Проблем със сексуалната част във връзката ни

• 11 372
  • 221
  •   1
Отговори
# 60
Или имат кофти мъже.
Питай форума.
Мога да подмина много неща, но това че някой не се съгласява с теб не е нито лошо, нито неправилно.
Освен ако не си дипломиран и практикуващ специалист.
Тогава вече ще призная, че приятелката е с проблем и той няма общо с отношението на veliki.

# 61
ма Dicewithoutnumbers , тя може и не секс да не иска с него, а да не иска прелюдия и натискане на главата/пробване на анала и т н. А може и поради здравословния проблем да и се е намалило либидото, но то няма връзка с нейните ще(и не)ния.
"И да, не е нормално на 22 да не ти се прави секс. " - негово мнение за нейни вътрешни усещания...та, достоверни ли са, за да "диагностицираме".

# 62
Всъщност имаше и коментари, които ми помогнаха, благодаря на тях, а за това, че някои от коментиращите обърнаха написанато от мен на 360 градуса, нищо не мога да променя, нормално е всички сме различни, имаме различни възприятия и разбирания! Simple Smile

# 63
"обърнаха написанато от мен на 360 градуса"

180 градуса. Нищо чудно, че и в секса нещо ти липсва пространствена ориентация...

# 64
Може ли авторът да помоли за ключ?

# 65
Ако знаех, бих го направил, само че нали съм нов..

# 66
  • София
Летящата, мненията ми след първото бяха насочени изключително към безумното отношение на Марияна.
Ама няма да задълбавам в обяснения. Който разбрал - разбрал.

# 67
А сексът винаги ли си е бил веднъж седмично, или след като тръгна да подмяташ за анален секс и прочие "нескучни" практики? Не се ли случва прекъсването на секса най-вече в случаите, когато настояваш за болезнени пози, неносещи удоволствие?

# 68
  • София
Ако знаех, бих го направил, само че нали съм нов..

Натисни долу вдясно- "Информирай модератор" и помоли да заключат темата.

# 69
Но след като разгледах различни статии от достоверни сайтове и на български и на английски език се оказва, че е доста голяма вероятността всичко да е от неравномерната кръвна захар и това, че невинаги е перфектна, колкото и да се стараем двамата да пробваме тя да бъде с нормални стойности.

# 70
Ох, страшна тема - още на първа страница го изкарахте манипулатор, горкото момче-новаче.
Велики. като те чета с тия кръвни изследания и диагнози, ако така се държиш и с нея, направо се чудя как е още с теб. Шега е, но много сухо се представяш, бъди романтичен с нея - рози, свещи, шампанско. Мисля, че момичето те обича, но си я наплашил и психирал с тоя секс.  Дай го малко по-лежерно и не мисли, че винаги трябва да стигнете до секс, така тя ще се отпусне.

# 71
Казвам ти това, което бих казала на приятел.

Вменяваш вина и упрек към своата приятелка. Едва ли не тя е фригидна /ама щото много я обичаш не тя е виновна, а хормоните и диабета и/. ТЯ да ходи на лекар и сексолог, тя да се лекува. Замислял ли си се някога, че може пък с друг мъж да извади от нея сексуална тигрица? Летящата ти го каза много добре.

# 72
Благодаря ти за разбирането, но истината е, че не съм я наплашил, защото сме достатъчно близки да обсъждаме всякакви теми в разговорите си, и да приемам съветите ти, и също съм й правил и в близкото минало и като цяло често си правим някакви малки подаръчета и жестове един на друг, и да палил съм свещи, подарявал съм й цветя, ако се разбираше по написанато, както е и в реалност не може да се опише колко много можеш да трогнеш скромно момиче като нея с еден непринуден и спонтанен жест като да й напишеш някаква бележчица от благодарност, да я оставиш на шкафчето и да я прочете щом се събуди или прибере в къщата и още куп други неща! Simple Smile

# 73
В този форум освен критики не знам дали ще намериш нещо друго.. Нищо не пречи да си направи изследвания и да говорите със специалист, но първо ти говори с нея без да я стресираш. Аз, примерно, бях с намалено либидо поради дефицит на витамин Б12. Ако наблегнеш на това, което на нея й харесва, е възможно да има повече желание за секс, а с времето да придобие повече самочувствие.

# 74
Да, Дорис допускам и тази възможност, както това може да важи и за двама ни, но няма как да го разберем, без да приключим взаимоотношенията си.

Общи условия

Активация на акаунт