Професионални серии за коса - тема 124

• 74 509
  • 799
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добре изглежда косата, много приятен цвят.
Кои са ти наличните шампоани?

ПП. Аз бих резнала последните 3-4 см.

# 466
Здравей, смятам че серията Therapiste на Kerastase ще ти се отрази много добре на косата!

Ами аз се чудех за нея. Може би следващия път ще се насоча към нея. Това, което разбрах е, че най-добре ми се отразяват балансираните серии. Ефекта, който търся е по-плътна и тежка коса. Косата ми е сравнително гъста, но някак разхвърчана, перушинеста….и много суха. С чисто хидратиращи серии положението става още по зле... Преди да почна да се изсветлявам косата ми беше мечта - гъста, лъскава, подредена....

# 467
Да споделя окончателните си впечатления от боя за коса Олиосета. Със смесени чувства съм...
Ползвах 6.1 с оксидант 6%. Боядисвах  върху естествена коса. Добра покривност. Еднакъв цвят. Покри  белите коси. Лесно се нанася.
Две седмици след боядисването белите коси прозират. Цветът далеч не е пепеляв. Има червени отблясъци, които не ми харесват. Добре че малко се поизми  цветът, че да не ме дразни толкова.
Косата ми на пипане след измиване е като слама. Ползвам същите продукти, които ползвах и преди да се боядисам /маска и олио Макадамия/. Сега косата е жадна за маска и олио и й слагам два пъти по-голямо  количество, за да придобие приличен вид.
Със сигурност няма да повторя.

П.С. Остана ми половин опаковка от боята и оксидант. Ако все пак има някой, който е доволен от боята, подарявам я. Да ми пише на лично.

Следващия път ще заложа на Лакме Хрома. Дано не се разочаровам и от нея.

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 16:25 от Шийла

# 468
Нищо на тази марка не е хубаво. Продуктите са слаби и никакви. Още влача една маска, която в началото ми хареса, но после ми е много лека. Накрая ще отиде в коша.

# 469
Здравей, смятам че серията Therapiste на Kerastase ще ти се отрази много добре на косата!

Ами аз се чудех за нея. Може би следващия път ще се насоча към нея. Това, което разбрах е, че най-добре ми се отразяват балансираните серии. Ефекта, който търся е по-плътна и тежка коса. Косата ми е сравнително гъста, но някак разхвърчана, перушинеста….и много суха. С чисто хидратиращи серии положението става още по зле... Преди да почна да се изсветлявам косата ми беше мечта - гъста, лъскава, подредена....
Значи ще останеш очарована от тази серия! успех!

# 470
ПП. Аз бих резнала последните 3-4 см.
[/quote]

Мда. Това мисля да направя тези дни..

Шампоани имам доста. Ще пропусна някой, ако започна да изброявам (на Лакме и Лореал имам кажи - речи всички). Сега съм на вълна без сулфатни. Мисля като дойде Ланзата първо с такъв да пробвам.
Благодаря на всички много сте мили  Hug
И да добавя, че въобще не си харесвам прическата и за това постоянно ходя вързана.. Приемам и идеи за нова визия ….

# 471
  • София
Аз съм  ползвала Ланза Кератин с възстановяващия на Епруваж, който е безсулфатен. Добре се комбинираха. Ако имаш Лореал Липидиум също смятам, че биха се сработили. Не съм го пробвала още, но на следващото къпане мисля да я тествам тази комбинация.

# 472

Мда. Това мисля да направя тези дни..

Шампоани имам доста. Ще пропусна някой, ако започна да изброявам (на Лакме и Лореал имам кажи - речи всички). Сега съм на вълна без сулфатни. Мисля като дойде Ланзата първо с такъв да пробвам.
Благодаря на всички много сте мили  Hug
И да добавя, че въобще не си харесвам прическата и за това постоянно ходя вързана.. Приемам и идеи за нова визия ….

Спомена в първия си пост, че косата не се поддавала на обработка - да не би да я изправяш?
Според мен ти е ако не къдрава, то поне - вълниста и я оформяй като чуплива коса- не я реши на сухо, ползвай много финиши и всичко останало.

# 473
Спомена в първия си пост, че косата не се поддавала на обработка - да не би да я изправяш?
Според мен ти е ако не къдрава, то поне - вълниста и я оформяй като чуплива коса- не я реши на сухо, ползвай много финиши и всичко останало.
[/quote]

Пресата зарязах отдавна. Купих четката сешоар на Ровента, но и с нея нищо не ставаше, дори след нея косата ми се заплиташе на тила, така че я пенсионирах бързо.
 Ще опитам да не реша на суха коса … Винаги първия ден косата ми е ок, мека подредена и т.н. На втория и третия ден става суха и разхвърчана. Всеки ден слагам някакъв финиш. Най ми допада в момента СС Крема на Керастаз от слънчевата серия.

# 474
Слагай хидтратиращи финиши - Слънчевата серия е ОК за това.
Има тема Къдрокоси красавици
https://www.bg-mamma.com/?topic=1090239.msg38257612#new

Там повечето стилизираме на втори ден след миене с вода и балсам. Аз само балсами и маски вече ползвам, не виждам смисъл от продуктите без отмиване - къдравата коса понася по-тежки продукти. Иначе имам всякакви  кремове и гелове - и профи, и не, но така си седят.

# 475
Аз да попитам не е ли притеснително при тази цена на сешоарите 200 - 300 лева гаранцията да е само 1 година както е с Parlux ? Струва ми се прекалено малко.

# 476
Аз да попитам не е ли притеснително при тази цена на сешоарите 200 - 300 лева гаранцията да е само 1 година както е с Parlux ? Струва ми се прекалено малко.
Ами... никой не ни кара насила, но купуваме и сме много доволни.

# 477
Ами... никой не ни кара насила, но купуваме и сме много доволни.

Да, разбира се, че никой на сила не ви кара да купувате, просто се замислих.
Средно по колко години ползвате един такъв професионален сешоар, дават ли често дефекти ?
Виждам че и моята коса има нужда от такъв. Полагам грижа, но с евтиния Филипс, който ползвам в момента каквото и да правя отива на вятъра сякаш...

# 478
Моят е на година и половина вече. Дано не дава никакви дефекти.

# 479
  • Някъде там
Набързо само да похваля инвиго волюм но вела .
Страхотна серия,обем и мека коса едновременно.
Изключитено довола и очарована .

Общи условия

Активация на акаунт