Февруарските сладури започнаха да стават много щури

• 10 824
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Мами за цяла седмица изобщо не сте напреднали с темата Simple Smile
Вчера се върнахме от море и неискам да повярвам че свършииииии .............. страхотно си изкарахме, бяхме на СВ Константин и Елена. Ема се държа прекрасно и на отиване и на връщане и през целия престой там. Успях докато сме там да я оттуча да цока бибата и сега сме без биба вече 5 дни  bowuu На плажа беше гола и си пишкаше на пясъка, а в морето и бесейните също си беше голичка и едвам я изкарвахме, много и хареса водата. Хотела предлагаше анимация за деца и възрастни и се забавлявахме чудесно. Не ни се прибираше в София.
Но живот и здраве септември мислим да отскочим някъде на планина и пак ще сме на басеини  и там Grinning

# 76
  • София
Анайс какво означава анимация за деца и възрастни?
Дай снимки да гледаме:)

# 77
  • Sofia
ЧРД- Мила- слънчоглед!
Желая много любов и усмивки през цялата година и много подаръци на днешния ден!
Щур купон!
nbirthday  party023  bigdance2 Tada
А по въпроса за анимация за деца: организирани занимания от рода на игри, клоуни, снимки, рисуване и др., които се предлагат от аниматори (момичета и момчета) в повечето хотели по родното и чуждо море.
Анимацията за възрастни обикновено включва :гимнастика,аква-аеробика, волейбол, пейнтбол, караоке и всичко ,което се сетиш  Wink
Лично аз не обичам да ме ръчкат да участвам в някакви организации, когато съм на почивка, но за децата е интересно и е вариант за ползотворна почивка на родителите им  Mr. Green Дразнещо за мен на аниматорите е, че са осоено настоятелни, но то пък иначе няма кой да се навие да участва(виж, чужденците са много ентусиазирани).

А, мойто човече е с разстройство вече седмица.Ту спира-ту пак започва  Sad
Доре,че е само разстройство  Praynig
Бяхме във Велинград и изкарахме чудесно, но най-вероятно оттам(от басейнчето) е тоз вирус.
В събота идват на гости сестра ми и племенницата ми и ще ма'аме гащи заедно 10 дена.
Влади напоследък ми прави изпълнения- реве сърцераздирателно като го водя у баба  му, та последния път въобще не го оставих  Cry
Залепил се е като кърлеж за мен  Confused
А, с баща му се каним да ходим на почивка в Гърия за няколко дена  newsm78
Как е при вас?1

# 78
  • София
ЧРД, slan4ogled!!!
Много здраве, щастие и късмет!!!ю

Ние тая седмица сме сами - Влади е на гости при баба и дядо..... уж ние да си починем малко, ама ми е малко криво, като го няма около мен  Cry.... и сега по цял ден мързелувам и се чудя какво да правя.
Anaise, хубаво е че сте си изкарали добре! Аз все се чудя дали не им се разваля режима на малчовците и дали не стават по-капризни.... А вие успяхте ли да усетите от почивката?

# 79
Гена точно го е обяснила с тази разлика че Ема си играеше в една стая заедно с нас с какви ли не играчки, а вечер ходихме да зяпаме програма до 10 часа и на детско парти малко преди това Simple Smile В другите занимания нямаше как да се включим защото бяхме все с Ема макар хотела да предлагаше детегледачки Simple Smile
Снимки незнам кога ще кача защото още сме без цифров апарат и нямам скенер. А за режима там и беше много по добре оттук.
Колкото до нас аз поне неготвех защото имаше около 30 неща за ядене по всяко време. @ пъти на ден на плаж за по час и половина, много пляскане из водата и спане всеки следобед  bowuu

# 80
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=1&sort=1& … ID=1&rID=2272           
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=1&sort=1& … ID=1&rID=2271                                         
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=1&sort=1& … ID=1&rID=2268
mami,ще подкрепите ли моята щерка в този конкурс?
трябва да се гласува с 5 звезди4ки , иначе ни пращате в 9-та глуха  Sad
мерси предварително    bouquet

# 81
Привет и от мен!
Ние с малчо се гледаме и едновременно с това се опитваме да ходим на ясла. Водя го по 2 чса да свиква, ама много реве. Вчера го оставих за половин ден, не закусил, плакал и с зачервени очи го намерих на обяд. Просто не знам как ще свиква. А госпожите искат да ставало постепенно, ако не бързам де, а аз за сега нямам нищо сигурно за работа и ме устройва. Колко ли време ще му трябва да свикне, ама не мога да си обясня, като марка е залепен за мен, даже не иска да стои у баща си и баба си.
Иначе сме добре, ходим по разходки и се мъчим да свикнем със Старозагорските жеги. Добре че напоследък е по-нормално, че инак Close
Без биба сме от повече от месец, просто я загубихме нашата и друга не купихме. Но с памперсите сме до никъде, не иска да седи на  гърнето, пък камо ли нещо да прави. Преди прав пишаше в мивката, ама сега - нищо. А оставя ли го без памперс и прави вади и канали. Hug

# 82
като марка е залепен за мен, даже не иска да стои у баща си и баба си.
Нези, не се притеснявай с това. Ние бяхме така съвсем скоро и явно беше от това, че за пръв път я оставих за седмица при баба й и явно дойде нещо като страх от изоставяне, но само след 1-2 седмици пак се отпусна детенцето и сега дори не мога да я догоня. Трябва да свикват с други хора. Гушкай го сега повече да се убеди, че нямаш намерение да го изоставяш.  Laughing
И ние тръгваме на ясла през септември и много се надявам всичко да е ок. И ние махнахме бибата значително лесно. Явно беше съзряло вече детенцето, защото преди половин година направих опит, при който малката плака цяла седмица и ме изтощи ужасно, при което и върнах гумената залъгалка, но сега стана много лесно.
С памперсите и ние сме до никъде, но и това май е с възрастта. Поне много майки ми казват, че съвсем скоро ще съзрее и ще иска дори сама да бъде без памперс.
Хайде, успешно свикване с яслата!

