Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 596
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, да се включа и аз! От години пазарувам ВУ и почти нямам дрехи от другите магазини. За съжаление нямам много време напоследък да си гледам на спокойствие, но миналата седмица успях. За 8 лв се нагласих с 3 сета - дънки и туника, рокля и пола с тениска. Ще ги снимам уж тез дни

# 376
  • София
Момичета търся си такава чанта , може да е и друг цвят, но тъмен. Ако някой види да ми вземе ще я платя. Цена до 20лв ме устройва. И разбира се в добро състояние за употреба, естествена кожа.

# 377
Аз тази година май имам само една находка, от тия дни https://www.amazon.com/Aerosoles-Womens-Scone-Dress-Sandal/dp/B016SCI1XQ доволна съм- нови и мекички. Цели 20 лева, малко скъпички ми се видяха, но са много удобни, така че съм доволна

# 378
Сега минах през Хумана. Взех суичър и риза за по 3 лв.

# 379
  • София/Севлиево
Да,на Хумана тая седмица са им намаленията.На малкия му трябват дънки,ама нещо ме мързи да се разходя до Младост...
Хепи,много готини сандали.

# 380
  • София
В Хумана до СУ кога и какви са намаленията, някой знае ли?

# 381
Това е пазарът от събота

# 382
Момичета търся си такава чанта , може да е и друг цвят, но тъмен. Ако някой види да ми вземе ще я платя. Цена до 20лв ме устройва. И разбира се в добро състояние за употреба, естествена кожа.
Имам точно такава чанта, нова, купих си я миналата година от едно магазинче за чанти на Графа, имаше ги едни и същи в няколко магазина наоколо. Но не е естествена кожа. Ако не държиш да е естествена кожа, може да провериш. И не бяха скъпи, нещо от рода на 30 лв.

# 383
  • София
Аз на женският бях намерила от еко кожа , но нещо качеството ми се видя посредствено. Ще ми се кожа, тая изкуствената се съсипва бързо.

# 384
На моята й няма нищо. Само ми се струва малко по-тежка от нормалното. Но и аз не я нося постоянно.

# 385
Това е от Хумана днес

# 386
В Хумана до СУ кога и какви са намаленията, някой знае ли?
Мернах бързо от тролея -30%.Тук разбрах,че не е като другите,а винтидж и цените били по-високи.

# 387
И дрехите не са винтидж, а мнооого ретро. Въобще не знам има ли нещо общо с Хумана или само надписите останаха, защото дори продавачките са сменени

# 388
  • Mostly in my mind
Две находки за малки госпожички. В действителност първата е много хубава, но стана кофти снимката.

# 389
При нас основно за момичета има дрешки. Цяло чудо е, че намирам за малкия дрехи

Общи условия

Активация на акаунт