Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 479
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета.
Трябват ми различни сака и поразгледах ремикс, но виждам, че те си имат своя таблица с размери-има 44/46,12/14/16 размери и те всички написали, че според тях отговоря на тяхното хл...
А то е до 100см гръдна, което е безумиее 😁
Моята е 118см и нося 12-14, или 44, или хл/ххл
Ии тотално се обърках 😁
Как поръчате вие..

# 151
Silverstone, аз основно от там си купувам нещата.Имам точно до нас 1   и смятам утре да си направя една разходка, че отдавна не съм го посещавала.
Ще има снимки,нали?
Ходих в мания-халите,НИЩО!

# 152
Мания много се излагат. Направо е тъжна работа там вече Sad

# 153
Днес влязох. ... наистина кофти

# 154
Пак се разочаровах от Мания. Ходих на връх 8 март, търсих определени неща, но нищо не открих. Загубих си времето, а мен ме изгубиха. Яд ме е. Толкова парцали, износени и демоде , не съм виждала на куп от много време насам.

# 155
Ами нормално, всичко читаво са набутали в онлайн магазина и разходките до реалните не си струват.
От 2 дена ровчене в сайтовете за яке най-сетне именно от там си харесах и поръчах, ама палте от букле за 11 лв. и пролетно суичър-яке за 8 лв.

# 156
Имам чувството, че в края на сезона положението става особено зле по всички вериги ВУ, особено Мания и Шик Шик. Явно гледат да си разкарват максимално боклуците преди да заредят пролетно-летни дрехи.

# 157
  • Перник
Здравейте момичета.
Трябват ми различни сака и поразгледах ремикс, но виждам, че те си имат своя таблица с размери-има 44/46,12/14/16 размери и те всички написали, че според тях отговоря на тяхното хл...
Ии тотално се обърках 😁
Как поръчате вие..

Ако си сигурна какъв размер носиш, поръчвай без да им гледаш таблиците много. Аз така правя и досега не съм имала проблем Simple Smile

# 158
  • София/Севлиево
Здравейте момичета.
Ии тотално се обърках 😁
Как поръчате вие..

А аз гледам ако има снимка на оригиналния етикет на продукта, защото по него знам дали нещо ще ми стане или не.Аз съм 8-10 размер по UK номерацията, 38/40 по EUR или между S/M за блузи,а за неща с талия М и М/L.В Ремикс съм виждала панталони посочени като М размер с талия 76(която ми е малка) и 84(която ми е голяма)...А и тези 8 см за мен са много голяма разлика,не знам те как са решили че отговарят на един и същ размер...

# 159
Записвам се със супер находка - сако Sisley с етикет (179$) за 3 лв.

# 160
  • Mostly in my mind
Снимки, снимки!!! Sunglasses

# 161
Ето
Скрит текст:

# 162
  • София
Имам чувството, че в края на сезона положението става особено зле по всички вериги ВУ, особено Мания и Шик Шик. Явно гледат да си разкарват максимално боклуците преди да заредят пролетно-летни дрехи.
Да и аз преди две седмици направих едно кръгче по ВУ, пълна скръб и се сетих, че и миналата година точно преди пролетно летния сезон, в рамките на около месец /два бяха изкарали всички боклуци , който явно са натрупали през зимата #Cussing out

# 163
Ами нормално, всичко читаво са набутали в онлайн магазина и разходките до реалните не си струват.
От 2 дена ровчене в сайтовете за яке най-сетне именно от там си харесах и поръчах, ама палте от букле за 11 лв. и пролетно суичър-яке за 8 лв.

Прочетох това и потърсих сайта. Честно ли, в Мания продават употребявани стоки на аукцион и разпродажба, на прескъпи цени!!! Тези ни взеха нас, българите, за канарчета, невиждали парцали.
Цитат
Начална цена
187.00 лв.
-5% базова отстъпка
177.65 лв.
Продуктът е със следи от употреба. Лека дупчица в задната част.

Наистина, много съм възмутена! Разбирам да е нова стока аутлет, но да продаваш употребявани дрехи, при това с дефекти, на такива безумни цени, говори за тотална липса на уважение към клиентите... Нямам думи!

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 18:55 от Diorela

# 164
  • Най-красивата страна
Виж в Ремикса.
Чанти ЛВ ,Майкъл Корс за 1000лв.
Обувки по 200лв.

Втора употреба е това ....

Общи условия

Активация на акаунт