На море в Турция - тема 58

• 76 474
  • 790
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
здравейте, някой може ли да препоръча хубав хотел 4 звезди в Мармарис, да е близо до морето и да няма аквапарк и съответно много деца в него

Някакъв бъджет няма ли да определите или да изреждаме наред хубавите хотели?
Marti La Perla - добър хотел в Ичмелер, много спокоен, само за възрастни, много хубава храна.
Sentido Sea Star - чудесен хотел, отново в Ичмелер, отново само за възрастни. Високо ниво обслужване и храна.
Marmaris Park - още един добър 4-звезден хотел. Той е между Ичмелер и Мармарис и разположен в красива гора. Има голяма (като за Мармарис) територия, сериозна денивелация, плажът всъщност е платформа и въпреки това е един чудесен хотел като храна, обслужване, територия.
Tropical също е чудесен хотел, който е много спокоен и предпочитан от семейства без деца. Няма анимация. Намира се на около 15-20 минути пеша от центъра на Мармарис. Много добра храна.
бюджет -около 1500 лева за двама за 7 нощувки, вкл. транспорт организиран, почивката ще е края на юни-началото на юли, да е около морето, но все пак да не е някакво малко забутано хотелче, да може пеша да се ходи до центъра,  също да има анимация, добра храна....от познати чух прилични  отзиви за Паша бийч, така че нещо подобно търсим

# 271
За отново да се включа с въпрос. Вниманието ми привлече хотел Аmara Sealight в Кушадасъ, но видях че много малко ТА го предлагат. Има ли причина за това, ако има запознати да кажат и как е самият хотел , отговаря ли на 5* ? Четох че плажа не е особено добър, ако има някой почивал там нека напише нещо за него .

# 272
  • София
За отново да се включа с въпрос. Вниманието ми привлече хотел Аmara Sealight в Кушадасъ, но видях че много малко ТА го предлагат. Има ли причина за това, ако има запознати да кажат и как е самият хотел , отговаря ли на 5* ? Четох че плажа не е особено добър, ако има някой почивал там нека напише нещо за него .
На първа страница има отзиви. Хотела е перфектен, плажа действително не е първа хубост, хлапетата няма да могат да си правят кофички и замъци. Всичко останало е 6+. 

# 273
  • София, България
На първа страница има отзиви. Хотела е перфектен, плажа действително не е първа хубост, хлапетата няма да могат да си правят кофички и замъци. Всичко останало е 6+. 
Аз имам спомени, че миналата година имаше изключително негативни отзиви от този хотел, подкрепени със снимки. Дори и позитивните бяха умерено положителни, никой не пишеше, че мястото е уау. Това разбира се беше написано за специалните "български" дати към края на септември, когато явно бяха нагласили качеството да отговаря на цената, която хотелът предлагаше.

# 274
  • София
Скрит текст:
Аз имам спомени, че миналата година имаше изключително негативни отзиви от този хотел, подкрепени със снимки. Дори и позитивните бяха умерено положителни, никой не пишеше, че мястото е уау. Това разбира се беше написано за специалните "български" дати към края на септември, когато явно бяха нагласили качеството да отговаря на цената, която хотелът предлагаше.
[/quote]

Еее, чак негативни. То хотел в Кушадасъ уау няма. Точните думи са умерено положителни за Амара. Всичко се преживява само да няма толкова българска напаст. Това мене най ме дразнеше. Над 90% родни ненаяли и ненапили се чобани.

# 275
  • Варна
Навсякъде обслужването зависи от периода през който си. Преди години и ние така, в прехваления навремето Мирамар в Обзор, отиваме през Юни, ами не беше нещо особено, особено кухнята беше доста семпла откъм предлагане. Отиваме след това в началото на Август, ами кухнята беше съвсем различна, поне 2* отгоре. Но това е нормално и е навсякъде, хотелите дават това за което са сметнали цената. В началото и в края на сезоните е нормално поне кухнята да е поспестена.

# 276
Дали някой е бил на туристическата борса, миналата година? Правят ли отстъпки за почивките в Турция, нашите агенции, по време на изложението?

# 277
Дали някой е бил на туристическата борса, миналата година? Правят ли отстъпки за почивките в Турция, нашите агенции, по време на изложението?

