Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 614
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Здравейте.Отдавна не бях ходила в реален магазин ВУ.Преди 10-ина дни влязох в Хумана ,Фрея и Зиг-заг.Направо се погнусих от скъсани с петна и топчета дрехи с цени като нови.Не знам дали бих тръгнала целенасочено да си губя времето с реален магазин.А нося дрехи ВУ от години , но напоследък само купени онлайн.

# 451
В Хумана почти никога не съм вземала нищо. Един-два пъти купувам, като да не е без нищо, но като цяло стари дрехи с високи цени. Някои от дрехите са със скъсано дори.

# 452
  • София
В Хумана почти никога не съм вземала нищо. Един-два пъти купувам, като да не е без нищо, но като цяло стари дрехи с високи цени. Някои от дрехите са със скъсано дори.
Да ,някакви модели от преди 40 години са. Дъщеря ми си търсеше дънково яке за да го направя ,както тя си беше намислила. И в Хумана си намери за 5 лв,някаква разпродажба ,беше с обявена цена 32лв. Ходих да видя  какво има в магазина и дали якето е добро, всичко останало си беше откровен боклук. Беше късмет просто,че си намери добро яке за добра цена. Вече е готово и няма търпение да го носи, но още е жега.

# 453
  • Пловдив
Не смятам , че панталон с петно и топчета между чатала трябва да струва 30 лв.

# 454
Днес си купих много симпатична риза Gas от Хумана, цена 5 лв. и една блузка за детето за 4 лв. Изпрах ги и не мога да ги покажа. За децата редовно купувам страхотни дрехи за 3-4-5 лв. По принцип гледам само детски неща, че нямам време, ама чак пък боклуци за продават. Редовно правят намаления, днес всичко беше за максимум 6 лв.

# 455
А нося дрехи ВУ от години , но напоследък само купени онлайн.
От къде пазарувате онлайн? Аз знам за Ремикс,но цените там са едни... 🙄 И КатоНови също съм гледала,че и поръчвах,но не уцелих размерите,пък и нямат детски неща.

# 456
  • София
Миналата седмица от един магазин на Дондуков купих тенис блуза Wilson за сина ми, 4 лв. Видимо като нова, те материите от този тип предполагат така да изглеждат, но за който може да си ги поддържа Grinning Аз я изпрах на 50 градуса и емблемката W падна, но не пречи, просто вече не е релефна.

# 457
  • Mostly in my mind
В Ремикс имат детски неща.

# 458
А за Мания в Халите какво ви е мнението? Аз съм им редовен клиент, но в събота. Знам, че май във вторник зареждат, ама абсурд да стигна до там през седмицата. И предвид, че чак на 5ти ден от зареждането ходя, се чудя какви ли неща е имало във вторник, че да останат тези. Както съм писала, харесвам си безумно много дрехи. Да не говорим за спортните им дрехи. Тренирам почти всеки ден и ми е важно да имам чисти дрехи за всеки ден. А от там са и маркови, че понякога дори и от зала Б. Joy За обувките в Мания обаче нямам думи. Сложили магнитни копчета на някакви - гледам ги, 100 лв. за маратонки Puma. Че аз нови, в кутия и с касова бележка си ги поръчвам за около 50.

# 459
  • Пловдив
Anyyyone от Ремикс и Мания онлайн.

# 460
д-р Lady Stardust q може би аз да не съм попадала на нещо свястно в Хумана, но дори и да има сравнително читави дрехи, цените им не си заслужават.  Peace

blackisback , няколко пъти съм ходила в Мания в Халите. Доста голяма и добре заредена. Трябва си ровене, но има хубави дрехи, а в зала Б са и с доста добра цена.

# 461
  • Sofia, Bulgaria
Днес си купих много симпатична риза Gas от Хумана, цена 5 лв. и една блузка за детето за 4 лв. Изпрах ги и не мога да ги покажа. За децата редовно купувам страхотни дрехи за 3-4-5 лв. По принцип гледам само детски неща, че нямам време, ама чак пък боклуци за продават. Редовно правят намаления, днес всичко беше за максимум 6 лв.

От коя Хумана взимаш детско? Аз на Алабин почти не съм виждала да имат. Но то моето дете е малко де - 3г.

# 462
Точно тази на Алабин посещавам. Но забелязвам, че зареждат рядко, т.е. ако идеш сега, после след 1-2 месеца си заслужава да се иде пак. И моето дете е на 3 години, то за малки деца по-често има читави дрехи.

В Ремикс детските дрехи са много скъпи. Последно купих спортни гащета на Барселона по 13 лв. (намалени), което хич не е малко, но исках да зарадвам децата.

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 09:20 от Анонимен

# 463
  • Велико Търново
Момичета, все се каня да се похваля за последните находки. Бях си на село преди две седмици и попаднах на месечния английски карбут😊 Дрехи не съм гледала, но намерих други неща за без пари. Взех 16 диска ( Мадона, Роби Уилямс, Бари Уайт, Майкъл Джексън, Глен Милър, суинг) за 10лв общо. За 5лв взех 4 чисто нови книги на Джейн Остин, включително Гордост и предразсъдъци ( те директно ще отидат за подарък за рд на приятелка), на ММ взех за левче Стиг Ларшон, пак чисто нова. Пъзел 2хил части на Трефл с опаковката за 3лв. Не е по темата с дрехите, но пък за мен са си голяма находка всичките неща, особено книгите 😊 А и пихме английски чай 😊

# 464
Хумана в различните градове е доста различно като зареждане.
В Мания на Халите за мен е абсолютно безпредметно да се ходи. Отвратителни парцали на невероятни цени

Общи условия

Активация на акаунт