Професионални серии за коса - тема 124

• 74 505
  • 799
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, за след родилен косопад кой шампоан е по-подходящ - Напура С2 Енерджи, Стамиген или Анаген. И има ли смисъл да го изполвам и преди да родя Simple Smile
Никакъв. Каквото трябва да падне, ще падне, независимо от шампоана. Падат космите, които поради хормоналните промени в тялото не са опаднали по време на бременността.

# 226
Здравейте момичета. Боядисах  се с Олиосета  6.1 с оксидант 6%. Цветът не ми харесва. Има червен отенък на светлина. Основата ми беше естествен цвят близък до 6. Избрах пепелен  отенък за да избегна червенеещите  отблясъци, но уви... какво трябва да променя? Да взема оксидант 3% или да смеся  чиста шестица с 6.1? Разочаровах се от резултата на цвета Sad
Дали не трябва следващия път да я боядисам с 5.1 само в корените или да смеся 5.1 с 6.1?
Иначе белите коси ми ги покри. Има приличен блясък, но след използване на маска, серум  за цъфнали краища на Маракеш  и масло Макадамия.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Първата снимка е на стайна светлина, а втората правих навън.
Третата е преди боядисването.

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 07:58 от Шийла

# 227
Цвета  ви е чудесен! 🌹

# 228
Ако сте имали остатъчна боя от предишно боядисване по дължините е напълно нормално да червенее. Ако искате - Прикачете снимки на дължините от преди да боядисате с Олиосета.

# 229
Тя червенее  основно в корените. По дължините е малко  по-добре.
Искам да ми се получи цвят като на снимката. Това е от страницата на Лакме,но е амонячна 5.17
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 07:57 от Шийла

# 230
Аз постигам този цвят с 5.17 и оксидант 6-ца в домашни условия. Ползвам боята на Лакме малко повече от година. Естественият ми цвят е 5-ца, нямам бели коси и червеникав подтон.

# 231
Много се развълнувах и не мога да не се включа - след толкова години, в които слушам за Маракеш Ендз, чак сега за първи път си го взех и днес за първи път го използвах. Няма да коментирам ефекта от него, защото предполагам, че повечето тук сте запознати. НО, моля ви, кажете ми кое друго от марката има този аромат (и разбира се сте доволни от действието му)? Тотално влюбена и пристрастена съм към този аромат Grinning

ПС: Да е от по-тежката, предназначена за блондинки, артилерия People Princess

# 232
Аз постигам този цвят с 5.17 и оксидант 6-ца в домашни условия. Ползвам боята на Лакме малко повече от година. Естественият ми цвят е 5-ца, нямам бели коси и червеникав подтон.
Амонячната  или безамонячната  боя на Лакме използвате?

# 233
Амонячната, Лакме Колаж, 5.17

# 234
Здравейте, имам спешна нужда да направя всичко възможно за по-бърз растеж на прясно окастрената ми от фризьор коса  Cry. Бихте ли споделили между тези продукти, на кой да заложа: Възстановяващ серум против косопад Eprouvage Reviving; Грижа за растеж на косата NAPURA T|0 Anagen или Биоактивен спрей за стимулиране на фоликулите за жени ?
В монента слагам Инициалист след миене, но искам да го комбинирам с още нещо от изброените или пък вие ако предложите някакъв друг продукт...

# 235
Аз не бих заложила на серума на Епруваж- поне от него ефект за сгъстяване и бърз растеж не видях. От ампулите на Напура съм ползвала ето тези
 https://www.zlatnaribka.com/stimulirane-na-rastezha/terapiya-za- … -pre-12-br-x-8-ml
и пак бих си ги взела. Интересно ми е спреят на Меди как се справя-него също не съм го ползвала.

# 236
  • Пловдив
Момичета, маска Епруваж на коя друга  наподобява като редултат?

# 237
Много се развълнувах и не мога да не се включа - след толкова години, в които слушам за Маракеш Ендз, чак сега за първи път си го взех и днес за първи път го използвах. Няма да коментирам ефекта от него, защото предполагам, че повечето тук сте запознати. НО, моля ви, кажете ми кое друго от марката има този аромат (и разбира се сте доволни от действието му)? Тотално влюбена и пристрастена съм към този аромат Grinning

ПС: Да е от по-тежката, предназначена за блондинки, артилерия People Princess
Нали, Нали!!! Joy
Аз искам такъв парфюм! Дори, така си представях, че ще мирише "парфюмното" олио Хроноложист, ама грънци Joy

# 238
  • София
Здравейте. След много изслетлявания и всякакви изтезания върху косата ми , реших да се върна на профи козметиката и грижата за косата (която както писах в други теми, вече е отрязана поне една педя от нея). Сега искам да си отгледам здрава коса.
Тънка, бързо омазняваща се, което доста ограничава избора ми на продукти.

Искам да е здрава, да не цъфти, да има някакъв обем и да няма фриз.

В момента имам изглаждащ балсам Eprouvage, шампоан за стимулиране на растежа Mediceuticals Bioclenz, оранжевата маска Тиги, но ми идва доста тежка. Търся шампоан, маска и най вече термозащита.
А, сетих се имам и серума Маракеш за цъфтящи крайща, но нещо не е ок на моята коса, имам и аргановото олио Олиосета. Общо взето искам да обновя малко нещата.

В момента е така. Снимките ги качвах и в другата тема

Беше така

И преди да я боядисам...

# 239
Шийла, цветът ти е жесток. Много е изискан.

Общи условия

Активация на акаунт