ви кажа, че изгледах 3 епизода от Чукура. От гледна точка на криминалето в известна степен ми държи интереса, ма то се оказа че е само тва. 2 мафиотски групи си въртят номера и се гърмят. Та в този ред на мисли ми е чудно кое точно го държи с такъв рейт толкова време?
Даже не е драма баш как си требе, каквото комшиите обичат  Thinking

Хубав ден ви желая!  Heart Eyes

Чукура-първи сезон, бях влюбена в него!! втория не особено Whistling
там ашк недей да търсиш!...ама  го харесват комшиите, факт!!
историята е много добра за мен...а пък как играят Арас, Еркан Кюстендил/като Вартолу/ и нашия любим Ръза като Аличо-уникааааален!!!

сега с тоя Сървайвър, ще требе много мрънкане, за утре вечер Naughty
...........
Великий полководец Кадир Наполеонович Joy Joy Joy

# 523

Чукура-първи сезон, бях влюбена в него!! втория не особено Whistling
там ашк недей да търсиш!...ама  го харесват комшиите, факт!!
историята е много добра за мен...а пък как играят Арас, Еркан Кюстендил/като Вартолу/ и нашия любим Ръза като Аличо-уникааааален!!!

сега с тоя Сървайвър, ще требе много мрънкане, за утре вечер Naughty
...........
Великий полководец Кадир Наполеонович Joy Joy Joy

Ох от къде я изкара тая снимка  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

У Чукура (за сега) много ми харесва идеята за квартала като отделна общност с всичките си особености. Ашк не дирим, че тая мома е само колко Ямач да има женска. Ич я нема. Но пък Арас ме изненада приятно. Еркан е изключително комичен и даже, когато прави мизерия ми е смешен. А Ръза - мислим да се е доказал във времето. С тази роля просто показва колко много може (а ние вече го знаем  Peace)

P.S. Аре всички да почват дружно да мрънкат!!!!  Naughty

# 524
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Коте Hug
е нали целта е да не познаем кой спаси Серпил, за да гледаме серията, или поне турчолята, от които зависи рейта да я гледат Wink Mr. Green
и това "лице в лице съм смъртта"-има същата цел Laughing
е да, ама аз пък обичам да познавам  Mr. Green и като не мога се дразня  smile3515 ама пък от друга страна го поздравявам Али бей за замисъла на сценария  Peace

и аз съм доволна от Елка и Киво-много им паснаха ролите Peace

но се радвам, че и ти мислиш така, като една Елбар фенка Wink

да, и аз сама се учудвам на себе си чак  Joy Joy Joy и сега точа зъби да видя Борко как ще се представи с Бурджуто в Гарвана  smile3508

Цитат
А относно убеждаването ..... като един типичен представител на неговата порода, залагам, че никак ама никак не е лесен за убеждаване, ако сам не поиска да го направи
и аз го потвърждавам Joy Joy
кротки и хрисими сме  Mr. Green Mr. Green

а за миналата седмица , Киво е на върха Wink...и сериал и филм Peace

Киво Киво

Фиф  Hug у Чукура не съм попаднала още  Naughty ам аз тъпо и упорито се дърпам та затуй  Naughty Mr. Green Mr. Green
ма щом спомена мрънкане .....ей тука вече не мога ти откажа  Stop Joy Joy
искам яка екшън серия с мнгоооо ашк smile3514 smile3514 smile3514

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 14:13 от kotelina

Общи условия

Активация на акаунт