На море в Турция - тема 58

• 76 469
  • 790
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте. Не намирам информация за Чешме ...,а със сигурност знам от години , че е едно приказно морско кътче? Някой бил ли е там ? Важно уточнение за моето търсене е, чв не се вълнуваме от инклузив и изобщо изхранване, пътуваме с личния си автомобил.

# 286
Здравейте. Не намирам информация за Чешме ...,а със сигурност знам от години , че е едно приказно морско кътче? Някой бил ли е там ? Важно уточнение за моето търсене е, чв не се вълнуваме от инклузив и изобщо изхранване, пътуваме с личния си автомобил.

Чешме e идеален за сърфисти също така и GÖKÇEADA..
през цялото време на повечето места духа вятър
освен това мястото е мн скъп, в Турция се предпочита мн от от Елинтинте (особенно крайбрежните хотели Simple Smile  )
Начина на курорт там е по различен от обичайния в Труция
приличните плажове cа платени, имат пакет цени за вход
 - не се изненадвайте ако платите за сандвич и айран 100-150 тл.. Simple Smile ( и в Бодрум на места е така)
хотелите които са край морето са мн скъпи
примерно хотел вкл закука или закуска вечеря в Чешме = хотел ултра алл инк в Анталя..

от горните сайтове можете да видите за обстановка и цени за там като пишете на търсачките ÇEŞME , ILICA, ALAÇATI

# 287
Къде се намира този хотел, нов ли е? Къде може да се намери малко повече информация? Simple Smile

# 288
В крайна сметка се спряхме на CLUB TURAN PRINCE WORLD 5* и утре ще резервираме. Може ли някой, който е почивал там да пише как е било?

# 289
  • Варна
В крайна сметка се спряхме на CLUB TURAN PRINCE WORLD 5* и утре ще резервираме. Може ли някой, който е почивал там да пише как е било?

Аз съм дала мнение, ако е на първата страница, но беше отдавна. Вземете си стая в хотелската част, къщичките са отврат, само по-скъпите са реновирани. Пързалките биват, лунапарка е смотан и работи по обед ли беше, следобед, мисля, че се заплаща, аниматорите са добри, ако са същите, храната беше добре, персонала смотан, има хубаво турско кафенце, малко преди пързалките и много зависи колко ще платите.

# 290
Нека Бъде Лято..

Ама В Бодрум..
Simple Smile

Да, мисля че турците предпочитат да почиват в Бодрум, Чешме, сигурно и Фетие, именно заради изгледа и чистото море с рибките..Simple Smile...а, Анталия - хич, не я харесват!

# 291

Аз съм дала мнение, ако е на първата страница, но беше отдавна. Вземете си стая в хотелската част, къщичките са отврат, само по-скъпите са реновирани. Пързалките биват, лунапарка е смотан и работи по обед ли беше, следобед, мисля, че се заплаща, аниматорите са добри, ако са същите, храната беше добре, персонала смотан, има хубаво турско кафенце, малко преди пързалките и много зависи колко ще платите.

За 7 нощувки за 2-ма възрастни и 2 деца (3 и 7г.) в къщичките офертата ни е 1085€, а в хотелската с 70€ повече. Периода е 29.06 - 06.07. Все още се колебаем къщички или хотел, но в предвид коментара май ще е хотела.Той като разположение по-близо до плажа ли е или до аквапарка, че нещо не мога да се ориентирам?

# 292
Нека Бъде Лято..

Ама В Бодрум..
Simple Smile

Да, мисля че турците предпочитат да почиват в Бодрум, Чешме, сигурно и Фетие, именно заради изгледа и чистото море с рибките..Simple Smile...а, Анталия - хич, не я харесват!

Simple SmileSimple Smile

Турците са 80 милиона народ (10 пъти България)
това са близо 25 милиона семейства
Близо 15 милиона семейства активно всяка година ходят на море..
2-3 милиона семейства са хора които незнаят колко пари имат в сметките си ( ултра богати)
половината от останалите са средно богати или само богати семейства..
Голяма част от тях имат летни къщи (вилли- YAZLIK) които през лятото са там и като разообразие отиват на някав др.хотел за е така да харчат пари)
Така че като се спуснат тези хора по посока море за на всякъде се намират хора..
Не е правилно да се каже че само тук отиват пък тука не я харесват.. за всяко кътче се намират хора от наште Simple Smile
 и не постоянно отиват на един край
всяка година Башкаа Дениз Simple Smile

Съвсем спокойно мога да кажа че %90 от известните личности в Тр не отиват в Анталя Регион
(певица, някоя актрис/а, спортист, някой познат бизмесмен (семейството му) и др.)

Анталя %80 е за туристи
ултра алл инк хотели се предпочитат повече от туристи от колкото Tурци..
Аз като Tурчин живеещ в Турция 100 чешитната храна хич не ме превлича - примерно..
Не отивам на почивка да ям
или да слушам цял ден музика на мах край басейна и тн

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 22:40 от BsrnX

# 293
  • Варна

За 7 нощувки за 2-ма възрастни и 2 деца (3 и 7г.) в къщичките офертата ни е 1085€, а в хотелската с 70€ повече. Периода е 29.06 - 06.07. Все още се колебаем къщички или хотел, но в предвид коментара май ще е хотела.Той като разположение по-близо до плажа ли е или до аквапарка, че нещо не мога да се ориентирам?

Оф,не мога да се сетя дали е близо до плажа, обаче си платете за хотелската част, ние бяхме три двойки, две от които с по едно дете. Честно, всяка вечер се дракаха кой да спи на допълнителното легло. Адски неудобен, а хотела има странни разбирания, за това,колко пари се плаща за деца на различна възраст.

# 294
  • София
15 и 16.02.ще бъде омайването на нашего брата пишман бг туриста. Албена холидейз ще има 5% индирим за самолетни програми. Тя по принцип държи най-тънките цени сега и още 5%. Струва си.

# 295
Здравейте, някой има ли лични впечатления от Grand Yazici Club Turban в Мармарис? Последните мнения във форума са от 2016 г. Търся информация от последните две години.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 08:12 от Taki-Baki

# 296
15 и 16.02.ще бъде омайването на нашего брата пишман бг туриста. Албена холидейз ще има 5% индирим за самолетни програми. Тя по принцип държи най-тънките цени сега и още 5%. Струва си.

Здравейте, от Емералд вчера ми казаха, че на изложението няма да може да правиш резервация за почивка. Не знам как стои въпроса при други ТО.

# 297
kristinasarafska, основната сграда е до плажа и лунапарка.
До сега на изложението не съм виждала да се правят резервации. Дават инфо, раздават брошури, но до там. Всички големи туроператори, които организират почивки в Турция имат щандове. Повечето агенти нямат. До колкото видях ще има голям щанд на министерството на туризма на Турция и отделно други турски щандове.

# 298
Къде се намира този хотел, нов ли е? Къде може да се намери малко повече информация? Simple Smile

за средата на юни
7 нощувки
вкл закуска - 4 хил лв
алл инк -повече от 6 хил

цените са взети от турkсата :
https://www.tatilsepeti.com/lux-bodrum-resort-residences?ara=oda … 6.2019;click:true

Едно дете до 6 год. free
на друго място пише че до 3 год. free  Thinking

# 299
Напоследък изпуснах да следя мненията. Ние след много чудене накрая запазихме Sea world resort and spa между Сиде и Алания. Харесаа ни това, че е в някакво селце и има и къде да се разходим около хотела. Това ни предложиха от агенцията, като бюджетно и добро,а и сме 4 семейства и трябваше да се съобразя с всички. Четох отзивите и има и лоши и хубави.  Надявам се да ни хареса. Другото което ни интересува е какви забележителности има в околността и си заслужава да се посетят?

Общи условия

Активация на акаунт