ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 6

• 36 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Чужбина
Ми все пак е дама ... нека има звездички Joy Joy Joy

Дж. каква физиономия направи ... падааааааам!

# 241

Като не слагам... "Защо не слагаш?"  Joy
Като слагам звездички... "Защо слагаш?"  Joy

Виж ся, анам бабам! Давам пример: едно е да напишеш т******те, друго е та*аците. В първия случай е  цензура, във втория украса. Joy Да не давам пример с другите думи, че ще ми забранят да коментирам и на мене. Joy Ентересан как го изпуснаха трея натюр без заглушаване. Язе например много исках превод на диалозите Салих-Джумали от предния болюм, ама йок. Впрочем не можеш ли да четеш по движението на устните? Joy Hug

Само като се сетя как Улуч спечели съчувствието на Идрис и Емми, че има само едно детенце момиченце и пак почвам да се смея. Joy

# 242
# 243

Премахнали са клипа. Joy

Ал сана цензурираната версия. Grinning

Е, късно е, лан! Вече е преведен.

# 244
  • Чужбина
Дж. is in love Cupid

# 245
# 246
# 247
Здравейте, незнам да ли тук е мястото, но искам да попитам, какво става със сайта data-bg net, и дали ще се качват преведените филми във някой друг от торент сайтовете.

# 248
# 249
И този Вейсал веднъж да го разкрият!

# 250
  • Остров Кос
И този Вейсал веднъж да го разкрият!

tigasa1 Привет
Вейсел е много коварно копеле кой знае каква задача  му е поставил боса на агнетата,ще ме изкефи да го хване Варто и да го гръмне.
Той хич не го харесва . Джумали му вярва.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 19:33 от Аgglaq

# 251
# 252
  • Плевен
Здравейте Simple Smile
Гледам- жесток е сериала, чета ви, но не пиша.
Може да ме освиркате, но откакто се е появил шефа на агнетата все ми изкача в главата образа на Паша... Та дали няма да е той?

# 253
Вероятно има някаква символика- агнета и кочове. Агнетата по-слаби животни от мъжките екземпляри- кочовете.

# 254
  • u doma
Здравейте Simple Smile
Гледам- жесток е сериала, чета ви, но не пиша.
Може да ме освиркате, но откакто се е появил шефа на агнетата все ми изкача в главата образа на Паша... Та дали няма да е той?
FlushedFlushedFlushed

Общи условия

Активация на акаунт