Професионални серии за коса - тема 124

• 74 498
  • 799
  •   2
Отговори
# 435
tzveteto89

аз последно си взехвече 3 год. много съм доволна цената му беше около 145лева

# 436
Момичета, ПОМОЩ изгоря ми сешоара!!! Бих искала да попитам кое е най - доброто, което мога да си взема до 300 лв. мога да отделя!? Трябва ми спешно и с възможно най-бърза доставка!
Най-новият модел на Парлукс. Уникални са. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Моят е поръчван оттук.
Скрит текст:
Те са официални вносители мисля, това е сайта на Антоанет.

# 437

Момичета, имате ли впечатления от този продукт?

# 438
  • Wonderland
Момичета, благодаря ви на всички за бързата реакция! Hug Flowers Bouquet
Приключвам дилемата, поръчах от сайта на densi Parlux! Flowers Tulip

# 439
Да споделиш отзиви моля, защото аз имам по-стария модел. bouquet

# 440
Шийла, аз също го погледнах,но в арлен нямат наличност!?
Аз моя го бях поръчала от Нотино

# 441
  • Wonderland
Очаквам го вече с нетърпение....ако моят не беше изгорял нямаше така бързо да се реша да си поръчам,но сега вече даже гледам позитивно на това. Ще споделя само да дойде! Kissing Heart

# 442
@LoVeLy Wife, по-скоро скалпът се омазнява бързо, косата си е суха. Wink Момичетата тук коментират шампоана на Philip Kinglsey за мазни корени и сухи краища: https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-mois … -balancing-250-ml - дано някоя от тях се включи с отзиви. Аз нямам наблюдения дали е добър или не.
Но тъй като преди години също страдах от бързо омазняване, което много личеше, заради финия косъм - според мен шампоаните за мазни корени са твърде агресивни и остъргват скалпа и той като защитна реакция произвежда още повече себум, за да компенсира загубите. Лично при мен положението се оправи, когато спрях с подобен тип шампоани. Тогава обаче ползвах дрогерийни шампоани, може при профи продуктите да не се получава така...

# 443
tzveteto89 Не разбрах кой модел на Parlux си поръчала, интересно ще ми е да дадеш отзиви, за колко време пристигат от този сайт и за самия сешоар. Преди време ползвах Parlux 385, но сега този новия ми е много интересен и май ще си го поръчам.

# 444
  • Wonderland
tzveteto89 Не разбрах кой модел на Parlux си поръчала, интересно ще ми е да дадеш отзиви, за колко време пристигат от този сайт и за самия сешоар. Преди време ползвах Parlux 385, но сега този новия ми е много интересен и май ще си го поръчам.

Karamele, поръчах този модел.
http://beautyexpert.bg/novo-Parlux-ALYON-nay-nnovia-profesionale … seshoar-2250-vata
Ще споделя със сигурност - с нетърпение го очаквам! Hug

# 445
Аз имам новият модел на парлукс ! Много бързо суши ,но е хубаво да се сушите на по-ниската степен ,защото яко пърли ,но като цяло съм доволна от покупката си ! Взех си го преди три месеца от нотино там са по- евтини . Ще се радвам ,ако съм била полезна!

# 446
  • Sofia, Bulgaria
И аз ползвам най-новият от 3 месеца,поръчван от Нотино.Силен е,има две степени на силата и две на струята.Има и студена,след сушене не ползвам преса вече.Косата ми е гладка.Заслужава си парите.✌

# 447
  • Пловдив
Терапията на Ланза бързо се изчерпа, момичета! Ако някоя от вас се е сдобила с нея, да сподели впечатлението си Simple Smile Аз бях на един клик от поръчка, но все нещо ме възпираше.

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 08:04 от *dreamer*

# 448
В крайна сметка за моя проблем си купих Афоджи - протеиновият шампоан, който препоръчахте, + двуминутния кератинов реконструктор.

За двете стъпки не посмях. В Златната рибка казаха, че може да си “счупя” косата - само това й липсва.

Сега се омазах с реконструктора, чакам да изсъхне косата. Купих си и дейли дефенс екстрийм на Филип Кингсли за термозащита. Много ми го похвалиха. Юркаха ме и към 10-в-1 на Лакме, но има стилизант и не ме блазни. Та, Филип Кингсли беше. И днес вече мисля да си издухам косата, три дена без никакви термо средства и само я плесках с Deep Care Drops. Вече ми домъчня за оформена коса. През уикендите поне ще гледам да почива.

Остава ми май само хидратираща терапия да си взема, с която да мия между протеиновата, която мисля да е веднъж седмично. Освен Джойко - има ли вариант от Златна Рибка, или да купя Джойкото от физически магазин? С кое да го купя - с балсама, с маската или и с двете? И има ли други опции за хидеатация? Чета, чета и все не разбирам.

“Подхранващи” и “хидратиращи” нали не е едно и също? Подхранващите протеин ли са или са друго име на хидратация? И всичко, на което пише хидратиращо, в хидратаьия, а не протеинова серия, нали? Трябва да вляза в час, мерси, че помагате. Дано се възстанови косичката. В крайна сметка не е чааааааак толкова зле.

# 449
  • Варна
 Момичта моля ви когато пишете на лично не си забранявайте входящите съобщения.  Praynig. Супер неприятно е да пиша половин час подробен отговор и накрая да ми изпише,че потребителят си е забранил личните съобщения.

Общи условия

Активация на акаунт