Февруарските сладури започнаха да стават много щури

• 10 834
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте момичета Hug,да се разпишем и ние днес.Нашия батко вече е на градина и сега е малко по спокойно в къщи,но на малчо много му липсва и само го търси.Свикна милия цял Август с батко си и сега  му е мъчно Sad.Аз също сега ще имам малко повече време за форума,че досега докато се обърна и денят минал.Да си призная и на мен ми е мъчно за голямото ми момче Cryи аз свикнах да си е по цял ден с нас,но ...така е.Това е за сега от нас,лек ден на всички  bouquet

# 151
Здравейте,
да попитам нещо за нощното завиване - моята маймунка не иска нито завивка нито чувалчето си. Събужда се вижда че е завита и луд рев. А вече е хладничко нощем и като и пипна ръчичкитедокато спи са и ледени .
Някой да има подобен проблем  Confused.

# 152
  • София
Светльо спи завит цяла нощ:)но може да пробваш да я обличаш повечеко щом неиска да е завита.....или да затопляш стаята дошълнително,ама така и на вас ще ви е жега.

# 153
  • София
Amaise, къде съм писала нещо да ме притеснява?  newsm78
Уредихме ясла на Никол, която е пред блока ни в Люлин, голям кеф, само излизам от блоика, минавам една площадка и е в яслата! Сега остава да и хареса и да не боледува. Имаме час за 20ти сме при личната да ни даде направления и да попълни талона за яслата и като са готови изследванията тръгваме. Някой има ли идея за колко време излизат тези изледвания, предупредиха ме че ставали бавно? И направо в ХЕИ ли се носят?

# 154
За завиването - малката също не търпи завивки, обличам я по-дебело.
За изследванията за ясла - в Ямбол стават за около 3 дни. Носи се медицинско за работа в лабораторията и на него се поставят печати с резултатите. Когато се минат всички нужни изследвания, се отива в ХЕИ с медицинското и имунизационния паспорт, за да сложат печат, че не липсват имунизации на детето.

# 155
И коя е третата бременееща preggo някой ще каже ли все пак Wink
Лека бременност но Клеми и Стайл и живи и здрави бебчета  ylinfant

# 156
Аааа,забравих да похваля Симона,от 10 дни сме започнали да се учим на гърне,по точно на тоалетна,но не със седалка,ами в на мама ръчичките и вече казва,сочи пампата и се стиска и доста често се разписва в тоалетната Party,много съм щастлива Heart Eyes
По принцип си мислех да я давам на ясла,но още се кърмим и заспива само с цицка в уста и е невъзможно да заспи там,тя с бабите си не заспива,кавмо ли сама Crazy,така,че май ще пропуснем яслата и направо в градина Grinning
А как ще я отбия,майкооооооооооооу не ми се мисли ooooh!,тя е пристрастена направо Crazy

# 157
  • София
мама Вили...е третата бременна мама ,скоро гледах нейна публикация и лентичката и показваше един месец до раждането:)

# 158
  • София
Да беее, Villi e!!! ooooh! Ама тя нали роди януари и за това не се сещаме!!!
slan4ogled, за колко време ви излязоха изследванията за яслата? В ХЕИ ли ги носихте направо?

# 159
  • София
Клеми не сме си дали изследванията още
дали са ми две шишенца дето незнам какви да ги правя!?
Иначе наща лекарка работа с някаква друга лаборатория и трябва да ги нося на Позитано 10.
Но ще отида до яслата да питам какви точно са изследванията за там,че неискам да ни връщат.

# 160
Клеми не че ти си се притеснила, а друга мама питаше къде ти е коремчето Wink
За завиването - Ема спи по боди и памперс Simple Smile отвива се непрекъснато, та вече ще и слагам и къси панталонки
Да ви се похваля - за прав път от 2-3 години ходих на пазар за дрехи  hahaha намерих страхотни дрехи, намалени заради изтеклия сезон и за 100 лева си взех 2 поли, едно сако и джинси супер качествени. Ако бяха на редовните цени щяха да са поне 300 лева.
Ема се е научила да вика цици и пуп /пъп/ и се залива от смях всеки ден. А да всяка 2 дума и е немаааа............
И ние ще започваме с гърнето пак че се разорихме с тез пампи

# 161
моят "звяр" спи в чувал,но го слагам като заспи. Вътре е по боди или по тениска

# 162
  • Canada
Анайсе и аз направих страхотни попадения в пазаруването, но на бельо. Такива луди разпродажби има , 4е само да имаш крака и време да обикаляш....

Йони спи по пижама , аз се опитвам да я завивам, но тя много се върти и винаги си затиска под нея завивката, но аз съм си приготвила 2,3 одеялца допълнителни, за да не се налага да я будя и направо и мятам отгоре друго одеяло...

Абе мам4ета, какви са тези изследвания дето правите?? newsm78 Много заплетено ми изглежда newsm78. И  какво то4но изследват? И ако не са хубави изследванията, не взимат децата в градината, така ли?

# 163
  • Sofia
Здравейте и от нас!
Не сме се появявали скоро, ама все нанякъде бръмчим  Joy
Влади е много, много  послушен Hug(пу-пу) и бъбрив. Постоянно нещо бръщолеви, но от цялата приказка му се разбират 10-ина думички. Laughing Ключова дума и събирателна за всичко хубаво е "колата".
Напоследък е много самостоятелен - играе си и се занимава сам-любима игра му е да трака с монети( от 1 лев) и да си ги крие и търси из цялата къща  hahahaГолям сребролюбец е  Mr. Green
Обикаляме детските кътове ("Патета", "Двете феи", Софияленд, къта в МОЛ-а на Стамболийски, "Ментов носорог") и Влади е много доволен- оставям го с каките и сядам да пия кафе  LaughingХич не ме търси  CrazyМного е контактен и закачлив, току му подарят нещо непознати хора  Laughing Laughing
На ясла няма да го записвам, живот и здраве - на градина, след като навърши 3 год..Вече съм я избрала: "Звънче" в кв. Иван Вазов и смятам да ходя да го записвам, че до края на 2007г. няма места  #Crazy newsm78
В началото на октомври ще ходим на гости на моите родители в Добрич за около 2 седмици.
Това е покрай нас хавата. Ма'аме гащи с една приятелка и с нейното момченце ( на 2 год. и 3 мес.)
А, друго се сетих- ще го записвам нашия човечец на танци и английски  bowuu bowuu
Въобще имаме програма.
Целувки на всички, успех на всички "ученичета", кураж и спокойствие на бременеещите мами!
Отивам да се приготвяме за излизане,че тати ще ни води на екскурзия  Joy

# 164
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте мами,ни сме малко болнички,тече ни нослето и леко кашляме.Слънчоглед тези шишенца са за акото,слагаш и в двете по малко акано колкото грахово зърно.Ние също споме с чувалче,че Иван много се върти и непрекъснато е одвит докато батко му постоянно се завива до ушите.На вън 40 градуса,дърво и камък се пукат от жега а той през глава завит.Лек ден на всички,леко бременеене на бременните мами.

Общи условия

Активация на акаунт