# 83
Мерси за пожеланията, Светле! Дано наистина бързо привикнат дребосъците.
Иначе с храната от там нямаме проблем. Сега като не е цял ден ми я дават в бурканчета, все едно сме на кухня. Много е вкусно  всичко и всеки ден има плод, а понякога и кисело мляко, което ние обожаваме по всяко време. Госпожите се стараят да му угодят и днес го бяха вкарали в стаята с количката - едно детенце имало РД и така го усмирили да не плаче и да празнуват. От другата седмица ще се пробваме за повече време, на половин ден, дано успехът да е повече.
Ама вие къде сте се покрили, никои не пише, или много мами работят, а пък останалите са на почивка. newsm78
Хайде до скоро и от мен!

# 84
  • Canada
Здравейте, моми4ета!
Нещо все не ми остава време да пиша...
Нези не се притеснявай това е нормално, Йони ходи на градинка също , ве4е не пла4е толкова много и се хранела добре там. Постоянно ми виси на врата, но мисля 4е ще отмине. Аз съм много доволна от детската, не знам какво ги правят там, но тя ве4е не иска аз да я храня, а сама да яде, оставям я в креват4ето да спи и тя ми казва "бай-бай", когато обли4ам и обувам е много сговор4ива. Като й кажа "Дай да обуем обувките, 4е излизаме на разходка".- взима си обувките и сяда на земята и 4ака да я обуя.

Слън4оглед, пеещ и танцуващ  Елмо имат едни приятели, децата много му се радват.
Честит празник и от мен на кокили!  bouquet

Нито с бибата , нито с памперса сме мръднали напред. У4ителката в градинката каза, 4е те щели да преценят кога е момента да махнат бибата- определено много успокояващо й действа бибата..
Това е от нас, пожелавам ви Лека и спорна седмица и да намирате време да пишете!

# 85
  • София
Йони чудесно е че добре ви се отразява ходенето на градина/и на двете/:)
Иска ми се и аз с това да се похваля октомври-когато тръгнем за първи път.
Елмо е страхотен,един познати го имат и като ходим мъника и грае с него и е много весело,аз също много го харесвам:)

# 86
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=1&sort=1& … ID=1&rID=2272           
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=1&sort=1& … ID=1&rID=2271                                         
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=1&sort=1& … ID=1&rID=2268
mami,ще подкрепите ли моята щерка в този конкурс?
трябва да се гласува с 5 звезди4ки , иначе ни пращате в 9-та глуха  Sad
мерси предварително    bouquet

Вече гласувах, успех!

# 87
Мами ужасно ме мързи да пишааааааааааааааааа...................
След морето изкарахме една седмица в ремонт, дъжд и ходене на гости и на Витоша. Също така водихме Ема до Горна баниа да и видят краката дали не е дюстабан, ама казаха че всички деца били с равни ходила  newsm78 После и правихме Манту че нямаше белег от имуницазията в Родилното но за щастие пробата беше добра и не се наложи друга имунизация. А да фонтанелата и се затвори най сетне напълно на 1.6 години.
Но вече неиска да заспива сама.........дали щото махнахме бибата и много реве преди да заспи но не всеки път.
Това е от нас а на мен как ми се спи и съм изморена............................

# 88
Марти вече има 13 зъба.
Започнали сме обратното броене до тръгването към морето - остават 5 дни и нямам никакво търпение вече.
И аз се запалих от този Елмо покрай вас - той как точно танцува?
Вече си поръчах да ни донесат декември един.

# 89
ееееее изтри ми се целия постинг #Cussing out
айде на ново - здравейте мамита Hug не съм влизала от 100 години, ама крада само време колкото да хвърля по едно око какво сте писали Laughing
Закъсала съм го изцяло със свободното време - вече съм на работа всеки работен ден. 1 месец се местихме ремонтирахме - ужасссс отвъртително беше, толкова много умора, нерви и пари, добре че му се вижда края Laughing
Дани расте и е много забавно, голям инат е, вчера ходих да му уреждам яслите, живот и здраве от септември да почне, че сега ние доста тежко и ангажирам много хора Praynig
Anaise - не знам защо ама и ние имаме огромен проблем със заспиването Cry и то от 10 дни, преди си беше много добро дете, слагаш го в кравата и заспива, но сега е някакъв АД #Cussing out  прави по няколко часови истерии, реве и се гърчи и вече не знам какво да правя Praynig  дори вече не го слагам в креватчето, ама пак реве - моля ви помагайте, кажете как се справяте???
тъй оплаках се:)
нямам търпение да свърши седмицата - в събота заминаваме на мореееее:)))
надявам се като се върна да пиша по-редовно  bouquet
П.П гласувах Mr. Green; ЧРД на слънчоглед и въобще ЧЕСТИТО  на всички празнуващи, които съм изпуснала  bouquet

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 13:24 от beti_bratanova

Общи условия

Активация на акаунт