Отговори
# 735
Здравейте!  Предишния месец  цикъла ми закъсня приблизително 8-9 дена след това цикъла ми дойде , но си мислих , че е закъснял заради лекарствата , които бях приела,  защото бях болна . Ето отново този месец пак ми закъснява , не съм бременна , правих тестове и са отрицателни. Сега отново имам съвсем леки болки и ми закъснява 3-ти ден . Дали може да е от половите контакти ? Опасявам се да не са кисти или нещо друго , защото аз не съм в България . Когато бях родила ми казаха , че имам уголемена матка и всъщност видях , че може да имам проблеми с миоми , надявам се да не е това . Моля ви, споделете ми вашето мнение . Благодаря !

# 736
Здравейте с приятеля ми снощи правихме секс с ПРЕЗЕРВАТИВ първия път всичко беше наред втория път когато той си сложи веднага нов презерватив се скъса но не усетихме веднага и отидохме за ексапел въпроса ми е може ли да има нещо и след това хапче трябва лид да ми дойде до определено време или на очакваната дата благодаря предварително

# 737
При някои жени няма нарушаване на ритъма на цикъла, при други идва по-рано, по-късно, по-обилно. Различно.
Иначе при описаната ситуация вероятността за бременност е много малка, да не кажа никаква. Спокойно!

# 738
Здравейте нова съм тук на 16 години съм .Искам да попитам нещо ..преди няколко дена с моя приятел правихме секс 2 пъти,но с ПРЕЗЕРВАТИВ.Първия път всичко беше наред,но втория път презерватива се скъса (след първия път си сложи веднага друг),усетихме че е скъсан 2 3 минути докато беше в мен (съжалявам ако е прекалено подробно описанието).Когато усетихме, че е скъсан отидохме за Ексапел изпих го 2 3 часа след случката (бях 2 дена след овулацията).Въпроса ми е може ли да има бременност,въпреки че съм приела толкова бързо Ексапел, задължително ли е да ми дойде след 7 дни защото това четох в интернет или трябва да ми дойде когато си е датата благодаря предварително. Има ли на хора които до сега да не им е подействало хапчето и това че не съм го повърнала означава ли че не ми е подействало

# 739

Има ли на хора които до сега да не им е подействало хапчето и това че не съм го повърнала означава ли че не ми е подействало

Нещо не разбрах- защо трябва да го повръщаш?

# 740

Има ли на хора които до сега да не им е подействало хапчето и това че не съм го повърнала означава ли че не ми е подействало

Нещо не разбрах- защо трябва да го повръщаш?
Да задала съм този въпрос грешно,защото пишеше,че ако го повърна значи не действа а след като не съм го повръщала значи всичко е точно така ли смисъл подействало е

# 741
Естествено,  че е подействало.
Сега хормоните ти ще се порастресат. Може следващата менструация да по-рано, както обикновено или по-късно.

# 742
Естествено,  че е подействало.
Сега хормоните ти ще се порастресат. Може следващата менструация да по-рано, както обикновено или по-късно.
Като цяло менструацията ми е нередовна,но мисля, че след бързия приемам няма как да има нищо защото не е имало свършване вътре (знам че в предеякуационната течност има сперматозоиди)

# 743
Да, не би трябвало да има проблем с приема. Всичко ще е точно.

# 744
Да, не би трябвало да има проблем с приема. Всичко ще е точно.
Благодаря ви много

# 745
Имам един въпрос,септември месец една седмица преди цикъла ми ,мъжът ми свърши в мен ,след това ми дойде цикъла на 28.09.Принципно цикълат си ми е редовен никога не закъснявя,но до момента не ми идва което ме побърква.Възможно ли е да съм бременна от тази ситуация със свършването вътре при положение ,че ми дойде цикъла.

# 746
Октомври изпускал ли се е?

# 747
# 748
Направи си тест. Щом така се изпуска..

# 749
Имам един въпрос,септември месец една седмица преди цикъла ми ,мъжът ми свърши в мен ,след това ми дойде цикъла на 28.09.Принципно цикълат си ми е редовен никога не закъснявя,но до момента не ми идва което ме побърква.Възможно ли е да съм бременна от тази ситуация със свършването вътре при положение ,че ми дойде цикъла.
Не. При закъснение от 10 дни и отрицателен тест е редно да посетите лекар.

Общи условия

Активация на акаунт