ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 6

• 36 900
  • 736
  •   1
Отговори
# 435

Ох, ама аз Кюстендилов не го давам бе! Ревниво ми става.

Ми не ми е равностойна тая размяна.

Споко, лан! Hug Само за малко. Кюстендилов им го пускаме за малко колорит. Joy

# 436
  • Чужбина
Да, ама сега ще се наложи да гледам серията от Сблъсъка. Аз гледах първите серии, но го зарезАх, щото едното от мометата не мога да го понасям.

Много силна игра на Алперен. Излезна от Чукура момчето и стана добро.

# 437
Да, ама сега ще се наложи да гледам серията от Сблъсъка.

Що? Thinking Чак да му следя творческия път на Кюстендилов?! Айде нема нужда!  Отдавна се отказах да следя артисти. Следя дизита. Popcorn

# 438
  • Чужбина
Да, ама сега ще се наложи да гледам серията от Сблъсъка.

Що? Thinking Чак да му следя творческия път на Кюстендилов?! Айде нема нужда!  Отдавна се отказах да следя артисти. Следя дизита. Popcorn

Ми да го видя, как ни изневерява Joy

Селфи, аз съм гледала всичко на всичко 5 турски сериала Simple Smile

Кюстендилов не съм го гледала в друго дизи. Знам, че е участвал в Кьосем и съм гледАла снимки, но дотам.

И аз не гледам сериали заради артисти. По-скоро ... бих казала следното - определени сериали не моа да ги гледам заради определени артисти, щото ме дразнят, как играят ... или по-скоро щото не могат да играят.

Но сега се сещам, че съм гледала доста серии на един сериал с Къванч, не заради Къванч, а заради Еркан А. Еркан има там една жена, която се прави на бременна. Двамата такава игра правят, че направо ти вземат акъла.

# 439
  • Хасково
Аз четох,че сцената коята заснемат щяла да е една и да бъде включена в двата сериала.

# 440
  • Чужбина
Аз четох,че сцената коята заснемат щяла да е една и да бъде включена в двата сериала.

Ааааааа, така ще е готино. НЕма да ми се налага да гледам друго дизи значи.

# 441
# 442

Супер! Hands Plus1 Надявам се, че ще сме първи в гледането на тази сцена. Се пак сме в понеделник. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 443
# 444
  • Чужбина
Лелееееееее, къв готин Махсун! К'во му разправя оня дЕдо?

# 445

Салих пак е Варто и пак ръси лафове. Joy
Махсун с костюм и ме оплю, лан! Rage
Сена и Селим ги хващат. Joy
А екипа са б@си калпазаните! Пуска ли се трей бу саате, лан?! Хич не си екмеи пешинде! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
  • Чужбина

Салих пак е Варто и пак ръси лафове. Joy
Махсун с костюм и ме оплю, лан! Rage
Сена и Селим ги хващат. Joy
А екипа са б@си калпазаните! Пуска ли се трей бу саате, лан?! Хич не си екмеи пешинде! Stuck Out Tongue Winking Eye

Махсун плюе като Чето в миналия епизод.

Ама пак ме кефи бе!

# 447

Махсун плюе като Чето в миналия епизод.

Още по-автентичен беше Чето в миналия еп. Сопол пусна чак. Confused Гадничко си беше. Confused

Липсваше ми Вартолин с червената риза и говора като на млад сиганин. Joy

пп - Забравих да спомена псуващото момиченце. Не стига, че си я вкараха в къщата, а сега и щяла да участва във вземането на всички решения?! Rolling Eyes Змията! Animal Snake

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 23:31 от selfie

# 448
  • Чужбина

Още по-автентичен беше Чето в миналия еп. Сопол пусна чак. Confused Гадничко си беше. Confused

Да, ама го изигра превъзходно. То като плачеш, и сополи текат.

На Варто акцента е направоооооооооо...чакай да припомним и думичките, които използва:

Скрит текст:

# 449

Оооооооо! Това е класика чукурска! Joy
Трябва да им направят обща сцена на Манго, Рамбо Джумали и момиченцето. Ще изчервят всички каруцари. А на нас ще ни писнат ушите. Joy

Имах предвид маниера му на говорене. Като от махалата. Като е Салих е един, като Варто превключва автоматично на диалект. Joy

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 23:46 от selfie

Общи условия

Активация на акаунт