Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 367
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 2 520

Момичета , този тест го направих на обяд.След инсеминация съм , днес е 10 ден от инсето , и 12 от инжекция Хориомон.Утре сутрин ще го повторя , но все пак исках да питам според вас дали е изпарителна?
Дано да е бременна чертичка,но аз лично не веднъж съм имала розови изпарителни и то в оказаното време.

# 2 521

Момичета и моята е изпарителна нали? Сивее няма розов цвят, но не ми се беше случвало до сега!

# 2 522

Момичета и моята е изпарителна нали?

Ели, май явно Престо не стават.Аз по принцип имам още 4 дни до момента когато лекарите ми казаха да направя теста.Но днес повторих пак престо и Пт друга марка.Другият е отрицателен , а престо пак е с изпарителна.Не мисля вече да купувам от тях.Все пак ти пожелавам твоят да е верен и да си бременна!🤗

# 2 523

Момичета и моята е изпарителна нали?

Ели, май явно Престо не стават.Аз по принцип имам още 4 дни до момента когато лекарите ми казаха да направя теста.Но днес повторих пак престо и Пт друга марка.Другият е отрицателен , а престо пак е с изпарителна.Не мисля вече да купувам от тях.Все пак ти пожелавам твоят да е верен и да си бременна!🤗
Аз усещам, че ще ми дойде! И преди бях чувала за "изпарителните" черти, но не бях виждала до сега! Утре е деня на МЦ, така че ще видим! Успех и на теб, може просто да е рано, за това да е отрицателен!! Wink

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 11:30 от Ely7

# 2 524
Ely7, наистина изглежда изпарителна. Истинските черти са розови. Не си давайте парите за Престо. Лентичките и обикновения Шуърчек могат да отчетат още 12-14 дни след овулация, така че на практика се обезсмисля купуването на ранния Престо, който по-скоро ще покаже изпарителна черта, отколкото да отчете много ранна бременност(преди 12те дни). От другите момичета, които качват снимки, виждам че на българския пазар вече се предлага и Clearblue, който е английски тест и по чуждестранните форуми има много добри отзиви за него. Да не излезе като реклама на тестове, не ми е това целта, само споделям. Но по-добре момичетата тук да попиват от опита на другите, а не да продължават да си купуват Престо и да питат изпарителни ли са чертите.

# 2 525
Здравейте!
На 18 години съм, ако има някакво значение Simple Smile
Имам доста редовен цикъл винаги ми идва или на деня или ден преди датата, само 1 път ми беше закъснял след като правихме опити за бебе, но нямаше нищо тогава.
Сега от 5 дена ми закъснява (до сега не се е случвало), имам болки в гърдите по-скоро са напрегнати, но леко, болки в кръста, но отминават, гади ми се без да повръщам, лошо ми е, не ми се пуши вече толкова.
На 2 ден от закъснението, вечерта някъде към 7 часа си направих тест имаше 1 черта, която беше бледа но излезе след 3 минути долу горе.
На следващата сутрин 3 ден дефакто на сутринта със първата урина направих пак тест, но беше със същата бледа черта.
Тестовете са на шуър чек.
Утре мисля да направя и 3-ти последен тест, но по обяд някъде, за да разбера дали съм бременна ще ми е 6 ден закъснение.
Според вас дали има нещо?

# 2 526
  • София
Здравейте!
Имам доста редовен цикъл винаги ми идва или на деня или ден преди датата, само 1 път ми беше закъснял след като правихме опити за бебе, но нямаше нищо тогава.
Сега от 5 дена ми закъснява (до сега не се е случвало), имам болки в гърдите по-скоро са напрегнати, но леко, болки в кръста, но отминават, гади ми се без да повръщам, лошо ми е, не ми се пуши вече толкова.
На 2 ден от закъснението, вечерта някъде към 7 часа си направих тест имаше 1 черта, която беше бледа но излезе след 3 минути долу горе.
На следващата сутрин 3 ден дефакто на сутринта със първата урина направих пак тест, но беше със същата бледа черта.
Утре мисля да направя и 3-ти последен тест, но по обяд някъде, за да разбера дали съм бременна ще ми е 6 ден закъснение.
Има бременост.

# 2 527
Здравейте!

Положителни са според мен.Честито!

# 2 528
Здравейте, някой може ли да ми каже какъв е резултата, теста е правен на третия ден от закъснението

# 2 529

Здравейте!
Проблем ли е ако едната чертичка е по -бледа?

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 23:41 от Kirilka028

# 2 530
Май е отрицателен,има нещо ама като точка ми се вижда,на мястото на тестовата чертичка.Утре повтори теста.
Здравейте, някой може ли да ми каже какъв е резултата, теста е правен на третия ден от закъснението

# 2 531
  • Телиш/Плевен

Здравейте!
Проблем ли е ако едната чертичка е по -бледа?
Категорично положителни са. Честито! Heart Eyes

# 2 532
  • София
Скрит текст:
Хм има втора черта, но е на половина?? Направи си друг тест. На този не може да му се вярва, вероятно е +, ама все пак направи друг.

# 2 533
Момичета ..този май е невалиден.Вие как мислите?

# 2 534
  • София
Невалиден е тест на койхо липсва контролна черта, този си има.

Общи условия

Активация на акаунт