Тенкююю
Тая Мерал да не спомена нещо за бебе?!?!

Много изтъркано ако е така

благодаря! 
Значи това е била смъртната опасност, за която пишеха в озета. Ще е чудо, ако не е ранен ...
по-скоро него го нарече бебето ми
благодаря! 
Значи това е била смъртната опасност, за която пишеха в озета. Ще е чудо, ако не е ранен ...
по-скоро него го нарече бебето ми

сорри, ама кой ти гледа ника при такъв фраг
Браво, носи си го със здраве, докато го смениш пак

да, ядосват се, че пак били в зелено всички , особено Елка 

Искам да ви благодаря на всички за времето, което отделяте да ме четете и за това, че всички сте толкова мили
! 
!
!
!
.
.
!

- направо ме разби с това! Сто процента съм за
:
!
!
Наистина като че ли не са дооценени второстепенните актьори
.

!
:
и Себи
са го казали прекрасно!:
Зейнеп първа насочи вниманието му към Мелтем, после пък навърза всички чифтета на Вели и предупреди точно навреме Кадир. А според мен ще има още много неща, които тя, с нейния аналитичен ум, ще докопа при Селим.
Зейнеп е различна от Аслъ и това помага много на Кадир да се справи с болката. Тя говори на „неговия” език, когато трябва да го убеди в нещо, анализира наравно с него всеки детайл, без да има претенции да се меси в работата му. Тя е супер майка, добра приятелка, но и опасна за враговете. Хареса ми сигурността в убеждението ѝ, че ще го накара отново да обича, че няма да си тръгне вече никога, защото онази другата Зейнеп, която се отказа от него, защото се страхуваше, вече е погребана в миналото, заедно с Галип. 
, Фенче
. Не ми се вярва при този страхотно подбран каст, да изберат някой, който би играл неубедително... има друга причина тук и тя е най-вероятно лекарствата и болестта ѝ!
за още една майка. 
!:
!
.
. Всеки от героите си има характерен и много подходящ стил на обличане, свързан с характера и положението си - много съм впечатлена!
Много символика има в това - не само заради Елчин, а и заради това, че в ЛН къщата беше изпълнена с много любов, а "софрата" с много хора
!

!
. Прекрасен понеделник
!

,че докато си пия кафенцето гледам и фрага.
в последния момент те видях , но ще те чета
като се прибера след обед 
та едва ви изчетох, ама не мога да ви пропусна коментарите!
ей тоя ник ....чакахме 

и аз тъй като теб - слава на Бога че не съм даскал, че отдавна да съм бивша в тая сфера
.
и дума и ляаф не може да става, да не му признавам играта! За мен в повечето моменти имам усещането че не играе образа на Кадир а все едно си е самия Киво, такъв какъвто си е той в реала! Така го усещам! Много истински!
страхотен колаж! Извини ме, пропуснала съм те в калабалъка от постове 
, ама не ми се отварят субовете, та ще го диря после!
, благодаря!
, гледам чок кафета та и аз да облажа

и аз мисля, че Адем ще се предаде сам....и няма да се учудя, ако Кадир му прости 
...ама все пак си има и сценарий...... 
, прекрасен пост отново 

, 

)
Това си е като Кивовия талант - или го можеш или не.
Дека ми е бидоня с кафето джанъм?!
тешекюлер за линка 

че то все кафеджийки сме се сбрали
, 

на моменти много недомислици има, ама гледам да не ги отразявам многор, че почвам се нервя сценариста ли е забравил да упомене някои действия
..... такива леееко логични или пък режисьора е решил, че никому няма да липсват та решил и ги съкратил

Дека ми е бидоня с кафето джанъм?!
алоууу Саруханова
шъ те замолА по полека с мебелите, че ми духа от касата

малко ма от сърце, че днес много ме дразнят колегите
, и аз да кажа-голям си шемет

,