НЕуспешни покупки от Zara и всичко от Inditex

• 87 309
  • 481
  •   1
Отговори
# 285
  • на пистата
Здравейте, не е много по темата, но знаете ли защо във ФБ групата Находки от Зара, която е почти 70К не приемат хора или поне моята заявка я отхвърлят за 10ти път?
Намерете другата група находки от зара.Тази най-голямато е пълен...да не казвам какво.Админката има 3 профила и лъже и маже постоянно.Да не изпадам в подробности.

# 286
  • Варна
Здравейте, не е много по темата, но знаете ли защо във ФБ групата Находки от Зара, която е почти 70К не приемат хора или поне моята заявка я отхвърлят за 10ти път?
Намерете другата група находки от зара.Тази най-голямато е пълен...да не казвам какво.Админката има 3 профила и лъже и маже постоянно.Да не изпадам в подробности.
Аз много не ги различавам, защото във всички процъфтява нова класа - не зная дали Зара е продала толкова бройки на високи цени, колкото в тези групи. Някои са на приемливи цени с доставка, но други би трябвало да са купувани при пускане на колекциите горе долу Simple Smile

# 287
Има невероятна спекулация по тези групи. Явно има хора, които купуват на килограм и после продават с надценка. Открили са си бизнес ниша за припечелване. Аз съм им ударила бойкот и не купувам. Следя си в приложението каквото ме интересува и винаги успявам да си намеря номер от каквото търся.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 04:10 от Lale_Lili

# 288

Здравейте , търся този модел 32 или 34 р-р!

# 289
Здравейте, имам да продажба тези дънки Зара, номер 44. За съжаление не ми станаха.

# 290
Имам ги, 32 размер, ластиката доста се разтяга в кръста.
Скрит текст:

# 291
Имам ги, 32 размер, ластиката доста се разтяга в кръста.
Скрит текст:

Благодаря,късно отворих тук,намерих ги.
Сега търся две якета хс

# 292
И якето /камуфлажното/ имам, ХС.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 18:43 от krystall

# 293
Здравейте, разделям се с този панталон в S размер. За съжаление не ми стана. Цената е 40 лв.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 17:34 от Swissyy

# 294
Дами, понеже разчиствам гардероба си и установих, че имам много сиви дънки, се разделям с тези. Нови с етикет, 38 размер.
Продавам ги за 40 лв.

# 295
  • Сливен
Може ли малко мерки,с каква талия са,какво е съдържанието.Благодаря ,предварително.

# 296
Разбира се
В закопчано състояние: талия-36, ханш-48. Дънките са с висока талия, модел Mom Fit.

# 297
  • Сливен
Мерси,ще са ми малки за съжаление

# 298
здравейте, предлагам рокля, купена от Промод - надявам се, че не е проблем да я предложа и тук.
https://www.promod.com/en/patterned-voile-frilly-dress-black-print--p139814/
размер 40, не е носена, полиестер, но е красива и на по-слаба жена би стояла много хубаво.
45 лева

# 299
Предлагам тази риза Zara в нежно розово. Размер XS, но е по-голяма и ще стане и за S. Няма еластичност. Подмишници 47 см (94), дължина 65 см.
Цена 30.00 лв.

Общи условия

Активация на акаунт