Професионални серии за коса - тема 124

• 74 555
  • 799
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Корави шампоани-зависи от състоянието на скалпа,но сулфатните шампоани по принцип са по-склонни да създават проблеми. За мен корави са всички Керастази, за лореал да не говорим. Сулфатни шампоани, които не са проблемни за моята глава са Шу Уемура, даже ДПШ техния се усеща като хидратация.
  Момичета признавам си, че не съм много на ти с шампоаните. Ползвам балансирани от определени марки и много много не експериментирам. Не ползвам хидратиращи и такива за обем.

# 406
Моля някой да ми разкаже за Аура Ботаника на Керастаз маската  Smile

# 407
Аура Ботаника маската съм я ползвала точно три пъти, при мен супер много хидратира косата, аромата й е хубав. Ползвала съм я след шампоана, този класическия Аура Ботаника. Като ефект, мога да кажа, че за разлика от други маски на Керастаз усещам косата си по-мека, по-жива и супер лесна за оформяне.

Вчера направих боядисване с натурална 5-ца на ЛуоКолор на Лореал, отново резултата беше много добър. На различна светлина се виждат някак си като метални отблясъци. Боята е с геловидна консистенция, супер лесна е за нанасяне, използва се по малко количество боя, добре покри отново белите ми коси и има много приятен аромат. В началото цвета ми се видя малко странен, но днес и вчера всеки, които ме види ме пита с какво съм се боядисвала и им харесва.

# 408
Мацки, много страници съм пропуснала и ще наваксвам довечера... До тогава имам въпрос - Някой ползвал ли е Олаплекс N5 без да е в комбинация с някой от другите номера? Окей ли е за естествена и небоядосвана коса, с нужда от протеин за заздравяване и уплътняване на косъма, но само като единичен продукт?

# 409

Мацки, бърз глупав въпрос. Хидратация ли е тази маска или протеин?

# 410
Gerrche, протеинова е. Водят я доста силна и тежка тук във форума. Предназначена е за силно третирани и изтощени коси. Аз винаги я поддържам налична и е имало периоди, в които съм я ползвала дълго време последователно и при мен никога не е имало проблем с утежняване, но моята коса спада в тази категория - изрусявам се от години. Аз лично съм й фен, много е добра, но само за точно такива коси, за които е предназначена.

# 411
Аура ботаника мирише на "баба ми". Извинявам се, но ароматът е на едно време с баба като правихме сапун от свинска мас на двора в леген. Grinning Въпреки това е с добър резултат, аз бих си я взела пак. Освен това за И повърхностен човек като мен визията на маската-опаковка и име-много добре ми се връзва като декорация в банята, много ми харесва тая тъмночервена опаковка. Наредила съм ги хроноложист, еликсир и ботаника пасва супер до тях, като декорация са. Grinning Но да, това е фактор само за фенове. Grinning

# 412
Здравейте, искам да задам и аз своя въпрос ! Боядисвам се русо, обаче съм с израснали корени около 10 см. Косата ми е гъста тежка и суха. Искам Да ми препоръчате Ш,М,Б за нея както и термозащита, олио и въобще всички за да изглежда здрава и бляскава. Искам да кажа, че правя всичко необходимо и ползвам термозащита на лореал, арган на милкшейк. Но моята коса е страшно жадна и изпива мн материал. Искам да пада тежко, подредена да е И да има що годе здрав вид. Оплита се доста....ползвах кврастаз хронологиста както и нутритив. Взех травел за да пробвам, да беше ок редувах ги, но искам нещо ново и ако трябва да сменям на всяко къпане марката..
Извинете ме за хаосния пост, ама с малко бебе съм и бързам

# 413
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Моят топ продукт за 2018г.е олиото на Макадамия.

# 414
Gerrche, протеинова е. Водят я доста силна и тежка тук във форума. Предназначена е за силно третирани и изтощени коси. Аз винаги я поддържам налична и е имало периоди, в които съм я ползвала дълго време последователно и при мен никога не е имало проблем с утежняване, но моята коса спада в тази категория - изрусявам се от години. Аз лично съм й фен, много е добра, но само за точно такива коси, за които е предназначена.
Малко да досаждам и в тази тема, с изрусена коса с 10 см корени съм, с опърпани и сухи гадни краища. Снимка без изправяне:

Изправена с ччетка:

С целия си акъл, разбрала недоразбрала слагам Лакме дийп кеър маска и Лореал абсолют. И се чудя що е като метла.
Бясна съм на себе си направо, моля дайте съвет за хидратираща маска, до 30-35 лв. мога да отделя. Също и ако имате наблюдения върху някоя дрогерийна, която да купя още днес, че не мога да се гледам в огледалото. Писна ми направо, не мога да се оправя с тая коса, май нямаам и един брой хидратиращ продукт.
Извинявам се за нервния пост, предполагам ще ме разберете като видите снимката на подобието на коса върху главата ми Rage

# 415
Gerche в тази ценова категория на моята изрусена коса много добре хидратиращо ми действа маската на Sexy Hair лилавата и на Joico Moisture Recovery - тези двете са ми топа.

# 416
  • Велико Търново
Хидратиращите Джойко Рикавъри балсам/или маска са супер, и аз препоръчвам, не утежняват косата, а я правят гъвкава и подвижна/ако мога така да се изразя Wink/.

# 417
Flowers Hibiscus Банана, Карамел Flowers Hibiscus

Чудя се сега за Аурата, нямам нужда, ама нали хидратирала... Обаче съм много придирчива на аромати Joy
Иначе я намерих в Амазон 500 мл за 23 евро и направо ме сърби мишката да кликна веднага хахахах

Лореал Абсолут ми оправи проскубаната суха коса преди 2 години - с нея започнах пътешествието из профи козметиката за коса. Мек и добър протеин е, има и хидтратация, много съм доволна от нея и никога не ми е пресушавала.
Лакме Диип Кеър нямам, само едни ампули на Лакме ползвах.

# 418
Здравейте, някъде в 124-те теми мисля че, прочетох, че домашния еластисайзър действа и след измиване заради глицерина... Така ли е или съм чела нещо друго... Между другото страхотни сте всички с прекрасните си съвети... Питам защото след измиване на косата и изсушаване косата ми е хубава но след още час примерно става все по хубава... И след още 4 5 часа направо не мога да я позная... Мислех че си внушавам но вече няколко пъти е така

# 419
Здравейте. фризьорка, при която ходя за прическа, ми каза, че косата ми е в трагично състояние и скоро ме е виждала по-нацъфтяла коса. А не е като да не се грижа за нея и за хидратацията й, защото знам, че е суха. Едновременно с това всекидневното оформяне със сешоар явно е дало пораженяита си. И още - явно фризьорката, при която се подстригвам, не е обрала цъфтежите и като си видях стопените крайчета на двата предни кичура ми призля. Подстригвах се буквално преди 5 дни!

Моля, препоръчайте ми възстановяваща и хидратираща серия, като въобще не съм склонна да дам 60 лева за един продукт.

Максимумът ми е по 30-35 за продукт.

Нужно ми в да действат наистина:

В момента ползвам шампоан за чувствителен скалп - медицински, хидратиращия серум на Лакме, термозащитен серум, кристали, мажа я с разни масла, но явно съм доста хаотична и не са това грижите, които трябва да полагам.

Препоръчайте ми серия или отделни продукти - шампоан, балсам, маска, термозащита и още нещо, ако има нужда от такова. Simple Smile

Горката ми коса - въобще не ми изглеждаше зле, но като се загледах ....

Освен това не знам как ще спра сешоара и/или пресата. Обичам да е хубаво оформена ВСЕКИ ден, а не да съхне сама и да стои както е тя в настроение. Риск си е!

Моля помогнете Sad  

А миналия път се боядисах с Лакме по препоръка на момичетата тук. Само че не взех 6.17, защото ми се видя ужасно тъмно. Боядисах се с Хрома - 8.17 Simple Smile пак е тъмничко, кестеняв е цветът. Уби от рижавото, има пепеляв оттенък. Предполагам още 1-2 боядисвания и ще му видя сметката на рижавото. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт