Току-що приключих с гледането на серията и се вмъквам, за да споделя преживяното.

, мечтай си ,няма лошо
Айлин не е дъщеря на Кадир, ама ми се иска той да й стане като втори баща. пък Зейно може да му роди тяхно общо дете....това са ми мечтите!! 

,не се оплаквам, нали това ми беше желание 

и Фифа
ги хвана липсата 

Честна дума - много ми хареса и съм съгласна, че нещо такова се получи с Вели !
да сядат авторите на дебелите учебници и да пишат 

бяха глади и бързо си отидоха.Ще взема да се включа в "Черешката на тортата"" току виж 40 ла.точки съм взела

струва ми се , поне според мен ,предателството от приятел , колега е много гадна работа.
наистина ,това пожертвано момиче беше върха на малоумщината на Вели.
уф, много лошо за Онур
Да видим как ще се отрази това на сериала ни 
съгласна съм с всичко, което си написала за Серпил 
колко би било хубаво Айлин да е дете на Кадир, но е невъзможно ... Но, тя и така ще стане неговото момиче, сигурна съм
И двамата се нуждаят един от друг, той за да си има отново дъщеря, а тя да си има баща. Защото видяхме колко много липсва Дениз на Кадир, а на Айлин и липсва баща , за това мисля, че се привърза толкова към Вели ... вероятно Галип никога не и е обръщал толкова внимание
Все се надявах, че след това, което им се случи, ще разбере, че точно добрия и чичко Вели е причината за ужасът, който изживя, но явно е била в такъв шок, че не е чула нищо
Или пък още е много малка, за да разбере какво става 
добре, добре, съгласих се за шкембето на Саръто, както казах, явно се е посъветвал със специалист как да го постига
А бе баш си е мазен на този гиф
И той е същия като Вели, вместо да обвинява Вели за всичко случило се, той ненавижда Кадир и безпрекословно изпълнява гадните поръчки на Вели
Предполагам, че има и нещо добро в него, но аз вече го мразя и него
На мен пък изобщо не ми стана жал за Мелтем ... милата тя ... щеше да убие Керем и Мерал без да и мигне окото, ако Кадир не и беше попречил 
и аз като теб, не мога да съжалявам насилниците, каквато и травма да имат от детството си. Другите хора не са им виновни, че не са случили на родители
А иначе ми стана мъчно за Серпил, актрисата играе прекрасно.
. Надявам се, че все по-често ще имаме такива.
Не, Хайдар не може да е Мъртвия, абсурд! Толкова истински думи каза на Кадир за Вели, той наистина много го обича и го е грижа за него
Само се надявам да не ме полее и този път със студена вода сценариста, както се случи с Адем, толкова му вярвах и аз

пък верно не мъцна днес цял ден, много работи явно ... А Хелънчето
или гледа ДК и не може да се отлепи
или по-вероятно е да работи и тя днес 
браво на теб! 
Нещо не ми се вярва и нея с нещо да я е изнудвал Вели, по скоро за пари го правеше , поне не отрече, когато Кадир я попита колко пари и е дал

Изчетох ви набързо, но ще се върна за по-обстоен преглед
.
,
!
. 
. Как въобще си вярва, че Зейно ще отиде ей така доброволно при него от добра воля, че и Айлин даже ще заведе при него та да си поиграят. Ейй психопат бе!
. 
отново се олях! Ще ме прощавате ама не се стърпях 
и нЕмам душа да се снимам... но за разтоварване си пуснах серията (най - накрая) Не съм ви чела, щото отварям и кво да видя - 34 нови
Ваща такова недоправена бе

Ох бееее
В същото време ми беше много смешно как тя го натиска, той го играе ощипана госпожица. И как интересно си обясниха кой как е клюкарствал

Недомислено....
Иначе не мога да нарека неговото наглост. Друго е.... тва са си негови лични психични отклонения. Както вярва, че Кадир е виновен за загубата на семейството му, така вярва че и Зейнеп ще го обикне и пляснали с ръце и се прегърнали.... Ама друг път
И пак по тая схема вярва, че я е променил, направил я е по смела.... Бе ако му беха сложили едно ореолче картинката щеше да е пълна
Малко ми е странно как Кадир веднага усети тая малката овца, а не е усетил Адем за толкова години. Ма тя па тая много смотана, а и все пак филм да има.

много хубав коментар, благодаря ти! Единствено с това, че Аслъ ще е завинаги в сърцето му не мога да се съглася, там винаги е била само и единствено Зейно. И Дениз 
е, не знам ти заради какво няма да можеш да заспиш до Пейчев, ама аз се разсъних от коментара ти 

като гледам, мама Божка

джанъм то направо няколко перални си изпрала като за low power
. От раз ме разсъни от смях 😂 хеле па тия Велю и Селю 😂. Ейвала, сос утре ще ти донеса от моЙто кайве 
и aз бях в подкрепа на територията, че Джемре е сестра на Кадир, ама като се замиаля Джансъз да се окаже бащата на Кадир
ааа йок артък! Макар че ако се замиаля и в главата ми се самонастаняват едни абсурдни мисли, на които и специалистите по генетични изключения ще се видят в чудо да ги разшифроват и докажат с ДНК молекулярни уравнения
. Ма понеже съм добра душа и само с вас ще споделя, че не е невъзможно всъщност тоз Джансъз да е точно баща на Кадир и Джемре! Метнах ви у черешите, нали 😂. Ма има логика именно заради него майката на Кадир да е била принудена да го изостави, че баш мафиотите винаги имат "доброжелатели" в обкръжението си които да ги ударят по най-болезненото място - семейството, децата! А пък от друга страна точно същия да е и баща на Джемре, и това да е причината Велю и Селю толкова да подскачат като чуят, че някои искат да я гърмят
. И точно за да я предпазят се е наложило да я отгледа баш адвоката на мафията
. Ох, спирам че от желание за сън сътворявам вече теории с фантастични елементи на разсъждения
.

- голямо предизвикателство сте в тази посока - и филма, и вие
.
!
! Дано и всички останали да са здрави
!
. А представяте ли си, ако наистина снимат и трета част какво ще стане с похвалите ...
! Слагам го и на английски, (извинете, ако вече е слагано...)
...
!
!
- Да! Киво трябва да преподава актьорско майсторство в университет
. За младите, които играят с него е истински късмет да се учат от майстора...!
- хубаво е, че забелязваш детайлите - аз понякога ги пропускам и наблягам на емоцията, та трябва да гледам повторно
!
- "Златна Пеперуда" за Алперен
! Много е добър наистина - аз още на онлайна не се стърпях и споделих - следващата му роля ще е главна!
- аз пък си мислех, че Мертем е сестра на Кадир, а то виж какво стана... ! Всички предполагаме нещо, а после сценаристите ни изненадват, затова е интересно...
:
:
Но и Адем го заболя достатъчно, от това, че уби Мелтем

:
, благодаря ви за страхотните коментари - прекрасно сте се изказали всички по отделните елементи, които са ви впечатлили в серията:)! Ще опитам кратко обобщение с цитати по теми, дано се получи
! Извинявам се, ако нещо пропусна...).
, Фенче
) наистина физионимията му помага и е смразяващ. Допреди тази серия и аз мислех, че Демир е ужасяващ... Обаче нещо се промени във възприятието ми за него... Не мисля, че би извършил убийството и имам вътрешното усещане, че ще избелят малко образа му оттук нататък... - ще го видим как играе и не толкова гадна роля (сигурно не сте съгласни с мен по тази точка, но ще се разбере
.
!
!!!
!!!
:

- как само ги заплитате с Поли 
и aз бях в подкрепа на територията, че Джемре е сестра на Кадир, ама като се замиаля Джансъз да се окаже бащата на Кадир
ааа йок артък! Макар че ако се замиаля и в главата ми се самонастаняват едни абсурдни мисли, на които и специалистите по генетични изключения ще се видят в чудо да ги разшифроват и докажат с ДНК молекулярни уравнения
. Ма понеже съм добра душа и само с вас ще споделя, че не е невъзможно всъщност тоз Джансъз да е точно баща на Кадир и Джемре! Метнах ви у черешите, нали 😂. Ма има логика именно заради него майката на Кадир да е била принудена да го изостави, че баш мафиотите винаги имат "доброжелатели" в обкръжението си които да ги ударят по най-болезненото място - семейството, децата! А пък от друга страна точно същия да е и баща на Джемре, и това да е причината Велю и Селю толкова да подскачат като чуят, че някои искат да я гърмят
. И точно за да я предпазят се е наложило да я отгледа баш адвоката на мафията
. Ох, спирам че от желание за сън сътворявам вече теории с фантастични елементи на разсъждения
.
:

! Извини ме за моя "скромен" принос темата да се изпише по-бързо... 

! Отивам да изпия едно от твоите кафенца и да те дочета
! Радвам се, че аз не съм единствената, която си води записки, защото вече се усъмних в умственото си здраве
...

благодаря ти за хубавия пост! Страхотни разсъждения
. Точно в десятката е - Съжалението ги убива! Именно това и мен ме впечатли!
толкова неща имах на ум да напиша, но твоя пост ме остави без думи
. Просто ще е безсмислено а и няма така добре да се конкретизирам
. Благодаря ти, докато те прочета преполових едно от на Дива кафенцата! 😜 Отново уникален обзор си направила на постовете от вчера!
на психологията наистина й разнищихме теориите 
добре дошла в клуба 
! Тамам ма?
да се включи с прането