Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 014
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 8 535
Здравейте, момичета!
Не знам дали е подходяща темата, но бих се радвала ако на някоя от вас й се е случвало подобно нещо да ми помогне.
С приятеля ми правим опити за бебе, седмица след овулацията започнах да имам леки болки като преди да ми дойде не постоянно, а на определен интервал и така няколко дни. Преди 3-4 дни ми се появи и течение леко цветно към кафяво, подобно на бялото и то само когато ходя до тоалетна. Някоя от вас с подобно “чудо” да се е срещал? Би трябвало да ми дойде към края на седмицата

# 8 536
Здравейте, момичета!
Не знам дали е подходяща темата, но бих се радвала ако на някоя от вас й се е случвало подобно нещо да ми помогне.
С приятеля ми правим опити за бебе, седмица след овулацията започнах да имам леки болки като преди да ми дойде не постоянно, а на определен интервал и така няколко дни. Преди 3-4 дни ми се появи и течение леко цветно към кафяво, подобно на бялото и то само когато ходя до тоалетна. Някоя от вас с подобно “чудо” да се е срещал? Би трябвало да ми дойде към края на седмицата
Ами, при мен бих казала, че се появи на около 14 ден след овулацията, беше бледо розово, по- скоро и след ден, два разбрах, че съм бременна имах и леки болки, наподобяващи такива на МЦ

# 8 537
Здравейте, това изпарител а черта ли е според вас? Направен е три дни преди очакваната дата за М и не е с първа урина.

# 8 538
Здравейте, това изпарител а черта ли е според вас? Направен е три дни преди очакваната дата за М и не е с първа урина.

Не бих се доверила на Престо. Опитайте с друг тест.

# 8 539
За три днинпреди цикъш трябва да е по-наситена според мен, освен ако цикъла не е редовен. Нищо контректно не миже да се каже за този тест. Чакане му е майката.

# 8 540

Здравейте, нова са по темата, не знам дали не е доста рано и как да интерпретирам този резултат. Цикълът ми закъснява вече 5-ти ден. Прави сме два опита за бебе, доказана овулация.

# 8 541
След като ви закъснява, не е рано. Тестът е положителен, честито!

# 8 542
Не знам какво точно има да му се интерпритира на резултата . Видимо тестът е положителен.  След седмица можеш да отидеш на преглед за да се види плодно сакче и къде е.

# 8 543
Поздравления

# 8 544
Понякога човек има нужда да чуе от друг да бременна си и да се успокои. Особено ако чертата е бледа. Да demonka бременна сте повторете теста след два дни ако чертата се насища запишете си час след 10 тина дни за преглед.

# 8 545
  • София
Да Ви попитам при бледи черти на тестове за овулация вече втори весец какво значи това?

# 8 546
  • USA
Да Ви попитам при бледи черти на тестове за овулация вече втори весец какво значи това?

че няма овулация или че тестовете са скапани.

# 8 547
  • София
А при липса на овулация какво се предприема и каква може да е причината?

# 8 548
  • USA
А при липса на овулация какво се предприема и каква може да е причината?

Най-познатите и често срещани прични за това са:

Синдром на поликистозните яйчници,
    Хипотиреоидизъм (намалена фунцкия на щитовидната жлеза),
    Твърде високи нива на стрес,
    Повишено тегло и телесна маса,
    Кърмене,
    Преждевременно изчерпване на яйчниковия резерв,
    Предменопаузален период

търси се причината, понякога е нарушен хормонален баланс, след като се намери причината се избира и "лечението"....хранителни добавки. хормони, диета...каквото е нужно.

# 8 549
Момичета, след като вчера направих престо и се появи много бледа черта, реших да направя сега с първа урина експрес. Два дни до м има. Как мислите, брои ли се тази едва уловима втора черта?

Общи условия

Активация на акаунт