Захранване - въпроси и отговори - ТЕМА 4

  • 44 731
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • София
  • Мнения: 3 742
Палачинки 😂

# 541
  • Мнения: 610
подарете го на някой , има доста хора с малки деца за които е трудно да си купуват АМ

# 542
  • Мнения: 5 478
Към кафето вместо суха сметана Stuck Out Tongue
А, много е гадно, пробвала съм Joy

# 543
  • София
  • Мнения: 9 380
Носят се слухове, че ставал вкусен течен шоколад.

# 544
  • Мнения: X
Течния шоколад с ам е страшен, за малко да го изям на един път като правих. Joy

# 545
  • Мнения: 18 437
Нещо много рядък ми се получи течвия шоколад ...

# 546
  • Мнения: X
Нещо много рядък ми се получи течвия шоколад ...

Остави ли го да престои в хладилника? Ще стегне, но с вода става така, не може да е точно като шоколада от магазина. Може да го използваш за глазура на торта или кекс. По принцип, ако го направиш с мляко би станало още по-добре, ама на мен и с вода си ми хареса.

# 547
  • Мнения: 18 437
С домашно прясно мляко го правих.  Стегна. Просто очаквах да е по-гъстичък.
Мм много го хареса!

# 548
  • Мнения: 5 478
Миш маш с цяло яйце дали е ок за въвеждане на белтъка? На 10 месеца е.

# 549
  • Мнения: 2 534
С домашно прясно мляко го правих.  Стегна. Просто очаквах да е по-гъстичък.
Мм много го хареса!
Как го приготви, ако може да споделиш-мерки и начин на приготвяне?

# 550
  • Мнения: X
С домашно прясно мляко го правих.  Стегна. Просто очаквах да е по-гъстичък.
Мм много го хареса!
Как го приготви, ако може да споделиш-мерки и начин на приготвяне?

По-нагоре имаше рецепта.

# 551
  • Мнения: 2 534
Видях я по горе рецептата, на нея няма описание как се приготвя и е с вода. Интересува ме тази с прясно мляко и има ли нещо специфично при приготвянето или всичко се мята в купа и се бърка..!?

# 552
  • Мнения: X
Видях я по горе рецептата, на нея няма описание как се приготвя и е с вода. Интересува ме тази с прясно мляко и има ли нещо специфично при приготвянето или всичко се мята в купа и се бърка..!?

А, да сега видях, че няма описание за приготвяне. Смесваш ам с какаото и ванилията добре, а останалите неща се мятат на водна баня да се разтопи маслото и захарта, но внимаваш да не заври водата/млякото. После с миксер или най-добре с пасатор всичко се смесва да няма бучки. И оставяш за няколко часа в хладилника преди да започнеш да мажеш филиите Grin

# 553
  • София
  • Мнения: 9 380
Миш маш с цяло яйце дали е ок за въвеждане на белтъка? На 10 месеца е.
Защо да не е 😀   Аз въведох цяло яйце на 7м.в палачинка или бисквити, вече не помня.

# 554
  • Мнения: 2 534
Лале, мерси това ме интересуваше.Гооолям интерес предизвикахте у мен с тази рецепта!
Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт