Къдрокоси красавици - 3

• 57 854
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
И това се канех да споделя. Много доволна, но то е за афро и много сухи коси.

# 226
  • Варна/Благоевград
Здравейте момичета. Косата ми от 3 а след 3 боядисвания стана 2 а. От една година не съм я боядисвала, но виждам абсолютно минимално накъдряне. Решила съм да пробвам кърли метода и той ми е последната надежда. Току що се изкъпах малко по метода, с обикновен шампоан, защото не съм купила подходящ. Използвах храната на Гарниер като маска и сега я намачкаш с ленено семе. Не знам дали ще стане нещо с него.. Смятам да не я суша този път със сешоар, да видим. В момента косата ми е до кръста, дори малко под него и в четвъртък съм на фризьор. Решила съм да я направя поне до горната част на гърба, дори може би и до гърдите. Надявам се това да помогне да се накъдри... Искам да питам обаче, тъй като се намазах с гела и пак си завих косата в тениската, колко време да стоя така и когато я махна да начупвам ли косата от време на време или да я оставя да изсъхне без да я пипам? 😕

# 227
Здравей, sisonka_.
С тениската по принцип не се седи много време. Едни 10 - 15 минути са достатъчни. За максимална дефиниция на къдриците, каквато разбирам, че ти искаш - недей мачка къдриците от време на време. Остави косата да се изсуши на 100%, след което внимателно размачкай къдриците отдолу нагоре, за да се махне покривния слой от гела.
Подстрижката е чудесна идея.
Желая ти успех с възобновяването на къдриците.

# 228
  • Варна/Благоевград
Lavatera благодаря за бързия отговор, по късно когато изсъхна или утре ще пиша да споделя резултата, много се надявам поне малко повечко от обичайното да се накъдря.

# 229
  • София
Здравейте, момичета! Имам въпрос към опитните и знаещите - този крем за коса подходящ ли е за нашите коси, много ми го хвалят приятелки, но те не са къдрокоси. За този става дума:
Скрит текст:
Aqua / water • cyclopentasiloxane • propylene glycol • niacinamide • ricinus communis seed oil / castor seed oil • hydroxypropyl guar • hydrolyzed corn protein • hydrolyzed soy protein • hydrolyzed wheat protein • hydroxycitronellal • hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein • phenoxyethanol • peg/ppg-17/18 dimethicone • behentrimonium chloride • triethanolamine • trideceth-6 • polyquaternium-4 • dimethiconol • limonene • panthenol • benzyl salicylate • linalool • benzyl alcohol • amodimethicone • isopropyl alcohol • caprylyl glycol • alpha-isomethyl ionone • carbomer • geraniol• potato starch modified • citronellol • cetrimonium chloride • coumarin • hexyl cinnamal • parfum / fragrance. (F.I.L. C212631/1).

# 230
Не сьм много опитна и знаеща, но според този сайт, кремa е подходящ дори ако и следваш CG метода
http://www.isitcg.com/Home/Results/UHpZhqcgekS99V5LOtx04A
иначе според мен индивидуално и зависи зависи от косата, дали ще ти хареса или не

# 231
Да похваля и аз храната за коса с алое на Гарние.
2в или 2с съм, с природно дебел косъм, но я поддържам руса и е поизтъняла.
Имам обем, няма утежняване, въпреки че след като сложих храната наплесках и с кремовете за къдрици на Милкшейк и Афоджи.
Ароматът ми прилича на плажно мляко и много ми харесва Heart
Ще пробвам и другите видове по-нататък Hands Ok Hand
Благодаря на момичето, което я похвали Hug

# 232
Макадамия ми е идеална, тъкмо я бях взела, когато Spiritlight писа. Аз също не отмивам, разресвам с пръсти. Алоето - по-натам. Благодарности!

# 233
Доста обмислях, дали да пиша тук или в темата за Balea,та какво мислите за този продукт? Използвали ли сте го и доволни ли сте?

# 234
  • София
Аз го ползвах, когато все още беше в предишната опаковка. Не мога за кажа, че е нещо кой знае какво. Има и по-добри продукти, поне за мен.

# 235
И аз не съм очарована от Balea-та.
Също изобщо не ми допадна храната с банан на Гарние, но задължително ще пробвам с алое- обожавам аромата му.
В момента ползвам скъпичка маска на Revlon, също нищо особено, очаквах повече.

# 236
Не ми хареса на мен алоето - разперушинва ми къдриците. Макадамията е моята храница.

# 237
Здравейте,момичета! Някоя от Вас използвала ли е крема за къдрици на Marrakesh или крема на keune за къдрици? Трябва ми нещо, което да ме отърве от frizz ефекта. От златна рибка ми препоръчаха крема на Marrakesh и на Aphogee, но се чудя и за този на Keune. Кажете и ако знаете някой друг продукт. Помагайте! 🤭❤

# 238
Този на Aphogee при мен не премахва фриза, дефинира къдриците до първото преспиване. И аз го взех по препоръка на продавачките. След това се доверих за още два продукта и вече не им се доверявам за нищо

# 239
Абсолютно подкрепям.И аз съм имала неуспешни покупки след предложения от консултантките-
Лакме, Афоджи, Олиосета.По-адекватна препоръка получавам от момичетата във форума. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт