На море в Турция - тема 58

• 76 503
  • 790
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
за това лято избрахме да пътуваме до Алания с оферта от Ориент 99,със самолетна програма(МC ARANCIA RESORT HOTEL).На сайта им обаче не намирам информация за полетите,няма дата,час,авиокомпания.Писах им мейл,но се замислям дали са коректни?Ако има пътували с тази агенция,бих се радвала да споделят впечатления.
И аз не знам как от стотици хотели в Анталия попаднахте на този? Интересно ми е дали от агенцията ви го предложиха? Съществуват сайтове като tripadvisor.com където за 2 мин, можеш да добиеш представа за хотела и дали става.

# 226
bobsi81, подкрепям написаното от Мона Лиза. МC ARANCIA RESORT е един от най-лошите хотели в Анталия, предлаган на българския пазар. Ако имате възможност потърсете друг вариант, за да не останете с чувството, че сте си хвърлили парите на вятъра.
Що се отнася до Ориент 99, те нямат собствени самолетни програми и продават чужди. Най-вероятно на Тез тур. Погледнете договора, който сте подписали и се ориентирайте. Аз също съм на мнение, че агенцията не е повод за притеснение, за разлика от хотела.

# 227
Може ли да ми препоръчате хотел за двама възрастни в Анталия. Хората не търсят кой знае какъв лукс, нещо по скромно и изпитано?

# 228
Благодаря за мненията,от голяма полза са ми,определено!Самата агенция е предложила няколко варианта на мм и той  харесал най-много този хотел.Нищо не сме капарирали все още,така,че ще насоча усилията си към друг,пак в тази част на Турция.Още веднъж мерси за бързата реакция на всички отзовали се!

# 229
Може ли да ми препоръчате хотел за двама възрастни в Анталия. Хората не търсят кой знае какъв лукс, нещо по скромно и изпитано?

Ние сме много доволни от нашия миналогодишен хотел - Либерти Лара. За двама възрастни без деца е чудесен - има тиха част, с тих басейн и бар, в които не се допускат лица до 16 години. Глъчката е изнесена към други басейни и там не се чува. Страхотна почивка е това решение.  Simple Smile След 1.09 и особено след 15.09 пък деца малко щъкат въобще и като цяло е много спокойно.

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 11:44 от Judy

# 230
Relaxed

MaManaSaMi,

AQUASIS DELUXE RESORT & SPA Дидим - 01.06.2019 - 07.06.2019 - 116 €  на ден за двама възр. + едно дете (0-12.99) - DELUXE SEA VIEW ROOM - ULTRA ALL INCLUSIVE
Собствен транспорт.
Мисля, че първо трябва да попита дали има свободни места, тъй като разбрах, че за този период вече всичко и заето.

Точно така и направих, но за съжаление всичко за целия месец е заето, ще се преориентирам на другаде, ако имате предложения за подобни в Кушадасъ или Дидим с радост ще ги чуя Simple Smile Relaxed

# 231
  • Пловдив
Здравейте, за първи път ще почиваме в Турция. Харесала съм Бодрум, но не намирам много за хотелите там, защото е по-далеч може би. Решила съм да го посетим през май, 2 възрастни. Държим на чистотата най–вече, по-нови хотели и спокойствието. Без деца сме така, че анимацията не ни вълнува. Харесах няколко хотела, ако имате наблюдения ще се радвам да ги споделите с мен.
LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5*
XANADU ISLAND ALL SUITES 5*
ROYAL ARENA RESORT & SPA 5*
SIANJI WELL BEING RESORT 5* (Ex. Garden Of Babaylon)
Прочетох хубави отзиви тук единствено за
VOYAGE TORBA HV & VOYAGE TORBA PRIVATE 5*
VOYAGE TURKBUKU HOTEL 5*
Не знам важи ли и за
VOYAGE HOTEL BODRUM 5*
Ако имате наблюдения и за други хотели ща съм благодарна ако ги споделите.

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 12:10 от melina-GR

# 232
melina-GR,аз съм почивала в Voyage Torba Private и останах много доволна. Ако имаш въпроси, с радост ще ти отговоря!

