Дива и Котето са се погрижили да не останем и днес цял ден без кафенце, ама и аз съм подготвена, та

Дива
благодаря за всичко споделено!
Страхотен коментар, накара ме да се замисля дали наистина и майките няма да се окажат две
Тази, която вече ни показаха Асийе да си е наистина майката на Юсуф, а да се появи друга - истинската майка на Кадир
Защото наистина се оказа, че Кадир е оставен като пеленаче, а Асийе си го спомня като вече пораснало момче ... Не зная какви лекарства пие, и ако не ги пие не се разбра какво става с Асийе, може и заради тях да си въобразява някакви неща
Във всеки случай става все по-заплетено и интересно.Коте
много ми харесаха и твоите предположения, ама вярно ни хвърли на черешата
Ясно е, че не всичко е така, както го представят, Белма разбра, че не е починала при раждането, но дали все още е жива
И естествено всемогъщия Вели знае всичко ... Във всеки случай ни очакват все по-интересни серийки 
Ани
какво да кажа ... ами страхотна си! Благодаря за всичко систематизирано и отразено!
Както и за това, което си ни донесла!
Обожавам я тази фотосесия на Киво 
Песента от Организето е много свежарска, хареса ми!

За Фифка
малко цаки 
От това по-голямо обяснение какво е Зейнеп за него пред всички , лично аз не виждам
Всички знаят кое е най-важното нещо за Кадир в живота - да намери майка си!
Зейнеп след това чувстваше вина и страхотна мъка за Кадир ... имаше шанс да намери майка си, а предпочете нея и детето и ...

На края да се похилим със сладурите от Организето зад кадър

https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_456240173%2F6fef … pl_wall_-42273871

Въобще няма да се учудя, ако замесят и началника. Даже все още имам съмнения и за онзи с брадата, защото той донесе обиците на Аслъ. Кой му ги даде, откъде ги взе, все още ми е интересно. Така де, щото само две къртици са много малко за турската полиция.
И пак по тяхна традиция, само един е читавият там и това е главният герой. 
Тогава Кадир го изпрати да си спи в къщи, а Адем какво направи? Дадоха го в следващата сцена как си говори с Мелтем на улицата, пред къщата на Зейнеп, вместо да я пазят вътре, а в същото време Зейнеп избяга през прозореца при Вели, като си свали електронните белезници. После Кадир ги навика едно хубаво и…. дотам. А май тогава трябваше да му светне ламБичката.
Да не говорим пък за случая, когато Мелтем отиде и каза на Адем, че Кадир го подозира, при положение, че не трябваше нищо с никой да споделя. Какво като го харесва. Адем пък на свой ред и той се отчете пред комисаря: „Бате, това момиче има много чисто сърце, дойде и веднага ми каза.” Ама че полицаи, с претенции да са добри...... Кадир тогава се ограничи само с израза; „На това се казва идиотщина!”
Нито Адем ме разчувства с насълзените си очи, нито Мелтем с уплашения си поглед. Оттук нататък каквото и добро да са му измислили СЦ на Адем, дори и да застане на страната на Кадир, за мен ще си остане един наемен убиец, макар и на някаква къртица. Толкова за тях, не заслужават повече внимание….,поне засега.
Зейнеп първа насочи вниманието му към Мелтем, после пък навърза всички чифтета на Вели и предупреди точно навреме Кадир. А според мен ще има още много неща, които тя, с нейния аналитичен ум, ще докопа при Селим. 

. Благодаря че тогава ме покани да се включа 
. А и тогава бях изцяло подвластна на Ашка и ДефМерите.
- нема такова животно като спокойстивие след Киво с цаки

от бебета са закърмени с нея 

Адем ме разочарова ужасно ... та той не е по-добър от Вели
Не смята ли, че Кадир достатъчно го наказа съдбата, като му отне най-милото ? Или иска собственоръчно да си отмъсти ? Значи е същия психопат като батко му