Ани
благодаря за кафето и богатата закуска .Ще ми стигне до обяд и докато доглеждам серията и чета написаното от вас .Винаги чета с голям интерес конкретните и учтиви към всички пишещи твои постове и ти се възхищавам.Аз просто няма търпение да направя нещо подобно,но чета всичко внимателно.
Дива
и аз все едно гледах филма заедно с теб.За шкембето ми беше ясно ,че си е негово и го постига с много тренировки предполагам А семки как люпи
като че ли цял ден само това прави в реала

Али
права си и аз за това се замислих-Серпил от горчивия си житейски опит разгада безпогрешно що за човек е Вели.Замисли се идиота и до хапчета се докара.Благодаря и за кафето
От това което съм изгледала си мисля колко приятно и плавно връщат Кадир към любовта.Към неговата Зейно.Започна с леко оправяне на косата и /доста интимен и мил жест/опиране на главите,
.....а сената на пейката я гледам вече 10 път и затова още не мога да изгледам серията.
Какво по- силно обяснение в любовта на Кадир може да се очаква -предпочете Зейно пред майка си.-Останете до мен помоли я той.
Уфффффф душевадец е Киво , толкова е добър , че изпитвам физическа болка за него ,когато той страда.

Фенче
изпивам и твоето кафенце
и отивам да изгледам серията пак от сцената на пейката.Приятен ден

невероятен хамелеон е!
Не може ни най-малко да ме докосне, да ме накара да и съчувствам, за разлика от актрисата, която играе майката на Керем ... Слаба ракия ми е и мисля, че когато се срещнат в обща сцена с Киво, разликата в показаните емоции ще е очевадна
Защото искам всичко да е на ниво в Сблъсък , както до сега

- ами прав е директорът на телевизията, дето е закупила "Сблъсък", няма да съжалява човекът! То потенциалът на този сериал е с мащабите на атомна бомба! Само който няма пари да го купи може да отрече този факт!