Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 964
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Хумана в различните градове е доста различно като зареждане.
В Мания на Халите за мен е абсолютно безпредметно да се ходи. Отвратителни парцали на невероятни цени
За жалост и аз съм на такова мнение, до сега нищо не съм си купила от тоя магазин.
От онлайн магазина им имам 2 поръчки вече, намерих си дънки на една марка дето ми е любима а трудно намирам, цели 2 чифта.
Втората малко разочароваща, един пуловер с малка дупка на колана, заших я, но леко ми охладиха ентусиазма. Срязан е етикета и не мога да разбера материята, но пуска много меки и пухкави влъсинки. Търсих го онлайн , но не намирам подобен модел да видя състава.

# 466
  • София/Севлиево
Аз ходя в Хумана Младост в седмицата с най-ниски цени и имам много хубави попадения,както за мен,така и за детето.И в Мания Хали ходя понякога,но скоро нищо не ми е грабвало окото.

# 467
Аз съм много доволна от Манията на Халите. По-късно ще пусна снимки на находките Hug

# 468
Зависи и какво търси човек. В Мания в Халите съм имала супер попадения.  Peace

# 469
  • София
Мания Халите в София ли се има предвид?

# 470
Аз точно в София Халите визирам

# 471
Момичета, все се каня да се похваля за последните находки. Бях си на село преди две седмици и попаднах на месечния английски карбут😊 Дрехи не съм гледала, но намерих други неща за без пари. Взех 16 диска ( Мадона, Роби Уилямс, Бари Уайт, Майкъл Джексън, Глен Милър, суинг) за 10лв общо. За 5лв взех 4 чисто нови книги на Джейн Остин, включително Гордост и предразсъдъци ( те директно ще отидат за подарък за рд на приятелка), на ММ взех за левче Стиг Ларшон, пак чисто нова. Пъзел 2хил части на Трефл с опаковката за 3лв. Не е по темата с дрехите, но пък за мен са си голяма находка всичките неща, особено книгите 😊 А и пихме английски чай 😊
кое е селото?

# 472
Къде е този английски карбут,ние ходим в Фулбърн,близо до Кембридж.И аз купувам учебници и книги,също и играчки.За едно Монополи дадох 2 £,имаше и ел.часовник на snuggles в опаковка,нов,но не ми се даваха,защото й купих същия чисто нов от фирмения им магазин и се скъса на втория ден.

# 473
Не успях да я намеря в нета, затова пускам снимка. Днешната ми находкааа Simple Smile) 🥰🥰🥰❤
Намалена от 60 на 25 лв

# 474
  • Mostly in my mind
Ехааа.  СтраОтна! Честито!

# 475
  • Велико Търново
Прасковка, чантата е разкооошна😊🤗
Марга, tea-mea, селото ми си е българско, просто живеят англичани там, Плевенска област е.

# 476
Bubalesa, кое е селото, и кога е този карбут.

# 477
Супер чанте, със здраве да се ползва!

# 478
Днес посетих Мания в Халите, не съм ходила досега. От Зала В купих ей това детско яке за 5 лв.
Скрит текст:

# 479
  • Велико Търново
Bubalesa, кое е селото, и кога е този карбут.
Селото се казва Градище, а карбута го правят последната неделя на месеца. Имаше десетина сергии обаче, не очаквайте кой знае какво 🙂

Общи условия

Активация на акаунт