Частни училища във Варна

• 34 223
  • 160
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
Става въпрос за първи клас от следващата 2025 г. интересувам се най-вече от Малкият принц, Прогресивно училище, Феникс, Аз съм Българче и Мечтатели, като първите две биха били най-удобни за нас като локация, отворени сме и към други предложения. Приоритет за нас е спокойната среда и сигурност на децата, не гоним класации, олимпиади или високи оценки по всичко на всяка цена. Моля за обективни отзиви от хора, които имат пряк опит с изброените или други частни училища във Варна, всякаква информация е от полза, благодаря Relaxed

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 11:26 от Не се сърди, човече

# 121
Здравейте,
Става въпрос за първи клас от следващата 2025 г. интересувам се най-вече от Малкият принц, Прогресивно училище, Феникс, Аз съм Българче и Мечтатели, като първите две биха били най-удобни за нас като локация, отворени сме и към други предложения. Приоритет за нас е спокойната среда и сигурност на децата, не гоним класации, олимпиади или високи оценки по всичко на всяка цена. Моля за обективни отзиви от хора, които имат пряк опит с изброените или други частни училища във Варна, всякаква информация е от полза, благодаря Relaxed
Пишете ми на лично, ако желаете.

# 122
Малко да изтупам темата от праха.
Препоръчайте ми начално училище за дете учило в САЩ.

Иска ми се да е с нормални деца в държавно, но се притеснявам, че ще и се подиграват, българския не е на съответното ниво за това обмислям частно.  Ще се върне една година на зад, това ми е ясно.
Има ли други дечица завърнали се от англоговоряща среда, как се адаптираха.

Много хаотично го зададох, дано получа някакви отговори.

# 123
  • До морето
Те и в частните училища учат нормални деца 🙄

# 124
Малко да изтупам темата от праха.
Препоръчайте ми начално училище за дете учило в САЩ.

Иска ми се да е с нормални деца в държавно, но се притеснявам, че ще и се подиграват, българския не е на съответното ниво за това обмислям частно.  Ще се върне една година на зад, това ми е ясно.
Има ли други дечица завърнали се от англоговоряща среда, как се адаптираха.

Много хаотично го зададох, дано получа някакви отговори.
Дори не си помисляй да се връщате, после безкрайно много ще съжаляваш.
Ако търсиш училище само на английски има , или поне допреди 2 години имаше частно интернешънъл скул. Недостатък - много е малко и няма достатъчно ученици, а предполагам и учители. Иначе много амбициозни с нещо като IB програма

# 125
Не се изразих правилно. В частните училища има много неваксинирани, деца със специални нужди и т.н.

Титина, имам вече билети, прибирането е решено.  Аз на този етап съжалявам че заминах за Сащ, явно ми е писано все да съжалявам.

# 126
Не се изразих правилно. В частните училища има много неваксинирани, деца със специални нужди и т.н.

Титина, имам вече билети, прибирането е решено.  Аз на този етап съжалявам че заминах за Сащ, явно ми е писано все да съжалявам.

Какви са тези предразсъдъци Smile Децата са си деца навсякъде и в частни и държавни училища! Моето дете е в частно и пак има подигравки, непослушни и т.н. Това за неваксинираните пък няма да го коментирам. Децата със специални нужди посещават специализирани учебни заведения.

# 127
Можете да кажете, в кое частно училище учи, от какво сте доволни и т.н. по темата.
Иначе тук не е мястото да коментираме антиваксърите,  и къде учат децата им.

# 128
  • До морето
Вие сте тази, която хем няма представа от варненските частни училища, хем пък твърдите, че там учели неваксинирани деца и много деца със специални нужди.....
Първо не бяха нормални, сега пък са неваксинирани и със СОП.

Много странен начин на водене на разговор и то при положение, че Вие сте тази, която има нужда от насоки.

# 129
Да кажем, че познавам семейства с деца в Монтесори, там са защото дацата нямат ваксини. За самото училище само положителни неща съм чувала от тях.
Като чета родителите тук, май нямам нужда от частно училище. Ако всички са така заядливи.

# 130
Вашето ако е ваксинирано, какъв е проблема, все едно имате някаква гаранция, че в държавно училище всички ще са ваксинирани (за пръв път чувам такова нещо) моето дете беше в частна детска градина и е в частно училище и на двете места ни искаха здравна карта, в която са документирани всички ваксини! Хората избират частни училища първо надявайки се на качествено образование, подход, сигурност и добра среда за децата си, разбира се това опира и до финансови възможности.

# 131
  • До морето
Да кажем, че познавам семейства с деца в Монтесори, там са защото дацата нямат ваксини. За самото училище само положителни неща съм чувала от тях.
Като чета родителите тук, май нямам нужда от частно училище. Ако всички са така заядливи.

Влизате в тема, където се предполага, че пишат предимно майки на деца в ЧУ и обиждате тези деца първо като ги слагате в графа НЕнормални, а после се дозакопавате като им казвате, че те всъщност повечето там са неваксинирани и със СОП!!! И после майките били заядливи......

Едно простичко "Извинявам се" още след първата глупост, която написахте в тази тема, щеше да е достатъчно!

Монтесори е супер! Ще Ви пасне идеално.

# 132
Разбирам защо се обиждате от "нормални", не се хабете.

# 133
  • До морето
Разбирам защо се обиждате от "нормални", не се хабете.

Обиждам се на "НЕнормални", нищо не сте разбрала. Вярно се хабя 😃

# 134
Не съм използвала думата ненормални, интерпретации не ми се четат.
Вашето ако е ваксинирано, какъв е проблема, все едно имате някаква гаранция, че в държавно училище всички ще са ваксинирани
Виждам, че сте с много лаишко виждане по темата, излишно е да навлизам в подробности.
Да кажем, че съм против дезинформацията.

Изглежда ще се насоча към държавните централни училища, дано имаме късмет.
Благодаря за полезните отговори, наистина добих представа.

Общи условия

Активация на акаунт