Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 63 987
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
 Между другото гъбките от Дм на марка Parsa beauty не са достатъчно меки и не ми харесват  Close

И аз я пробвах, най-лошо изхарчените пари! Пълен боклук е тая гъба, а като се намокри става още по-зле. Предпочитам на Ебелин!

# 706
....
Тези серуми не разбрах какъв продукт са - грижа за кожата или хайлайтър? Не съм ги виждала при нас, къде трябва да седят?
Грижа за кожата. Основно хидратация и свеж вид. Специално холо-глоу дъра бъра серума на Марион е холо само в шишенцето, на лицето не се виждат частички, но някак дава леко сияние на кожата.
В ДМ стоят на рафтовете където са наредени кремовете за лице, но от тази страна където стоят балейските продукти. Голямо обяснение дръпнах, дано се разбра.

Напоследък съм много доволна от един балсам за устни на Велнеа, марка на Лили дрогерия с какaово масло. В началото ми беше един такъв твърд, викам няма да стане моята работа с това чудо, но той взе, че се разработи и сега се маже като масло върху устните. Омекотява много прилично, не ми засушава след време, нямам напукани и белещи се устни. С една дума - харесахме се, но не от първа целувка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 17:01 от Джаста Праста

# 707
Момичета, вчера отскочих до Елитис в София и бях потресена колко мърляво и обрано е всичко. Влизала съм в същия във Варна и там беше доста по-приветливо и подредено. Не знам дали е така по принцип, но ми направи много лошо впечатление.
Взех си на Биотен околоочния с хилаурон, че моя привършва и исках да се запася, както и няколко лакчета на ГР от тези с дебелата четка. Много съм доволна от тях и са издържливи,а и цената им е повече от добра.
Успях да мина и през Лили, от където си взех Ревюел дневния. Страхотно попадение се оказаха моливите за очи на Лумс, които стоят на касата по 1 лв! Купих си розов, лилав и сив и днес пробвах розовия, който се държи много добре и почти не е мръднал. Взех също и техните лакове , но ще пробвам тези дни Simple Smile

# 708
В момента в СоФармаси(София) има промоция на Апивита. 2 балсама на цената на 1 Simple Smile

# 709
Скрит текст:
  Дано са хубави,ще дам скоро отзиви Simple Smile Между другото гъбките от Дм на марка Parsa beauty не са достатъчно меки и не ми харесват  Close

Римелските фон дьо тени са добри, имам ги и двата. Stay Matte наистина матира и има много добра покривност в сравнение с Lasting Finish, който не е лош, но сякаш го усещам лепнещ... При теб как е?

# 710
Единственият балсам от дрогерийните, който се справя със сухи устни при мен е Хималая с какаово масло.
Днес мисля, че видях във фб, че маските на Балея са намалени 20% в мобилното приложение.

# 711
Имате ли впечатления от този продукт?
Има ли някакъв ефект наистина ?

# 712
Утре ще пробвам Lasting и ще го видя как е,не знам още..а слагаш ли пудра? И ако да,и с нея ли го усещаш лепкав?

# 713
Балсамите на Хималая за мен са ужасни. Твърди и сухи. Майка ми и тя не ги хареса.

Ползвам само Юсерин и Апивита с лайка и мед. Промоцията в софармаси ми идва точно навреме. Благодаря, че сподели blondyberry 🤗

# 714
На пръв поглед балсамите на Хималая изглеждат твърди и сухи... Но като почнеш да ги ползваш се мажат като масло и на мен много добре ми хидратират.

# 715
На пръв поглед балсамите на Хималая изглеждат твърди и сухи... Но като почнеш да ги ползваш се мажат като масло и на мен много добре ми хидратират.

Моят с какао е вече до половината и още не се е разписал.

# 716
Какаовото масло се топи при температура 35-6 градуса.  Стисни между дланите или доближи за малко до включена печка да се поразмекне.
В момента ползвам на Wooden Spoon балсама за устни с какао, в студеното време го нося във вътрешен джоб, на топло, и се размазва много лесно. В чантата ми обаче пак "замръзва".

Някой ползвал ли е тази боя да даде отзив?
https://www.amazon.co.uk/Generation-Permanent-Re-Plex-Enriched-F … p/B079Y9L9TR?th=1
Търся възможно най-безвреден вариант и на първо четене изглежда много добре.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 23:27 от Дидичка

# 717
До седмица ще я пробвам и ще кажа.

# 718
Ексфолиант за устни в Лили какъв има?
А и това с тенджерите ми е интересно.

# 719
Утре ще пробвам Lasting и ще го видя как е,не знам още..а слагаш ли пудра? И ако да,и с нея ли го усещаш лепкав?

Слагам пудра, да, и с нея го усещам не точно лепкав, а по различен начин. И аз не знам как да го обясня... усещам, че имам нещо на лицето и като го махам усещам кожата все едно имам някакъв странен филм. Но иначе е добър, при мен е издръжлив.

Общи условия

Активация на акаунт