Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 575
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте , някой знае ли каква е цената на КГ в тази мания утре , щом ще е последният ден преди зареждане ?

# 301
Би трябвало да е 22 лв. в зала А, ако не са вдигнали цените както на белите закачалки.
Бътерфлай, мерси, не е точно бяла по-скоро някаква слонова кост, но е много нежна.

# 302
  • София
22лв ли е най - ниската цена преди зареждане ?? Тези са луди

# 303
  • София
Здравейте , някой знае ли каква е цената на КГ в тази мания утре , щом ще е последният ден преди зареждане ?

В зала А е 22лв/кг или 10лв/брой. Предполага се, че там дрехите са по-хубави. Но същите дрехи от зала А в деня за ново зареждане отиват в зала Б. В зала Б в деня преди зареждане е 2лв/кг или 1лв/брой. Сега за м. Май имат отстъпки за суми над 15 и 30 лв (или нещо такова). В Младост има флаери за 20% отстъпка през целия месец. Имат и нова кампа за рециклиране на дрехи - връщаш стари дрехи при тях и дават талони за отстъпка

# 304
  • София/Севлиево
Хм,в събота бях точно в Халите и точно на входа на Мания имаше щендер с дрехи и цена 6.90 за брой(това не е ли зала А,защото не виждам логика тогава да е 6,90,а днес 10 лв броя, отгоре имаше и цена за кг,но не я запомних)...Бях с ММ и девера и нямах време да разглеждам,но имаше хубави неща на витрината.

# 305
  • София
Аз ще се разходя днес до там , и щу напиша цените после Simple Smile

# 306
  • София
Хм,в събота бях точно в Халите и точно на входа на Мания имаше щендер с дрехи и цена 6.90 за брой(това не е ли зала А,защото не виждам логика тогава да е 6,90,а днес 10 лв броя, отгоре имаше и цена за кг,но не я запомних)...Бях с ММ и девера и нямах време да разглеждам,но имаше хубави неща на витрината.

Денят за ново зареждане в Халите е вторник, тоест най-ниската цена е днес, понеделник. Отделно може да сте видели дрехи от Лов за находки. Там цената стига до 50-60 лв/кг или нещо такова. Но те се примат за супер-лукс: марково и ново. Почти никога не съм разглеждала тези артикули. За мен "ловът" е в зала Б на разпродажба. Ако там намеря нещо ново, популярна марка и т.н. е джакпот. Всичко друго ми е неоправдано скъпо. Особено като знам произхода на тези дрехи и колко е инвестирала която и да е ВУ, за да ни ги предложи.

# 307
За мен "ловът" е в зала Б на разпродажба. Всичко друго ми е неоправдано скъпо.
Ммм, точно. И аз ровичкам вече само в Б. Ако са ми оставили богатства взимам, ако ли не - следващия път. Досега не съм си тръгвала с празни ръце де, все нещо ми се навира в полезрението.

# 308
  • Mostly in my mind
Много се смях на лов за находки-суперлукс и ново. При нас нито едното, нито другото е вярно. Що лъжат хората, не знам. Ако една употребявана блуза на НМ е луксозно и ново облекло, например...дори и без следи от употреба. Не, мерси.

# 309
  • София
То от Мания до Мания също има разлика. Например преди около 2-3 седмици ходих до Дружба - ами няма такава мизерия... Поне в зала Б. Докато в Младост, в четвъртък не можеш да се доредиш от прекупвачи, които директно свалят със закачалките и после може и да проберат нещо. Даже две двойки прекупвачи почнаха да идват още от сряда. Което показва, че в Младост дрехите са мн добри.
А за суперлукс го използвах така... Всъщност изобщо не мога да преценя защо в Лов за находки са такива цените.
Имам чувството, че определена партида дрехи минава през всички Мании и всички зали преди окончателно да бъде извадена от обръщение.

# 310
  • Mostly in my mind
Определено съм съгласна, че явно от Мания до Мания има разлика в дрехите. Ама в цената няма, нали...Не е честно така.

# 311
Аз преди години като ходих в една Мания до ВМА бях много изненадана какви хубави неща си намерих. И в Асеновград, също. В Русе е трагедия Sad

# 312
  • Mostly in my mind
И в Хасково е трагедия.

# 313
Здравейте, нова съм в темата, виждам, че предимно магазините в София се обсъждат. Да ви попитам за онлайн добри магазини?

# 314
Здравейте, някой знае ли защо в Ремикса не само, че не падат цените , но и някой се покачват.

Общи условия

Активация на акаунт