Февруарските сладури започнаха да стават много щури

• 10 828
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,мами и де4ица  Hug
и аз отдавна не съм писала тук,но бебка беше болна  doctor...та за малко да не я пратим на ясла утре  Rolling Eyes ,но се оправи и утре в 8ч баща и ще я закара,4е аз съм на изпит  Cry  мн ми е мъ4но,4е на първия ден на мойта малка у4ени4ка,аз няма да съм до нея   newsm45  ,но никой не ме пита мен,пишат си датите както на тях им е удобно  #Cussing out   поне ще се върна на обяд и ще си я прибера,4е тази седмица ще е само до 12ч.  newsm53

Style,как ти завиждам(благородно) за новото 4ове4е в теб  preggo честито!!!!
и аз искам да гушкам малко беб4е,но ми стига засега мойто палаво моми4енце...  newsm32
страх ме е,4е няма да се справя сама с 2 беб4ета,4е и с малка разлика...макар,4е разликата м/у мен и брат ми е то4но толкова колкото ще е м/у моите де4ица ако забременея сега...и при това майка ми е пример,4е се е справила успешно с нас  Laughing  ,но аз съм неуверена,4е ще отгледам и възпитам правилно Деби,а какво остава и за още едно беб4е.
не смятам да оставаме с едно детенце,но ми се ще да имат поне 5г разлика,но Бог може др да е решил  smile3521

# 121
  • София
Стайл честито за чудесната новина:)
Тедка да разказваш как е минал първия ден в яслата на Деби

# 122
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте мами,малкото ми синче е родено на 02.02.2005.Ще се радвам ако ни приемете при вас да споделяме и обменяме опит. waveyИмам и по голям син който е на 5 години.

# 123
  • София
Добре дошла на zisska!Как се казва февруарското ти палавниче?

# 124
вчера аз самата оставих плачещото си дете за втори път в яслата smile3518,мн ми беше мъчно newsm45,едва се сдържах да не ида и да си я взема....така плачеше милата ми,викаше ме,опитваше се да се отскубне от сестрата,а аз стоях вкаменена на вратата и незнаех какво да правя smile3506.... добре,4е ме изгониха,4е ина4е щях да си я взема веднага  Twisted Evil  сутринта като отидохме още нямаше никой...децата тепърва идваха с родителите си, и аз неисках да я оставям сама в стаята.  излязохме на двора и я ка4их на пързалката  1swing всяко дете което идваше дойде при нас и стана голяма веселба newsm63.... после,ги вкарахме вътре,преоблякох я и я заведох при сестрата,но когато Деби я видя...по4на да пла4е неистово...дереше се от рев,о4и4ките и по4ервеняха smile3511....а аз стоях и се 4удех  на къде да поема....към нея ли или към вкъщи newsm12 
през целия път обратно плаках[smilie=smile3518.gif]...а вкъщи гледах празен апартамента и се натъжавах допълнително.  Cry

днес нямат ясла,и ми се струва ,4е утре пак наново ще се опитваме да свикваме и двете... Thinking

# 125
Здравейте!Елизабет е вече напълно здрава,направихме й прощъпулник и си избра първо черпак и после грабна една книга.

# 126
  • София
Здравейте!
Ние се върнахме от морето, Никол се разби от киснене във водата, не можехме да я изкараме на пясъка.  Laughing
След 10 дни тръгваме на ясла и ние, да видим как ще е. Каня се да купя някакъв имуностимулкатор, но не съм решила какъв.
Честито ново попълнение на Style!!!  bouquet

# 127
  • гр.София-Красна поляна
Здравей слънчоглед и на другите мами,моето сладурче се казва Иван а баткото Христо.

# 128
Добре дошла на zisska Simple Smile.
Тедка като те чета и се чудя дали да пускам Марти на ясла.
Баба и дава много зор да си я гледа тя докато дойде време за градина.
А тя и сега реве неистово като ме види че си тръгвам и я оставям при баба й(оставяме я при баба й от както направи годинка).
Не може ли някак да си тръгнеш тихомълком кагато се заиграе вътре с нещо? Аз така правя.
Като си я вземеш наобяд спокойна ли е?
Аз си мисля че вътре като се заиграят с нещо бързо забравят.
А иначе едно приятелско дете за 2 седмици е свикнало  с яслата и сега ходи с голямо желание и няма търпение да отиде.

Клеми къде ти е коремчето?

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 15:05 от galia_mi

# 129
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте и от нас,ние днес се разходихме по магазините.Пазарувахме за нашия батко,че от Понеделник сме на градина LaughingМалкия не мисля да го давам на ясла а да си го гледам до 3 годинки.Баткото го дадох на ясла на 2год. и 6 месеца и много трудно свикна,много плачеше и не искаше да спи,будеше другите деца.Изобщо много мъки бяха #CrazyТова е за сега от нас,лек ден на всички мами и дечица Hug

# 130
добре дошли на новите попълнения Simple Smile
Клеми споко и аз бях финна мацка като бременна Simple Smile виж ми снимката от 8 месец Simple Smile
Ема не я взеха сега в ясла остана за догодина........обмисляме алтернатива за частна ясла или градина - там ги взимат от 2 години навършени...ще видим как ще се развият нещата и дали ще намеря подходяща работа
да ви кажа откак работих 4 месеца - Ема беше на 1 година - и напуснах сега ми се вижда страхотно ако никога неработя вече Simple Smile такива интриги и злобни и завистливи душици просто ужасно беше. сега си гледам Ема и немрънкам като преди просто съм щастлива Simple Smile
това е засега от нас другат аседмица или по другата когато се почива в петък може да идем до Родопите да подишаме чист въздух - ако има желаещи да казват Simple Smile

# 131
Тедка като те чета и се чудя дали да пускам Марти на ясла.
Не може ли някак да си тръгнеш тихомълком кагато се заиграе вътре с нещо? Аз така правя.
Като си я вземеш наобяд спокойна ли е?
Аз си мисля че вътре като се заиграят с нещо бързо забравят.
А иначе едно приятелско дете за 2 седмици е свикнало  с яслата и сега ходи с голямо желание и няма търпение да отиде.

ами моята мома има само 3 дена стаж в яслата...и засега немога да о4аквам да свикне..толкоз рано. Sad
сутрин като я оставям тя ве4е знае ,4е ще си тръгна щом обърне гръб и стои и ме гледа,не отида ли при нея по4ва да пла4е...и ве4е няма на4ин-трябва да си тръгвам...
сестрите ми казаха,4е спирала да пла4е като види закуската  Laughing ,после се заигравала на двора с де4ицата и съвсем забравяла за мен,но на обяд пак се сеща и по4ва да пла4е,докато не ида да си я взема...таз седмица добре,но от понеделник ве4е ще е цял ден там,със следобеден сън и закуска и ще я взимам чак в 16:30-17ч,та не ми се мисли как ще издържи без мен Sad и как ли ще я накарат да заспи без аз да я цункам по челото и да и пусна музиката от Сънчо  newsm78... ох,мн се чудя ,но се надявам да свикне  Praynig

# 132
Защо не си я взимаш 2 седмици по обяд , в нашата ясла казаха 2 седмици.

# 133
колко време чакахте за яслите - от подаването на документите до тръгването първият ден?
има ли изисквания за възраст, памперси, самостоятелно хранене.....?

# 134
  • Sofia
Здравейте на всички!  Hug
И ние от пон. сме на ясла, лелките ми се виждат много мили с децата, ама ще видим  Rolling Eyes
Трябваше още от вчера да я дам на половин ден ама все още е болна, такъв страхотен грип я хвана, направо да не ви разправям, вече цяла седмица я държи, по едно време направо ми се повръщаше от притеснение, детенце вдигна над 39 градуса температура, даже до Пирогов ходихме да й бият инжекция посреднощ, ужас  Cry Cry Cry
А още не сме почнали да ходим на ясла малиииии  ooooh!
Много лошо й подейства завръщането от морето, явно добре й беше при бабите  Thinking
Да не говорим, че нашето джипи ме забави страхотно  с документите на яслата, сега се притеснявам, че няма нужните имунизации и могат да ни направят проблем - нали беше алергична и затова сме поизостанали с тях...... Много трудно ми дават отпуска и едва ли Яна ще има много време да свиква до обед с яслата, даже ще седи докъм 6 часа там, иска не иска.  Blush
Ох мами за следващото дете ще знам - преди да съм уредила ясла или детегледачка няма да почвам работа, нещо много нанагорно ми дойде  Confused

Айде спирам да се оплаквам следвашият път ще гледам да се похваля  Mr. Green
Добре дошла на новата мама февруарка!   bouquet
И леко бременеене на смелите мами  Hug

Общи условия

Активация на акаунт