Там не  е ли е как да го кажа.... продавания на едро - от хотел на агенция
а не към крайен потребител? ThinkingThinking

# 278
  • София
Здравейте, чета ви с интерес всеки ден и добих представа от хубави места и добри хотели, но най-много се интересувам от пясъчни плажове. Моля за помощ да намеря добър хотел с хубав пясъчен плаж в Мармарис или Бодрум, в краен случай Кушадасъ. Бюджетът ни е 2200 - 2500лв., пътуваме с кола двама възрастни с дете на 14г. в началото на юли (29.06 - 06.07). Благодаря!

# 279
  • София

Мисля, че правят, ама не съм сигурен и не знам колко си мислиш, че ще ти направят, я има 1-2%, я не. На 2000 лв са 4 кила добра домашна ракия, пак е нещо де.

# 280
  • София, България
Valerko, разсмя ме. Никога не бих се сетила да смятам отстъпките в ракия 😅

Хубави пясъчни плажове има в Сиде.

Туристическите борси са с рекламна цел. Никой не.очаква да резервирате там. Била съм изложител по друг повод на Ваканция, поне турските щандове черпеха много гостоприемно със сладки, а един и със смокинова ракия. 😂   

# 281
  • На топло в неговото сърце.
Валерко,страхотно сравнение!

# 282
Нека Бъде Лято..

Ама В Бодрум..
Simple Smile

https://vimeo.com/297869068

# 283
Здравейте, чета ви с интерес всеки ден и добих представа от хубави места и добри хотели, но най-много се интересувам от пясъчни плажове. Моля за помощ да намеря добър хотел с хубав пясъчен плаж в Мармарис или Бодрум, в краен случай Кушадасъ. Бюджетът ни е 2200 - 2500лв., пътуваме с кола двама възрастни с дете на 14г. в началото на юли (29.06 - 06.07). Благодаря!

Бордум и Мармарис повечето Хотели предлагат панорамични изгледи - там е магията изглед + морската вода
повечето от тях са на високи места със скалисти или с мн малки пясачни/полупясачни плажове.. Морската вода е мн бистра (цялото Eгейско море е такава) виждаш рибите на 10 метра дълбочина..
Ако първия ви критерий е пясъчен плаж насочетесе към района на Анталя-Лара-Белек-Сиде..
В Бодрум Хотел разполагащ широк хубав пясъчен плаж за вече 3 възрастни  точно в средата на сезона незнам, мн трудно...
Пък за тези дати не е за Анталя
ще видите през деня 50+ градуса
няма да духа вечер ветрец както в Бодрум..
и жегаа Simple Smile

За да видите хотелите какви са
влезте в тези сайтове и на търсачката пишете BODRUM - MARMARIS и горе долу ще разберете за какво имам предвит..
www.tatil.com
www.jollytur.com
www.etstur.com
разбира се че има и мн други чужди сайтове..

# 284
  • София

Бордум и Мармарис повечето Хотели предлагат панорамични изгледи - там е магията изглед + морската вода
повечето от тях са на високи места със скалисти или с мн малки пясачни/полупясачни плажове.. Морската вода е мн бистра (цялото Eгейско море е такава) виждаш рибите на 10 метра дълбочина..
Ако първия ви критерий е пясъчен плаж насочетесе към района на Анталя-Лара-Белек-Сиде..
В Бодрум Хотел разполагащ широк хубав пясъчен плаж за вече 3 възрастни  точно в средата на сезона незнам, мн трудно...
Пък за тези дати не е за Анталя
ще видите през деня 50+ градуса
няма да духа вечер ветрец както в Бодрум..
и жегаа Simple Smile

За да видите хотелите какви са
влезте в тези сайтове и на търсачката пишете BODRUM - MARMARIS и горе долу ще разберете за какво имам предвит..
www.tatil.com
www.jollytur.com
www.etstur.com
разбира се че има и мн други чужди сайтове..
Благодаря за изчерпателния отговор! Simple Smile Веднага се "гмуркам" да разглеждам хотели и планирам лятото..., че тази зима вече ми омръзва.

Общи условия

Активация на акаунт