Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 63 994
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Имам слабост към метални кутийки и поради тази причина си купувах от кремчетата на Balea, като това, показано по-горе. Ароматите са готини, но действието не е кой знае какво. Те се водят за лице, ръце и тяло, но аз съм ползвала само върху ръцете. При някои (не при всички) не знам какво се случи, но при нанасяне се получаваше като кир ефект - кремът не попиваше, а стоеше върху ръцете на парченца след нормално втъркване в кожата, но това не е веднага след отваряне на крема, а след известно време. Въпреки това пак се изкушавам да си взема някои заради сладурските кутийки (макар че имам и неотваряни все още) Grinning

# 691
И аз имам от тези кремчета, и при мен го имаше описания кир ефект, но вече не го използвам, остана ми съвсем малко. Предпочитам тубичките, въпреки, че са много като количество и бързо ми омръзват.

# 692
Ще ми припомните ли кой сух шампоан не оставя бели следи?

# 693
А при мен едно от тези кремчета ми оставяше ръцете лепкави. Повече не купих, въпреки че много ми харесват опаковките.

# 694
На алверде някой изпробвал ли е околоочния рол он?

# 695
Момичета, знаете ли някакви магазини за вносни продукти из София? Трябват ми ножчета на Gilette Venus...

# 696
Момичета, знаете ли някакви магазини за вносни продукти из София? Трябват ми ножчета на Gilette Venus...
https://chistdom.com
Виж тук дали има.

# 697
Балсамите Babylips и Himalaya хидратират ли добре? Със сухи устни съм и ми трябва нещо добре хидратиращо. До сега бях с нивеа и сиен ( сиен изобщо не ми хареса 0 от 10 ).

# 698
Балсамите Babylips и Himalaya хидратират ли добре? Със сухи устни съм и ми трябва нещо добре хидратиращо. До сега бях с нивеа и сиен ( сиен изобщо не ми хареса 0 от 10 ).
Единствено на Himalaya ползвам балсама и има чудесен ефект при мен. Nivea ми изсушаваше яко. Взимам този с какаово масло, другите не съм ги пробвала, но устните ми са хидратирани, изглеждат сочни и никога не са напукани дори в най-студеното време. Пия и доста вода, де. Smile

# 699
  • Бургас
Аз много харесвам балсамите на Апивита:kissing_heart:,този с мед и с какаово масло,мисля да пробвам и с прополис.

# 700
аптечен, не дрогериен, балсам - в момента ползвам и съм много доволна от себамед бейби липс

# 701
  • Бургас
И аз бих препоръчала балсама за устни на Хималая с какаово масло, страхотен е, Алверде и Блистекс също са добри.

# 702
  • София
И аз бих препоръчала балсама за устни на Хималая с какаово масло, страхотен е, Алверде и Блистекс също са добри.
И от мен глас за него.

# 703
Този на Хималая е калпав, не прави нищо. Нивеа Repair med е с рициново масло и ми се отразява добре. Онзи ден пък взех на Катрис в бурканче, също не е лош.
Тези серуми не разбрах какъв продукт са - грижа за кожата или хайлайтър? Не съм ги виждала при нас, къде трябва да седят?

# 704
  Дано са хубави,ще дам скоро отзиви Simple Smile Между другото гъбките от Дм на марка Parsa beauty не са достатъчно меки и не ми харесват  Close

Общи условия

Активация на акаунт