Професионални серии за коса - тема 124

• 74 505
  • 799
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
И зехтин и ЯЧРМ съм слагала преди да ме светне Магнолия ❤️ за омазването предварително. Ох това трупане 😙
Направо се ядосвам на себе си.... Сега ми влезе мухата за терапията на Ланза и докато не я пробвам няма да мирясам.

# 196
  • Бургас
И зехтин и ЯЧРМ съм слагала преди да ме светне Магнолия ❤️ за омазването предварително. Ох това трупане 😙
Направо се ядосвам на себе си.... Сега ми влезе мухата за терапията на Ланза и докато не я пробвам няма да мирясам.

можеш ли да ни "светнеш" за омазването преди боядисване.
с какво се прави и долу горе колко време преди боята се ползва

# 197
  • Варна
 Омзавам се обикновено с домашен еластисайзър по дължините и чисти масла от Ему и ЯЧРМ по скалпа вечер. Боядисвам сутринта директно върху маслата.

# 198
Омзавам се обикновено с домашен еластисайзър по дължините и чисти масла от Ему и ЯЧРМ по скалпа вечер. Боядисвам сутринта директно върху маслата.

Маслото от ему от къде го купувате?

# 199
  • Някъде там
Каква е тази терапия?

# 200
  • Бургас

Heart prinzesata
Благодаря!

# 201
Момичета, тук марката Голдуел е намалена с 20 процента, чудя се на тази маска https://www.arlen.bg/product/2966/maska-za-boyadisana-iztoshtena … atment-200ml.html , скоро ще се боядисвам с безамонячна боя, косата ми не търпи протеин много, пресушава се, търся приглаждане
 и хидратация основно...от описанието не мога да разбера има ли силен протеин в нея или няма?  И въобще някой ползвал ли е серията и какви са му впечатленията?

# 202
В някоя от предните теми видях мнение за продукт без измиване на Shea Moisture не успявам да го открия сега, така че ще попитам съфорумки които са го ползвали - за третирани коси  подходящ ли е ?
От тази марка съм ползвала Маска с черно рициново олио за подсилване, растеж и възстановяване на косата и съм много доволна - лесно разресване, пригладен косъм, но определено ми сваля тонировката на балеажа ( косъма ми е плътен, сух , третиран боядисана изцяло коса с рус балеаж )
Еластайзера на ФК също леко ми отмива боята, макар че винаги спазвам упътването им и не го ползвам 3 дни преди и след боядисване.

Готвя се за поръчка на обсъжданите продукти , да не сбъркам Simple Smile
https://www.zlatnaribka.com/vazstanovyavashto-olio-za-kosa-s-ker … ing-oil-treatment
https://www.zlatnaribka.com/napura-nxt-thermo-termozashtiten-flu … -na-kosata-150-ml

и видях че се обсъждат бои, досега се боядисвах с Макадамия, но след като спряха да я внасят се колебая към коя да се насоча. Не че бях толкова доволна от Макадамия, но защото си бях намерила цвета там. И другото - да е марка която има редовна доставка в БГ. Приемам съвети

# 203
Голдуел са слаба ракия. Ползвала съм 5-6 продукта от марката, но ми се струват доста редички и неефективни. Като че ли са от старото немско поколение, евтина химия, която да замазва. За мен са на ниво супермаркет. Като цяло ми се струва, че марката в световен мащаб е залязваща. Едва ли бих се изкушила да си купя нещо някога повече

# 204
То малко като мантра ми стана ,но от както откриха зелените салони в Бг,се боядисвам само с O-way Purple Heart
Иска ми се да пробвам и Ланза,но салона,в който се правя,не я предлага
Когато вкараха Макадамия се боядисвах с нея  около година ,но много ми изсуши косата,иначе пигмента им е много силен-без дубликат !

# 205
Това боя ли е? Може ли малко повече инфо, на мен ми стара интересно.

# 206
https://www.oway.it/en/products/
ето линк,всеки може да се запознае Simple Smile
не само боя/безамонячна/ ,а и цялостна грижа за косата-измиващи продукти,маски ,терапии,серуми-ВСИЧКО
Не мисля ,че има по добра професионална козметика на пазара.
Ако някой иска да пробва-пуснала съм в размените хидратиращ шампоан и маска.
Тази козметика се предлага в зелените салони в страната-вече станаха доста,но то от хубавото кой бяга Innocent

# 207
Само да питам, не се заяждам - защо си пуснала в размените Ш и М? Имаме подобни коси - затова се интересувам.

# 208
Защото косата ми се пренасити,използвам само тази козметика от две,три години-реконструираща,хидратираща,балансираща-всички възможни.Сега съм на Хроноложист и Екстенционист.Също искам да пробвам и Ланза.

# 209
  • В един копнеж!
Здравейте!
Искам да попитам нещо, което ми е важно, за да не объркам нещо.
Косата ми е средно къс боб, боядисвана до миналата година в черно.
Още първите дни на януари ми боядисаха новоизрасналата коса с Алфапарф Еволюшън, смес от номера  6,1 и 7,1. Сега ми предстой отново да се боядисам, защото няма и помен от януарскито мазане. Искам да си го направя у дома. Мисля да взема 6,23, само, + оксидант 30vol. 30 добре ли е?
И другият ми въпрос е,  необходимо ли е да си взема шампоан против жълт отенък/за матиране?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт