Отговори
# 525
Преди да дойде цикъла може да има леко воднисто течение.

# 526
  • София
Категорично не си бременна. И лекарят ти го е потвърдил. Какво повече очакваш да чуеш ?

# 527
Имам съмнения заради тези неща които се случват и понеже при някои хора не се вижда нищо на ултразвук преди 5тата седмица

# 528
  • София
Имам съмнения заради тези неща които се случват и понеже при някои хора не се вижда нищо на ултразвук преди 5тата седмица
Нищо не ти се случва. Втълпяваш си.

Пак питам - лекарят е бил категоричен. Какво повече очакваш 🤔?

# 529
Хора просто съм много притеснена разберете ме и за най точен отговор давам всичко това извинявам се за всичко но не ми е приятно и моля ви не се шегувайте с неща

# 530
Незнам на колко години си но мислиш като 15-16 годишна страхуваща се да не забременее

# 531
Просто в момента не съм подготвена а и винаги съм се притеснявала от такива неща знам че звуча налудничаво понякога

# 532
  • София
Няма как да си бременна, а четвъртата седмица е минала още като ти е дошла менструацията.
Симптоми от снощи... е няма по-голяма глупост...

# 533
  • Пловдив
Не си бременна.
Ограмоти се малко.
Винаги съм се чудела какъв е смисълът човек да прави секс или там каквото прави, ако след това изпада в истерии..

# 534
  • Gotham City
Незнам на колко години си но мислиш като 15-16 годишна страхуваща се да не забременее

На мен и като по-малка ми звучи, самия факт как се задоволяват....

Наистина, вземи прочети малко по темата, то много лесно да се опипвате, ама не е толкова лесно да отворите и да прочетете малко.

Първо, не виждам как, сперма попаднала върху дрехите му, ще стигне до теб.
Второ, идва ти менструацията.
Трето, доктора потвръждава, че не си бременна.

Отиди да ти направят изследвания за заболяване или инфеккция или нещо такова, бременност няма при теб.

И никой не се шегува, питаш, отговаря ти се. Друг е въпроса, че ти продължаваш да дълбаеш

# 535
Имам един въпрос, ако можете да ми отговорите:
Ако след първия път (който е бил с презерватив) мъжът се измие, и после се докосва и отново възбуди (не съм сигурна дали е имало предеякулационна течност между първия и втория път), след което сложи нов презерватив и повтори с него - има ли опасност за забременяване? Т.е. може ли да е пренесъл с ръце сперма или предеякулационна течност докато е пипал и слагал втория презерватив?

# 536
  • Пловдив
Не.

# 537
Благодаря за отговора!
Това сигурно ли е - притеснена съм и затова питам? А какво е обяснението? Не може да се пренесе с ръка върху външната част на презерватива, така ли? Или просто сперматозоидите умират?

# 538
Абе момичета. Ясно е че не ви е време още за секс. Толкова глупави въпроси. Нямам думи просто.

# 539
Здравейте, до сега не съм била бременна, но имам леки съмнения че може да съм, имам 10 дена до цикъл, но ми се появи за два дена розово течение и изчезна , доста често вечер ми се гади, но не повръщам и от една седмица се чустваш доста отпаднала, направих си тест -отрицателен е, чудя се дали е твърде рано за да го отчете ?

Общи условия

Активация на акаунт