Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 178
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Един жълт пуловер от Мания, който ми трябваше за есенна фотосесия. Каквото и да ли говорят, в тези магазини винаги намирам дрехи, които ми трябват!

# 721
Много се ядосах днес. В Мъпет Маг до Вис Виталис /вече май се казва по друг начин/ си харесах една блуза от щанда с "младежки блузи" на 10 лв/кг. Отидох на касата и жената каза, че всъщност не била на тази цена, а на 26 лв/кг, по случайност била на този щанд. Обяснявам ѝ, че имаше и други подобни блузи там....не, не можело. Отказах се, защото мразя да ме правят на по-проста, отколкото съм....

# 722
И така да е било, грешката е тяхна, трябвало е да направят отстъпка!

Нямам време да ходя никъде аз, само Хуманата на Алабин преслушвам. Имаше доста грейки (повече за момичета уви), та купих на малкото един панталон за 7 лв. и дънки на сходна цена. От там постоянно снабдявам децата с панталони, дънки и ризи в перфектно състояние.

# 723
Много ми хареса жълтия пуловер, и аз искам такъв.
Днес направих обиколка и се върнах тъжна, демек с празни ръце. Абсолютна греда от всякъде, а не е като да не влязох в 4 магазина. Влюбих се в една раница на кактуси в Шика, ама толкова изстрадала беше горката, като да я метнеш с кеф в кофата.

# 724
  • София
Аз в Шика на Красно село съм виждала чанта Фурла. Супер изстрадала беше и всички я подмятаха. И все пак в рамките на половин час някой я беше купил. Simple Smile

# 725
Рядко купувам толкова ярко дрехи, но този пуловер много ми хареса. Не е дебел и е широк

# 726
И аз искам жълт пуловер дано да си намеря.

# 727
И аз искам жълт пуловер дано да си намеря.

# 728
38 лв за пуловер втора ръка не давам ако ще и милионер да съм!
Моя излезе 4 лв.

# 729
Точно. Не мога да разбера тези високи цени, при положение че на намаления в МОЛа ти излиза по-изгодно... newsm78

Едно детско яке харесах в Дрехата /до Вис Виталис по стълбичките, май така се казва/ и излезе към 25 лв. Не беше чисто ново, но запазено. През пролетта купих от зара на намаление дебело зимно яке за детето на 15 лв. Да ме извиняват!!!
 Naughty

# 730
  • Mostly in my mind
38 лв за пуловер втора ръка не давам ако ще и милионер да съм!
Моя излезе 4 лв.
и като се има предвид, че цената е намалена...айде, с етикет е, ама на базата на какво е тази цена? като гледам състава. дори и 1% вълна няма.

# 731
40 - 50 лева са сходни моделчета в  НМ & Reserved, и то без намаление. За втора ръка, пък било то по-скъпа марка - не. В Waikiki може да има по-евтини.

# 732
Only е марка от рода на HM и новите пуловери струват по толкова. Ако се хване намаление, със сигурност цената ще е наполовина.

# 733
40 - 50 лева са сходни моделчета в  НМ & Reserved, и то без намаление. За втора ръка, пък било то по-скъпа марка - не. В Waikiki може да има по-евтини.
Only е за предпочитане пред тези трите, поне за мен естествено. 50 лв. за НМ абсурд, какво остава за полските и турските.
Изнамерих си от сайтовете такъв Жаклин де Янг обаче пепел от рози, харесва ми модела на самия пуловер. От такива тип поло се задушавам, а пък дължината брррр само като го видях и ми стана студено.
Хм, и тая Жаклин е бранд на Онли, сега видях. Вече съм такъв експерт, с половин око ги разпознавам харесваните ми.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 13:22 от evencee

# 734
  • Най-красивата страна
Една дреха ,която струва примерно 100лв като нова,някои си въобразяват,че е нормално да я продават за 50лв ВУ.
Или пък защото е някаква скъпа марка.

Да,ама не.

Повечето хора за 30-50лв ще предпочетат да си купят нова дреха от мола или от друг магазин.
От HM например може да се купи нова дреха и за 15-20лв.
А за 50лв.от Дафне.
Какво като не е скъпа марка?Новото си е ново.

Да не говорим за цените на чантите ВУ-100-200 до 1000лв.
Никога не бих дала 1000лв.за чанта втора употреба.

Удоволствието от пазаруването във ВУ е в това да намериш находка на символична цена.

Общи условия

Активация на акаунт