ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 6

• 36 898
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте на всички!  Hug bouquet

Следя сериала, чета и темата (много се забавлявам с вас)  Peace

След като изгледах последния наличен епизод ме мъчат 2 въпроса:
1. Защо омазаха образа на Джелесунчо с Караджа? Тамън се реабилитира момчето?  Thinking
2. Колко точно ще им го бодне Дамла анъм?

Благодаря предварително за вниманието!  bouquet

Rica ederim! Hug Ще предадем въпросите на Гьокхан Хорзум. Grinning

За Дамла тайничко злорадствам. Щото тия динозаври Идрис и Султан не знаят в кой век живеят. Confused Да им е честита снахата и да си я носят като корона както имат един лаф. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 466
  • Чужбина

Да им е честита снахата и да си я носят като корона както имат един лаф. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Еле на жИлязната лейди ... най-честита да й е! Сена не успя да й свие перките, дано Дамла успее.

# 467
# 468
  • Ruse, Bulgaria
Ямач: Този Байкал какво общо има с Чето?

# 469
За 2 часа 200 000 гледания Grinning

Най-после са махнали разните пайлъти и намсиквиашкове от канала на Чукур!

# 470

Rica ederim! Hug Ще предадем въпросите на Гьокхан Хорзум. Grinning

За Дамла тайничко злорадствам. Щото тия динозаври Идрис и Султан не знаят в кой век живеят. Confused Да им е честита снахата и да си я носят като корона както имат един лаф. Stuck Out Tongue Closed Eyes

bowuu bowuu bowuu
Мен ако питаш е малко спорен въпроса снаха ли е, зет ли е ....  Peace ама нейсе, все и е малко на аннето Whistling

# 471
  • Чужбина

bowuu bowuu bowuu
Мен ако питаш е малко спорен въпроса снаха ли е, зет ли е ....  Peace ама нейсе, все и е малко на аннето Whistling

Днеска пак мислим бавно ... и не мога да схвана т'ва за зетя. Ще се опитам да се концентрирам!

# 472

Днеска пак мислим бавно ... и не мога да схвана т'ва за зетя. Ще се опитам да се концентрирам!

Не ми е 100% ясен пола на Дамла за туй викам тва ли е, онова ли е....  Mr. Green

# 473
Не ми е 100% ясен пола на Дамла за туй викам тва ли е, онова ли е....  Mr. Green

Аааа, не така за момиченцето на тати! Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 474
  • Чужбина

Не ми е 100% ясен пола на Дамла за туй викам тва ли е, онова ли е....  Mr. Green

Скрит текст:
Аз съм се научила да ги разпознавам ... ама т'ва от много гледане на американски сериали.

Ей тоя динозавър, например, е жена ... щото е в главна женска роля в америк. дизи:

Joy Joy Joy

# 475

Аааа, не така за момиченцето на тати! Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Кусура бакма!  Flutter Верно, че човека има само едно детенце...

# 476

Хади бакалъм, анам бабам! Тази вечер ще гледаме страданията Махсунови. Popcorn

# 477
  • Чужбина
Рамзито ми прилича на член на племената отвъд вала в Троновете.

Не искам Махсун да страда. Обичам го просто!

# 478
Не искам Махсун да страда. Обичам го просто!

Тъкмо ще има повече екранно време. Ай чИститУ! Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 479
  • Чужбина
Иначе този брак между Дж. и дамата с кокошките и петлите нЕма да се консумирВа, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт