Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 562
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Предната седмица обиколих  няколко магазина в МОЛа, където видях 2 модела  дрехи, които съм купувала отдавна от ВУ и вече съм ги изнисила дори... Представям си, колко стари модели пращат у нас.
Аз съм си купувала шал, беше страхотен, но така й не можах да се пречупя да го сложа.

# 211
Не харесвам нищо на Х& М в нашия магазин, а като отида в магазин ВУ купувам основно техни дрехи.. особено за детето. Не го разбирам това аз

# 212
Не харесвам нищо на Х& М в нашия магазин, а като отида в магазин ВУ купувам основно техни дрехи.. особено за детето. Не го разбирам това аз
И аз съм така.

# 213
Тениските са супер. След малко ще се замъкна в Мъпед Маг, макар че напоследък не ми допадат много-много. Дрехите са доста износени, но за сметка на това скъпи.

Колко беше цената в Мания, зала А, в ден на зареждане?
36 лева

# 214
Хуманата до СУ вече го няма.

# 215
  • София/Севлиево
Хуманата до СУ вече го няма.

Жалко ,беше ми любим,дори пеша ходех до там през парка...Ще се ходи в Младост,то е ясно...
Бански няколко имам ВУ обаче всички бяха нови с етикети и лепенки на долнищата,пък на значително по-ниски цени.
За дрехите на H&M и аз съм съгкасна-във ВУ съм намирала много по-хубави и качествени модели,отколкото в мола.
Сигурно 10-тина години вече пазарувам ВУ за себе си и детето,но определено не е 100% гардероба с такива дрехи, особено детски все по-трудно намирам...

# 216
  • София
И аз съм така.

И аз съм така. Обаче знам отговора😁
Дрехите във ВУ са от партидите за западна Европа, тоест в пъти по качествени. Купувала съм НМ от Германия и Австрия, нови, и нямат нищо общо с това тук. Също така, продуктите онлайн са от партиди за ЗЕ. Това го знам от кол-центъра, когато питах защо сутиени с един същи размер и кройка се различават. И те ми казаха, че има отклонения заради регионалните стандарти. НМ имат шивашки цехове в България. Но най-големият парадокс, на който не получих отговор (освен дижурното - фирмена политика и регионални договорки) е: защо за ЗЕ качеството е в пъти по-високи при по-ниски цени, отколкото в БГ. Тотално се отказах от НМ, когато преди 2 години при летните разпродажби роклите в Германия започваха от 2 Евро, а тук от 20 лв... За почти еднакви модели

# 217
Кое и как точно трябва да се пречупи? Не се заяждам, интересно ми е какъв е този комплекс.
Аз и гащи имам, вярно от оформящите и върху бельо ги нося, но имам. Бански си купувам всяка година, не ги подбирам, което ми хареса. Сутиени и шалове също така, че даже и чорапи съм намирала, но нови. За НМ и аз в кюпа. С детските след 1.5-2 годинки е тегаво, да.

# 218
Тениските са супер. След малко ще се замъкна в Мъпед Маг, макар че напоследък не ми допадат много-много. Дрехите са доста износени, но за сметка на това скъпи.

Колко беше цената в Мания, зала А, в ден на зареждане?
36 лева

Сега се връщам от Мъпет Маг. Ами, детските дрехи са на 42 лв/кг..... Обувки на 38 лв/кг., други видове дрехи 36-38 лв.

В Мания е доста по-богат избора и по-запазени дрехите.

# 219
Тия се оляха с цени!

# 220
Цените вдигат, а качеството е потресаващо

# 221
Ето и една находка  от мен - за 2.50 от Хумана. 😊 Едно късо рокле, което може и да не облека повече,но за 2.50 ....

# 222
  • Mostly in my mind
Блузка Картърс с чудни ръкави за каката. Simple Smile

# 223
Моите находки от днес : ) Като се облекат стоят страхатно Wink

# 224
https://maniastores.bg/bg/post/2202/5-lv-otstypka-pri-dostavka-v-magazin-man
Съвсем случайно попаднах на това за 5-те лв. ваучер при доставка в магазин. Иначе четох в сайта им сега, че могат да се оставят стари дрехи за рециклиране, засега май само в София.

Общи условия

Активация на акаунт