Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 555
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Случайно да има и за Ив Сен Лоран?

Yves Saint Laurent

1. Най-важен е изгледът на фирменото лого. Чантите от последните колекции са с надпис в горната част, изработен от гладък метал (двуредов) или релефни букви Saint Laurent Paris. Оригиналът има твърдо лого YSL. Това е невероятно трудно да се изгради в импровизирани условия: три букви преплетени и едновременно с точност насложени една върху друга.
2. На дръжката виси етикет с проба материал със същия надпис, а може допълнително да присъства декоративна метална закопчалка (задължително със знак).
3. Менте е, ако има пропуски при правилното изписване на името на марката (например, вместо Saint Laurent да е Lauren).
4. Майсторското изпълнение - всеки шев трябва да е изпипан и прав.

# 196
  • София
Благодаря. Simple Smile

# 197
Мами софийски, моля, насочете ме в ж.к. Хаджи Димитър къде и какви second-hand магазини има. Ще бъда благодарна за помощта, защото ми предстои кратък престой в района и като остане време бих обиколила за находки.

# 198
Има ли момичета от Варна в темата, интересува ме къде има хубава бебешка стока ?

# 199
  • ...живея на последния етаж...
Направо съм изумена. Абсолютно същите сандали си купих миналата година за 20 лева от Одрин. Даже в левове ги платих, от МОЛ-а.

# 200
  • София
В интерес на истината много евтино си ги намерила за естествена кожа Simple Smile Но и 87 лв са страшно много.
Аз тези дни специално ходих да търся някакъв спортен неопренов клин или нещо подобно, но не намерих. Затова пък се сдобих с маратонки, видимо нови и актуални, бяла свободна риза Манго, рокличка за щерката и други неща. Ако някой е виждал някъде неопренови екипи ще помоля да сподели Simple Smile

# 201
  • София
Да се разпиша с първата си покупка от сайта на Мания - сако Esprit
Скрит текст:

Получих и ваучер за 5 лева отстъпка за магазините им. Някой знае ли дали при всяка поръчка изпращат ваучер или само за първата?

# 202
Ах колко готина тема💜 😊До преди година бях твърдо против Секънд хенда.....сега съм зарибенаааа. Толкова добри попадения. Сиг 70 % от гардероба ми е секънд хенд. А за Мания не знаех, че имат и онлайн магазин. Ще Ви следя Simple Smile.

# 203
Получих и ваучер за 5 лева отстъпка за магазините им. Някой знае ли дали при всяка поръчка изпращат ваучер или само за първата?
По-скоро май е било инцидентно или нещо на промоция. На моята първа поръчка нямах.

Kari_Di, ще стигнеш и до 100% Blush

# 204
Аз като си купих бански, макар и видимо нов, тайно имах чувството, че съм ударила дъното. Ама се свиква, даже миналото лято повторих 😄.

# 205
Аз за бански ...не съм посмяла още Simple Smile ,но след първити ми 2 ,3 пазара си казвах шал втора употреба Не. Защото ми е около врата и някак си бях преднамерена. Еее сега имам сигурно около 8 ,9 страхотни шала секънд хенд 😊.   Ох дори сега си мисля, дали да не пия едно кафе и да потегля към някоя мания 😊

# 206
  • София
Долнище на бански или гащи не , но сутиени съм купувала- видимо чисто нови , и все на хубави и скъпи марки.

# 207
Днес много скромно...

# 208
  • Mostly in my mind
Много хубави тениски. Simple Smile

# 209
Тениските са супер. След малко ще се замъкна в Мъпед Маг, макар че напоследък не ми допадат много-много. Дрехите са доста износени, но за сметка на това скъпи.

Колко беше цената в Мания, зала А, в ден на зареждане?

Общи условия

Активация на акаунт