Професионални серии за коса - тема 124

• 74 509
  • 799
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета,

Както обещах споделям мнение за продуктите на Balmain, които пробвах. Прилагам снимки, за да не изписвам постоянно всичко. Взех  пет седмичната терапия, травъли на хидратиращите шампоан и балсам, както и leave- in спрея.

Днес измих с ДПШ на Меди, след това на леко подсушена с кърпа коса поставих терапията от корените до връхчетата. Ароматът е приятен (напомня ми на крем за лице или унисекс парфюм). Разнесе се много добре, напои косата и стана доста жива и жилава. Стоях 20- 25 минути. Отмих и поставих малко от хидратиращия балсам, за да не утежни прекалено, защото все пак съм с фина коса. Отмих с хладка вода.

След подсушаване с кърпа нанесох Initialiste на скалпа, 2 помпички Lanza Strength Neem Plant Silk Serum, 3-4 пъти напръсках с leave- in спрея и изсуших на четки.

Косата е много жива, има обем и не се сплеска, има блясък, прекарвам свободно пръсти през нея (без никакво оплитане) и е изключително приятна на допир- копринена, но подредена. Ароматът не е много силен след сешоар, както при Lalga например.

Смятам на всяко първо и трето измиване през седмицата да редувам терапията на Balmain и Olaplex N#3, защото ми е много важно да поддържам дължините, тъй като отново искам коса до кръста, а ми трябват още 15-20 см. до постигане на целта Simple Smile

Надявам се информацията да ви е била полезна Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 451
В Арлен има -15% отстъпка нa Maroccanoil Simple Smile 
Не съм ги пробвала, а така ми се иска да си поръчам нещо за моята късаща се косичка.

# 452
  • Варна
Еднозначно и с две ръце олиото. Ако косата носи и маската с кафявата капачка. Това са моите любимци Марокан плюс хидратиращия крем.

# 453
Без маска просто не мога. Хидратация ли е комплекта. Имам цимента на керастаз и хронолжист и имам нужда от хидратация.

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 09:20 от eli2424

# 454
  • София
prinzesata- аз ли имам забрана за ЛС?

# 455
  • Варна
 Да ти,но често ми се случва

# 456
В Арлен има -15% отстъпка нa Maroccanoil Simple Smile 
Не съм ги пробвала, а така ми се иска да си поръчам нещо за моята късаща се косичка.
Олиото е уникално! Много ми харесва! Прави ми косата лъскава и права, без стърчащи косъмчета до следващото миене.

# 457
И при мен олиото нa Maroccanoil действа страхотно. Само аз ли не виждам това намаление от 15%?
Като стана на въпрос за Нотино и сешоарите, имали ли сте проблеми с гаранцията на уредите от тях?

# 458
Трябва да се попълни код MAROC15, намалението е 7дни.

# 459
И при мен олиото нa Maroccanoil действа страхотно. Само аз ли не виждам това намаление от 15%?
Като стана на въпрос за Нотино и сешоарите, имали ли сте проблеми с гаранцията на уредите от тях?
Моят сешоар е от Нотино  и беше на по-ниска цена отколкото в други сайтове. Но на него имаше залепен стикер Тестер. Не ми се е налагало да ползвам гаранция и не знам как стоят нещата с нея.

# 460
  • На ръба..
Аз не можах да оценя олиото на Марокан, нищо не правеше при мен. Виж шипката на Орайт е друга боза.

# 461
Моят сешоар е от Нотино  и беше на по-ниска цена отколкото в други сайтове. Но на него имаше залепен стикер Тестер. Не ми се е налагало да ползвам гаранция и не знам как стоят нещата с нея.
Оу добре, че писа, никога да не ми хрумне да купя от Нотино. Благодаря.  bouquet

# 462
И все пак не знам дали всички сешоари  са тестери. Когато поръчвах, не пишеше в описанието. Но въпреки стикера, по него нямаше и драскотина. Но това обясни защо цената е значително по-ниска.
Според мен си беше чисто нов непокътнат. Не мога да се оплача. Поръчвам често от Нотино и нямам никакви проблеми.

# 463
http://6tastlivka.snimka.bg/daily/kosata-mi.5147505.38923318

Здравейте, надявам се да ме приемете в групата. Качвам снимки на моята коса. Имам вече доста продукти. Любими са ми Керастаз. Днес поръчах маска и олио Ланза Кератин. Може ли да ме посъветвате с какъв шампоан да я ползвам?
Косата ми е доста суха в дължините. Изсветлявам всеки месец с 5 тона... Косъма ми е дебел, чуплив и неподатлив на обработка.

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 16:11 от bubanka

# 464
Здравей, 6tastlivka! смятам че серията Therapiste на Kerastase ще ти се отрази много добре на косата!

Искам да попитам как да разбера кои продукти са протеинови и кои хидратиращи....

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 16:13 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт