Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 587
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Дъщеря ми днес се сдоби с чисто нови кожени обувчици, тип пантофки, Ласоцки. Не че няма такива, има, но не можех да не ги взема, 2 лв. само излязоха, а много им се зарадва, най-вече заради панделката. За мен също видимо нови черни сандали от плат с платформа, само че трябва да ги занеса на обущар да им пробие допълнителни дупки на каишките.

# 346
Честито!От кой магазин са?

# 347
  • София
Благодаря Simple Smile От Мания Слатина. Аз пазарувам само от там и от Мания Дружба. Почти винаги има по нещо хубаво, особено като се оглеждам за всички ни, не за нещо конкретно. В Слатина миналата седмица имаше страхотен колан от естествена кожа с метални капси, щях да го купувам, но сменяйки залите и излизайки от магазина просто изключих за него. Така се надявах да ме чака, но естествено, нямаше шанс цяла седмица да се застои Simple Smile

# 348
  • Стара Загора
Попаднах на изгодни неща от магазин втора употреба в Ст.Загора-дънки пепе джинс за 2лв,сако сиво за 1лв и бански с етикет -8лв и др .неща ,но тези си заслужават.

# 349
  • София
blue eye, много свеж бански  Heart Eyes

# 350
Моят улов от последните дни
Мания зала А+Б за 18 лв

От вчера - Хумана за 11 лв

# 351
Трябва ми перде втора употреба и се чудя в кои магазини да търся в Пловдив. Бихте ли помогнали? Благодаря предварително.

# 352
Ох, тия Ремикс с тяхното Продай са пълен потрес! За втори път се убеждавам. Изпратих претъпкана торба - одобрили само 6. Читавите неща потъват. Поне не се затормозявам да пращам нещо с цел печалба, а са ми общо взето да махане и ми е все тая каква ще е съдбата им. Но прекаляват, смешно е.

# 353
  • Mostly in my mind
Ако не е тайна, какво не са ти одобрили. Питам  понеже смятам и аз да пращам.

# 354
Лолита, ако ще пращаш нещо от чистката на зимния гардероб имай предвид, че нищо няма да одобрят. Само дънки, летни рокли и къси панталони са приети.

# 355
  • Mostly in my mind
Хм, искаш да кажеш, че не приемат зимни дрехи, така ли?
Благодаря ти.

# 356
  • София
На мен са ми приемали два пъти извънсезонни дрехи. Пускат се в продажба като им дойде сезона, та от тях приходи се получават още по-бавно.
И аз чакам да ми обработят една торба от миналата седмица. Като не става в Олх Sad

# 357
  • Mostly in my mind
Аз мисля да я пусна с премиум услуга. Не толкова заради бързината,  ами да ми върнат това, което не са одобрили.

# 358
Аз мисля да я пусна с премиум услуга. Не толкова заради бързината,  ами да ми върнат това, което не са одобрили.

Премиум услугата се плаща нещо от рода на 12-13 лв. Да не излезеш на загуба само...

Ако не е тайна, какво не са ти одобрили. Питам  понеже смятам и аз да пращам.

В началото, като го пуснаха, пратих претъпкана торба с нови или почти нови дрехи, от която одобрили само две неща, които даже не продадоха и от цялата работа нещо от рода на 1-2 лв.
Одобриха и детски сандали, които бяха чисто нови с етикета, те ги пуснали употребявани, а на снимката етикетът го нямаше.
Писах мейли, нямаше ефект.....

# 359
Аз в моя сложих и блузи, купувани от сайта и ми ги одобриха...някои от тях. Joy Други не бяха одобрени, което беше смешно. По спомен, спечелих около 10 лева. Както съфорумка е написала - за мен това е идеален вариант за разчистване от ненужни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт