Професионални серии за коса - тема 124

• 74 509
  • 799
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Супер е въртящата четка на Ровента, аз като я купих бях с коса до раменете, но сега ми е до закопчалката на сутиена Joy и още не ми е станала неудобна. Права коса постигам обаче с четка и сешоар. С четката на Ровента си правя небрежни вълни
https://m.youtube.com/watch?v=m3lEBOyfHmM Това с голямата приставка, с малката пък си стават къдрици, но е повече играчка. И най- важното винаги имам обем. Аз проблеми със заплитането съм имала първите 2-3 пъти само докато и свикна и то само с малката четка.

# 496
  • на земята
Parlux,кой точно препоръчвате?Има доста модели,колко вата трябва да е?За честа употреба в домашни условия.
В нотино има три модела
Advance Light,Parlux
3800 Ionic & Ceramic
Alyon Ceramic & Ionic
Има и керамик?
Благодаря

# 497
  • София
Моя е Advance Light, фризьорката ми има Alyon - той естествено е по- новия и по- добрия.

# 498
  • Варна
Fluttershy,ако имаш възможност пробвай новите Фюжън,по-добри са от инвиго(пробвах всички).То няма такъв обем,плътен косъм,косата ми става двойна сякаш като я хвана на опашка.Дават ги да възстановяват дисулфидни връзки(каквото и да значи)нещо като идеята на олаплекс,за супер изтощена коса.Шампоанът е много гъст и икономичен.Напомпват яко.Обещават да няма изсушаване на поредни миенета,но не смея.Имам ш+м от декември и съм ги ползвала 3 пъти до сега като терапия с по-дълго стоене с маската с шапка.

# 499
И аз си купих четката на Ровента. Много по- бавно ми суши косата в сравнение със сешоара, но пък обема не мръдна 3 дни. Обем по цялата дължина, а не само в корените, а моята коса е фина и бързо се сплесква.

# 500
Parlux,кой точно препоръчвате?Има доста модели,колко вата трябва да е?За честа употреба в домашни условия.
В нотино има три модела
Advance Light,Parlux
3800 Ionic & Ceramic
Alyon Ceramic & Ionic
Има и керамик?
Благодаря
Моят е 385. И двамата ми фризьори ползват този модел.  Най-новият е alyon.

# 501
И моят е Advance Light.

# 502
Обаче трябва да се има предвид винаги, че Парлукс е супер силен професионелн сешоар и гори много косата. Ако се правите всеки ден и винаги на най-високата температура без термо ще се отрази.
Иначе между Babyliss и Парлукс има класи разлика.
Аз точно затова се чудя защо всички летят да купуват профи сешоари. За мен наистина е много непонятно Confused
особенно, ако се ползват само за подсушаване в домашни условия, моля някой да ми обясни защо избирате точно тях, ако идеята е само подсушаване?
Сешоари от класа на Парлукс се ползват за издухване с кръгла четка, заради огромната мощност на вълната, която има свойство за идеално изглаждане.Ии горят много здраво косъма, независимо дали се издухва или подсушава косата.

# 503
  • Wonderland
sweety_kitty , аз вече споменах че го използвам за сушене с кръгла четка, не само за подсушаване. От около три години не използвам преса изобщо, научих се да се суша със сешоар и кръгла четка. Правя го през ден и не мога да се откажа от това. Сешоара ми изгоря и това беше повод най-накрая да реша да вложа повече пари в нещо по- качествено. А и надявам се да успявам да се изсуша по - добре и по- бързо. Наясно съм, че ще е и по - силен, но смятам,че когато знаеш как да го използваш правилно и ползваш необходимите продукти преди това - няма да навреди на косъма.
Не ангажирам никого с мнението си,просто попитах за съвет и взех решение. Blush

# 504
  • Варна
Защото коса до кръста се суши за половината време, имат истинска йонизация за разлика от другите, парлукс специално са и по-леки. Аз суша винаги на средна степен, знам как да го правя без да си изгоря косата и никога досега не ми се е случвало. На всяко миене ползвам сешоар+ преса или шиш. Ползвам 2 термозащити спрей и крем винаги.

# 505
Само подсушавам, не се правя с кръгла четка и правя същото и с косите на децата вк. малката е на 3 години с много къдрава коса. Купувам такъв сешоар, защото е мощен, суши бързо, лек и е защото така ми харесва. Whistling

# 506
Обаче трябва да се има предвид винаги, че Парлукс е супер силен професионелн сешоар и гори много косата. Ако се правите всеки ден и винаги на най-високата температура без термо ще се отрази.
Иначе между Babyliss и Парлукс има класи разлика.
Аз точно затова се чудя защо всички летят да купуват профи сешоари. За мен наистина е много непонятно Confused
особенно, ако се ползват само за подсушаване в домашни условия, моля някой да ми обясни защо избирате точно тях, ако идеята е само подсушаване?
Сешоари от класа на Парлукс се ползват за издухване с кръгла четка, заради огромната мощност на вълната, която има свойство за идеално изглаждане.Ии горят много здраво косъма, независимо дали се издухва или подсушава косата.

Аз лично всеки път издухвам  с кръгла четка.
И между другото откакто използвам професионални продукти и уреди, косата ми е в много по-добро състояние, независимо че професионалният сешоар гори повече.

# 507
Не ми се сърдете, че попитах това, уважавам безкрайно решенията на всеки човек, но тъй като имам опит с ежедневно третиране на коси с профи сешоари от висок клас, които наистина много увреждат особенно тънки коси и наистина малко се притесних, докато чета колко много дами ги избират за домашно ползване. Моля ви, просто много да внимавате, особенно дамите с тънък косъм. Heart

# 508
  • Варна
Внимаваме Simple Smile
Не се сърдим и естествено си знаем,че и сешоар за 50лв.ще ни изсуши.Лудост си имаме по принцип на тема коса, то и с професионалните шампоани шега не бива ако става дума...Нали сме профита.
Аз пък мечтая за Дайсън Heart Eyes

# 509
Цял ден ви чета с тези сушоари...и вероятно ще ме съжалите истински,но никога не съм имала нито сушоар,нито преса ...😊

Общи условия

Активация на акаунт