На море в Турция - тема 58

• 76 850
  • 790
  •   1
Отговори
# 105
И ние направихме нашата резервация. Запазихме в Gural Premier Belek за последната седмица на септември. Ще се лишим тази година от любимата ни гледка "море", дано хотела компенсира тази липса с нещо друго. Щеше ми се тази година да си изберем хотел в Лара,  че в този район не сме били , ама повечето предпочетоха Gural -а. Дано останем доволни. Пожелавам и на всички да останат доволни от избора си .

Честито и подробен отчет после как сте го видяли през вашите очи! Аз до преди месец се люшках в избора между двата, но накрая се спрях на този в Текирова. Ние запазихме от 19.06 обаче като ме е хванала параноята да не е студена водата в морето, че района там е по-планински.Rolling Eyes

# 106
  • София
Здравейте, ние все още се чудим кой хотел да изберем за първата ни почивка в Турция, периодът ще бъде до 15 септември, за 6-7 нощи, уж се спряхме на Бодрум, бюжетът ни е до 1500-1700 лв., двама възрастни с дете на 15 - той се брои за възрастен вече и малко дете на 5, със собствен транспорт аквапаркът не е задължителен. Държим на хубав пясъчен плаж, чистота и качествена храна, хотела да не е голям и с много етажи. Разгледах доста хотели, но препоръчайте някой за да не останем разочаровани.

Някъде из групите за Анталия във ФБ имаше файл със списък на хотели, в които децата са деца до 15,99+. Ако представлява интерес, мога да го потърся и Марги може да го постне на първа страница, ако сметне, че е удачно. Защото все пак го "крадеме" от друг форум.

# 107
  • Стара Загора
galina_malina, аз мисля че този Gural в Текирова е по-хубав, така чета и по отзивите,  но избрахме този в Белек, защото миналото лято почивахме в Риксос Премиум Текирова и не искахме да повтаряме района. Иначе там е уникална красота, как планината се извисява над морето, кристалната вода. Както каза една позната -все едно си в аквариум. Просто е много красиво. За температурата не мога да кажа нищо , понеже ние винаги ходим последната седмица на септември, но сме били и в Белек ,  Сиде и Алания и определено в Кемер не е било по-студено ,макар да е в подножието на планината.

# 108
  • София...........
Записвам се да следя прекрасната темичка Simple Smile
Честито на всички резервирали!
Ние още не сме се ориентирали дали юли или септември ще направим една Турция, а камо ли в коя част и кой хотел...

# 109
Здравейте  силно се интересувам от времето в Алания.Thinking Понеже избрахме да почиваме октомври.Моля,някой ако е бил нека остави едно мнение,защото съм настроена много песимистично.Също така се спряхме на Long Beach Resort.Ще съм много благодарна ако някои може да ми даде отговор Heartpulse

# 110
И ние направихме нашата резервация. Запазихме в Gural Premier Belek за последната седмица на септември. Ще се лишим тази година от любимата ни гледка "море", дано хотела компенсира тази липса с нещо друго. Щеше ми се тази година да си изберем хотел в Лара,  че в този район не сме били , ама повечето предпочетоха Gural -а. Дано останем доволни. Пожелавам и на всички да останат доволни от избора си .

Честито и подробен отчет после как сте го видяли през вашите очи! Аз до преди месец се люшках в избора между двата, но накрая се спрях на този в Текирова. Ние запазихме от 19.06 обаче като ме е хванала параноята да не е студена водата в морето, че района там е по-планински.Rolling Eyes

От няколко дни сайта от Валерко с температурите на водата ми е най-интересното място за ровичкане. Та там пише, че средната температура на Черно море при Созопол през август е толкова, колкото на Средиземно при Текирова през юни. Така че аз съм оптимист, че ще е готино и няма да е студено. Обаче и аз не посмях да резервирам съвсем в началото на юни, както правя, когато сме в другите райони на Анталия Simple Smile

Pisi misi 69593, Алания е най-подходящото място за почивка през октомври. Морето е топло, температурата на въздуха е 27-30 °C, само водата в басейните може да е малко по-хладна.

босоногата херцогиня, аз не обичам да взимам информация от ФБ групата, защото там Иво и Сонита я събират, публикуват и съответно пазят. Някъде пишеше, че за да се цитира тяхна информация на друго място, е редно да се поиска разрешение. Ако всеки от нас отдели по малко време, ще можем и ние да съставим списък, без да копираме чуждия труд.
В Анталия хотелите са ми ясни - Ефталиите, Лимак и Делфин са основните с намаления за големи деца. И Кервансарай правят, ама хотелите вече са толкова скапани, че не си заслужава да ги споменавам. Извън тях има още 2-3 хотела.
Егейските курорти обаче не са ми ясни.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 19:56 от Мaрги

# 111
В TUI Magic Life Jacarranda ми е правило впечатление, че някои от типовете настаняване също приема за деца до 15.99 год.

# 112
  • Пловдив
Ще очаквам с голям интерес разказите на тези които ще почиват това лято в Кемер.Има много интересни хотели там които са непосещавани от българи.Много интересен ми се струва ORANGE COUNTY DE LUXE 5*.

# 113
galina_malina, и аз съм чела коментари, че правят намаления, но никога не съм виждала оферта за толкова големи деца. Дори и сега погледнах, пак само до 12,99 видях.

slavei4e, какво ти привлече вниманието в Ориндж Каунти? Отдавна не съм го заглеждала, да не би да има нещо ново и различно? При два инфотура съм имала нощувки там и не ме впечатли.

# 114
Марги, вие тази година в Кемер или Белек сте?

# 115
  • Пловдив
Mарги архитектурата на хотела ми е интересна с приликата на Амстердам.Отзивите които прочетох за хотела са за много активна анимация и забавления.

# 116
  • Варна
Здравейте, четох, четох и накрая заложих на хотел, за който не открих никакви отзиви тук Simple Smile)) MIRAGE PARK RESORT 5* в Кемер за първите дни на септември, дано не съм сгрешила и се окаже наистина добър избор. Rolling Eyes

# 117
Аз знам, че гаранция няма, ама чак и специални къщи за котки да има вече ми идва в повече Sad На повечето хора им звучи смешно, но мен наистина много ме е страх.
Миналата година в Сънгейт нямаше нито една, в Акка също, може би имаше там една-две. В Туран Принс бяхме една година,  там имаше само на терасата на ресторанта, ние се хранехме вътре.
И ние бяхме отседнали във Голфа, но почти не се задържахме там, макар ако бях без деца или с по-големи такива, бих прекарала доста повече време там Green Heart Green Heart Green Heart
Къщичката за котките, аз лично я видях докато чакахме голф количките да отидем към Делукса, но те се падат някак на по-ниско ниво, до паркинг местата, и не са идвали до нас, поне нямам спомен...
аааа сега се сетих че когато обядвахме долу до езерото на Голфа бе;е само един обяд, там имаше 1-2 котки, но горе в ресторанта,пак за Голфа говоря, и в Делукса не съм срещала котки, виж гущерчета имаше доста Simple Smile))
Комбинацията просто е приказна, наистина нямам дуи, с които да мога да опиша...особено предпоследната вечер след един дъжд беше толкоооова красив залеза Nature Sunrise
До Делукса се стига много бързо, чака се много малко, а пътуването е много яко, на задната седалка беше голям кеф за децата, които бяха на 3г и на 9г

# 118
Марги, Албена холидейз предлагат настаняване в landview twin room, bungalow pool room и в sgl room land /каквото и да значи това/ до две деца до 15.99 години. За Tui magin jacaranda това, но не съм се интересувала подробно.

# 119
Да питам измежду Sueno beach в Side, Vonresort Golden Coast в Side и IC Green Palas в Лара кой е най-добър да деца най-вече и като цена

Общи условия

Активация на акаунт