# 233
За LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5* има отзив на първа станица, бях там през пролетта на 2017, ако имате допълнителни въпроси питайте.
Чисто, спокойно, хубава храна. Плажа не е много хубав, но вие щом ще ходите през месец май така или иначе ще е хладно за него, басейните са чисти и със страхотна гледка.

# 234
Скрит текст:
Здравейте! Обмисляме за почивката в Турция да пътуваме със собствен транспорт. В тази връзка имам въпрос. Вярно ли е, че на турската граница не се допускат 20 и над 20 годишни автомобили?
Нашата е модел 1998, производство 1999 г.
http://trakya.gtb.gov.tr/yolcu-ve-tir-rehberi/yolcu-rehberi/kisi … -gumruk-islemleri
На страницата на митници Турция, намерих ето това: Yurtdışından turistik kolaylıklar kapsamında getireceğim arabanın yaşı ile ilgili bir kısıtlama bulunmakta mıdır?
Turistik kolaylıklar kapsamında getireceğiniz taşıtınız ile ilgili bir yaş sınırlaması bulunmamaktadır.

Може да се преведе и с google translate, но нека Халим ако може го преведе, ще е по достоверно!

Пише че няма ограничение..

**
И аз така знам

Благодаря!

# 235
melina-GR, всички хотели Voyage са на много, много високо ниво, нареждат се сред най-добрите за морска почивка в Турция. Voyage Bodrum не прави изключение, а това, че е само за възрастни го прави особено подходящ за двойки без деца.
От La Blanche Island се разкрива толкова пленителна панорама, че бих седяла на някоя от терасите с часове само, за да гледам. За плаж, басейни и пързалки ще ми трябва отделна почивка Simple Smile Един от добрите хотели в Бодрум на поносими цени. Което за Бодрум е важно уточнение, защото там хубавите хотели са с безумни цени, а повечето икономични са доста незадоволителни, да не говорим, че и има пълни дупки.
Xanadu Island и той е страхотен, и той създава усещането за уединение на остров. Като обслужване и храна също е на високо ниво.

# 236
  • Някъде в Европа...
Adventurer, много благодаря за синтензираната информация. Аз съм една от тези, които ги е страх да организират сами почивка, най-вече заради незнанието на говоримите в Турция езици, но след такива постове, трупам все повече кураж.
В тази връзка, Марги, можеш ли по някакъв начин да сложиш на първа страница в следващата тема поста на Adventurer?

След като "уредих" почивката за края на юни, резервирах и за Великден в любимия Истанбул, та пак ме обзема манията Турция 😀 (преди това ще направя и някой Одрин..) още от зимните месеци..

# 237
  • Пловдив
melina-GR, всички хотели Voyage са на много, много високо ниво, нареждат се сред най-добрите за морска почивка в Турция. Voyage Bodrum не прави изключение, а това, че е само за възрастни го прави особено подходящ за двойки без деца.
От La Blanche Island се разкрива толкова пленителна панорама, че бих седяла на някоя от терасите с часове само, за да гледам. За плаж, басейни и пързалки ще ми трябва отделна почивка Simple Smile Един от добрите хотели в Бодрум на поносими цени. Което за Бодрум е важно уточнение, защото там хубавите хотели са с безумни цени, а повечето икономични са доста незадоволителни, да не говорим, че и има пълни дупки.
Xanadu Island и той е страхотен, и той създава усещането за уединение на остров. Като обслужване и храна също е на високо ниво.
Марги , La Blanche Island и LA BLANCHE RESORT 5* едно и също ли е ?
Извинявам се ако звуча глупаво ,но нз .за това питам .
Благодаря !

# 238
La Blanche Island Bodrum и La Blanche Resort & Spa са два различни хотела, разположени на около 45км един от друг, и двата са на около 20км от Бодрум. И двата са хубави, вече зависи от лични предпочитания (аз бих избрала пак Island).

# 239
  • Пловдив
La Blanche Island Bodrum и La Blanche Resort & Spa са два различни хотела, разположени на около 45км един от друг, и двата са на около 20км от Бодрум. И двата са хубави, вече зависи от лични предпочитания (аз бих избрала пак Island).
Много ,много благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт