Професионални серии за коса - тема 124

• 74 498
  • 799
  •   2
Отговори
# 525
Скрит текст:

арленците дават подарък по избор при поръчка на 2 продукта

да похваля хидратиращия балсам без отмиване на ланзата УНИКАЛЕН....това търсех от....векове

# 526
  • Пловдив
Русо мамче, за 1ви път я поръчвам. Но ще имам възможност да я пробвам най-рано средата на април. Майка ми получава и трупа пратките.
Пиши ти какво ползваш и харесваш?
Аз вече съм намазана с еластисайзър, допивам кафето и ще мина с пресата. След това се чудя дали за 3ти пореден път да ползвам extentioniste или маската на Маракеш.

# 527
Русо мамче, за 1ви път я поръчвам. Но ще имам възможност да я пробвам най-рано средата на април. Майка ми получава и трупа пратките.
Пиши ти какво ползваш и харесваш?
Аз вече съм намазана с еластисайзър, допивам кафето и ще мина с пресата. След това се чудя дали за 3ти пореден път да ползвам extentioniste или маската на Маракеш.
В момента косата ми нищо не харесва. Дори любимата маскинтенз стои наказана.. Каквото имам налично, ми се отразява еднакво на косата - никакво 😁

# 528
  • Варна
 Русо мамче рестарт с ДПШ?  Rolling Eyes

Маската на Епруваж е богат възстановяващ продукт. Мек протеин,който обожавам. Сега ме присетихте и я извадих,че от новости не съм я ползвала отдавна. Харесвам маски,които се грижат за скалпа. Новите всичките са такива,но Епруваж до скоро беше единствената освен Хроноложист.
 Спирам да я хваля обаче защото другия месец и нея ще направят 50лв. рибите  #Cussing out.
 Драстично са повишили цените на Медисютикълс едно 15% поне.

# 529
  • Пловдив
Това е много гадно. И аз имах период, в който рядко постигах задоволителен ефект. В момента повечето продукти ми са ок, дори наскоро трябваше да правя Олаплекс терапия, измих с шампоан на Наши от 3стъпковата терапия (само той ми беше останал от старата терапия) и се оказа, че половинката няма да успее да вземе децата от ДГ. Оставих я да по изсъхне, без нищо, за да продължа по късно. Мислех, че ще е твърда, но уви стана си мека и прилична, без никаква грижа след Ш.
Принцесо, кои други маски са подходящи за скалп? Extentioniste? Ланза Кератин?

# 530
Да попитам, ако смеся боя номер 6 и 6.17 ще има ли червен подтон заради натуралната  шестица? Искам да сложа 6 заради белите коси.

# 531
  • Варна
dreamer Extentioniste никога не съм я нанасяла по скалпа  newsm78,честно казано и с Хроноложист рядко го правя.
 Ланза Кератин да,Лалга също.

Нанесете на измита коса по дължините и престойте няколко минути. Изплакнете. това пише за Extentioniste в рибата. newsm78

# 532
  • Пловдив
И аз не смея по скалпа да нанасям.

# 533
Аз от всички маски нанасям на скалпа,защото ми е много сух Simple Smile
Дайте ми моля линк на масло на Ланза,което да поръчам за финиш,но такова,което не само да китосва и да ароматизира,а да лекува сухотата на косата.

# 534
  • Пловдив
Ето това е
https://agorabbeauty.com/vazstanovyavashto-olio-za-kosa-lanza-keratin 

https://www.zlatnaribka.com/lanza/keratin-healing-oil-intenzivno … ing-oil-treatment
Много добър продукт!!!
Ако нанасям нещо по скалпа, то изрично трябва да го пише в упътването, че може. Имам един балсам на Hairfinity, точно с такава насоченост, но забравям да го ползвам. Имаше доста добри отзиви и за маската на Медисюникълс.

# 535
Да попитам, ако смеся боя номер 6 и 6.17 ще има ли червен подтон заради натуралната  шестица? Искам да сложа 6 заради белите коси.
Шийла Зависи шестицата на каква основа е има бои, които са на зелена основа тогава натуралното не червенее. За коя боя става въпрос? Защото 6.17 при някои марки е различна, може да е синьо при някой лилаво.

"Нанесете на измита коса по дължините и престойте няколко минути. Изплакнете." По този начин процедирам с всички продукти за подхранване.

# 536

За Лакме Хрома говоря. Чудя се дали да поръчам 6.17 или да го комбинирам с 6.
Ще боядисвам върху Олиосета 6.1.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 14:09 от bubanka

# 537
  • Leeds, UK
Мерси за новата тема🌸. Прекрасни пухкави сладури!
Наш’то гледа лошо днес😁

Следобед ще има баня и ресане.

# 538
  • Варна
 Хахах, страааашен котак Бела. Имахме преди години един дебел ангорец Лъки  Hug. Не искам да си припомням вска епопея с къпането му  Joy. Беше ала "Опълченците на Шипка". Със сигурност всеки път бях по-мокра от него  Laughing Laughing Laughing.

# 539
  • Leeds, UK
Без да искам съм объркала темата😁 и моля да ме извините 🤗....въпреки, че и той ползва професионална козметика. Разплитам го с детанглера на ДМО😁.
А да не е съвсем спам, отивам на фризьор да се боядисам след малко и ще ми приложат Олаплекс😁 Страхотен резултат всеки път! Който си спомня бях пуснала снимки преди и след обезцветяване и преминаването от черно към русо. Много професионално,  без никакви последици от изгаряне. После си продължавам терапията вкъщи през седмица по съвет на Принцесата🙂. Купих си и Ланза кератиновата маска. Много добре ми действа.

Общи условия

Активация на акаунт