Професионални серии за коса - тема 124

• 74 476
  • 799
  •   1
Отговори
# 180
Никога не съм ползвала Еластисайзър на Филип Кингсли, а вече мисля, че ми е време Simple Smile
Виждам, че е в няколко разновидности. Може ли някой да обясни основните разлики помежду им?

# 181
  • Пловдив
Аз ли нещо не правя правилно, но еластайзера на Кингсли (този с нар) напълно ми съсипва косата. Слагам го да постои върху краищата на косата и го отмивам след около час (измивам цялата коса и слагам за финиш един на Чи с черен кимион). Резултатът е чуплива и суха коса. Два пъти така. Като ползвам само blow dry серията на Чи е ок.
Язък за парите. Някой да е имал същите преживявания с еластайзера?
А, след него измиваш ли с шампоан и след това отново нанасяш ли маска или балсам?
Екстрийм е най-силен, ползвала съм го отдавна, но ми идваше силен.
При другите разликата би следвало да е в аромата, иначе идентични като действие. В момента ползвам варианта без аромат, преди това изхабих 2 по 500 от този със здравец. Наскоро поръчах 1000 мл от най-новия с нар и касис. Въобще Филип Кингсли лично за мен е много добра марка.
Преди няколко дни използвах за 2ри път маска extentioniste, преди това няколко часа бях с еластисайзър. Този път ми хареса. При отмиване косата беше направо лигава и идеално разплетена, след като изсъхва си е точно балансирана, с превес на хидратация. Надявам се в дългосрочен план да има лечебен ефект.

# 182
А, след него измиваш ли с шампоан и след това отново нанасяш ли маска или балсам?
Екстрийм е най-силен, ползвала съм го отдавна, но ми идваше силен.
При другите разликата би следвало да е в аромата, иначе идентични като действие. В момента ползвам варианта без аромат, преди това изхабих 2 по 500 от този със здравец. Наскоро поръчах 1000 мл от най-новия с нар и касис. Въобще Филип Кингсли лично за мен е много добра марка.
Преди няколко дни използвах за 2ри път маска extentioniste, преди това няколко часа бях с еластисайзър. Този път ми хареса. При отмиване косата беше направо лигава и идеално разплетена, след като изсъхва си е точно балансирана, с превес на хидратация. Надявам се в дългосрочен план да има лечебен ефект.

Измивам, да, с шампоан и после слагам на Чи  - или балсам с отмиване, или един с помпа за оформяне със сешоар.
Еластайзера купих есента, когато имаха промоция с 4 различни тестера от по 100мл, та да тествам и тях, в резултат от които после си взех голяма разфасовка от синия им body building conditioner (който се държи ок, нищо чак велико, има странна, малко неприятна миризма - на тестер беше по-хубав). Но реших специално тая седмица да си "пооправя" косата и през 6 дни два пъти ѝ сложих еластайзер маската и ме е срам да ви снимам в какъв вид е косата, суха и начупена като прогорена. Много съм изненадана. Преди съм ползвала класическия еластайзер но не помня такъв ефект...
Днес като мих косата, сложих най-елементарна маска на пантен и е ок...

(аз съм с естествено тъмна, боядисана в същия цвят, заради побеляване коса, от тези които са с дебел  косъм и стоят леко копринени/блестящи. Като цяло косата ми не расте бързо, пада доста и има нужда от продукти, за да не стои суха по краищата; без тях е зле.)

# 183
  • Стара Загора
Олиото на Ланза 50 мл има ли помпичка? Купих го на дъщеря ми и тя каза че няма помпичка, а директно от шишето се изсипва.... Така ли е или тя нещо не е видяла ли,, не знам. За 49 лв и без помпичка, малко не ми се вярва, ама....

# 184
  • Някъде там
Олиото на Ланза 50 мл има ли помпичка? Купих го на дъщеря ми и тя каза че няма помпичка, а директно от шишето се изсипва.... Така ли е или тя нещо не е видяла ли,, не знам. За 49 лв и без помпичка, малко не ми се вярва, ама....
Малкото олио е без помпичка,на снимките в интернет ясно се вижда,че няма.
Само голямото е с помпичка.
Подарихме на тийнката олио и серум за цъфтящи краища и е очарована ,за мен също си взех олио за тънка коса.Ще го изпробвам с моя си серум  ,но да не стане прекалено натрупване на пордукти(крем,олио и термозащита)
Rolling Eyes.Взех си и лоерал луо Simple Smile

# 185
  • Стара Загора
Благодаря за отговора. Ами значи така ще си го ползва.

# 186

Боята Луо ли взе? Питам, защото и аз се готвя да я пробвам.

# 187
  • Някъде там
Да,същата,но ще я изпробвам края на февруари или началото на март.
Цвят 5.0 ,нискоамонячна е .

# 188
Аз съм на другия край на спектъра  Simple Smile Но мислех, че е БЕЗамонячна, освен това се учудих, че има само един вид окислител - 7.5%. Ще видим как ще е.

# 189
  • Варна
  Nesiha странна етая сухота от Еластисайзър  newsm78. Бих предложила да го пообогатиш с някое и8 друго масло. При много пресушена коса щедро добавям ЯЧРМ вътре,но....твърде възможно е крайния резултат да се дължи на следващите продукти. Би ли написала целия протокол на измиване?  Продуктите,които ползваш след това как ти действат без еластисайзъра?

# 190
  • Бургас
Може ли да ми препоръчате шампоан за бързо омазняваща се коса. Мия я през ден, но още в средата на втория ден се замазнява и изглежда кофти. Досега използвах продукти за обем /на Milkshake, a в момента съм на Body building на ФК /, но явно не са моите продукти. Еластисайзерът ми допадна по отношение на блясък, но до там. Не е някакъв уау продукт за мен.

# 191
Маската на Ланза с кератина с какъв шампоан може да се ползва. Предполагам с хидратиращ не може?

# 192
  • Някъде там
Благодаря за отговора. Ами значи така ще си го ползва.
Да, предполагам ,че ще и хареса много.
Любим продукт ми е .Кътам си още малко от него .
Ще си поръчам отново ланза , но първо ще изразходя маракеша който си взех вчера Simple Smile
Твърдо съм решила ,че няма да трупам продукти Simple Smile

# 193
Тъй..друг екзестенциален въпрос сте захапали- боядисването  newsm78 newsm78. Боядисвам се с 9-ки и 10-ки на различни марки с оксиданти 9 - 12% в зависимост от сезона. Никога,ама никога не бих се боядисала на чиста коса. Редовно се омазвам вечер с масла и домашен еластисайзър,и сутринта боядисвам директно върху него. Проблем не съм имала никога нито с цвета, нито с трайността заради маслата. Без тях обаче Алфапарф ми е правила рани на скалпа.
  С Олиесета се боядисвах близо половин година когато Рибите я заредиха. Разделих се с нея защото не се разбира с предпазващите системи. С добавен колорплекс се докарах до рижава лисица  Laughing Laughing и до там бяхме.
 Иначе ми харесваше като боя. Изсветлява добре и прави косата една странно плътна и жива като след хубава протеинова маска. Отмива се равномерно.

олисета и на мен не ми хареса особено
това, което аз правя от 2-3 години е, че в готовата боя сипвам една лъжица зехтин - правя го по съвет на съфорумка и от тогава косата ми е в много по-добро състояние, не съм забелязала да пада по-бързо цвета
много ми е трудно да не трупам продукти - зарила съм се ккато с профи, така и със супермаркетна козметика; у дома сме три жени с различни претенции и положението е неудържимо

# 194
  • Wonderland
Аз бях писала и преди за боята на Олиосета-доволна съм от нея. Косата е с блясък,по плътна и жива,но аз се боядисвам с черен цвят. Не съм забелязала по-бързо падане на цвета. Нормално като се има впредвид,че мия през ден и на всяко миене седя с еластисайзер(домашен или ФК) или кокосово масло. И след шампоан пак седя поне 30 мин. с маска затоплена със сешоар.
Bubanka, интересно ми стана слагането на зехтин. Другия път ще пробвам задължително. Hug
А относно трупането и аз се заричам, но все нещо като прочета тук  и ми се иска да пробвам, и хайде в шкафа с чакащи. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт