На море в Турция - тема 58

• 76 899
  • 790
  •   1
Отговори
# 510
  • have faith and be patient ..
С.Алекс, ако не бъркам миналата година малкото ви дете беше безплатно в самолета, докато сега щом е на 2г плаща като възрастен.

Като цяло Алания държат най-ниски цени от всички курорти, отделно, че тази година има стабилно увеличение в цените, така че е нормално да има разлика с миналогодишните цени.

Да, точно така, мин год бяхме с три места в самолета.. Сега понеже ми обявиха 3200 лв. За о-в Крит се ориентирах пак към Турция, но ако цената ще е еднаква, ще избера Крит, мерси за отговора, все пак ще разгледам пак някои хотели в Сиде, заради хубавия пясък си го заплюх от миналата година

# 511
  • Sofia
Марги, безценна и незаменима сте както винаги 💐💐💐 Направо Ви се чудя как всеки път успявате да намирате хотели за всеки  "цвят и вкус" Simple Smile и не само това, информацията Ви винаги е много точна Simple Smile
Шапка Ви свалям 💐

# 512
Ох, сега ме притеснихте за Камелия 😆 Аз не че очаквам много, за толкова пари-толкова, но се притеснявам да не подведа хората, с които сме, въпреки че са предупредени. За съжаление увеличението на цените съвпадна с временното намаление на доходите и това е положението. Иначе е ясно кои хотели стават.

# 513
  • Пловдив
С. Алекс избери Турция.Била съм на Крит.Там няма нищо общо с Турция .А що се отнася за Камелия няма да съжалявате плажа е един от най-хубавите.

# 514
Камелиите  не са лош комплекс , миналата година бяхме там /Фулия/ ,излезна  ни 3200 лв. със самолетна програма от 18.08 ,разбира се има далеч по добри хотели ,но цената респективно скача.

# 515
Сега умуваме за Белек ,като ще опитаме да минем без агенции,като вариантите са с автомобила до там  или доИстанбул и оттам със самолет

# 516
  • Някъде в Европа...
Марги, последната ми почивка в Бг бе точно в Албена. Бях сама с детето, автобусът ми пристигна сутринта в Албена, и в четиризвездния хотел ме сюрпризираха точно с това, нищо не ползвам до настаняването в 14ч. Не случайно за следващата година вече търсех алтернатива и открих Турция...Чак ме е яд, че "Албена-та" не ми се беше случила няколко години по-рано 😀😀😀

# 517
Здравейте,  след много четене и ровене,  резервирахме в Клуб Яли,  Кушадасъ за средата на юни,  като малко надскочихме бюджета от 1400 -500 лв,  но.. Гледам температура на водата 23 градуса.. дано е една идея по-топла. След много преговори остана пътуване в автобус. Дано малкия го изтърпи..

# 518
Хора, не се стряскайте излишно, Камелия както вече казах си е хубав комплекс просто цените, на които се предлага в момента обикновено са цени на по-висок клас хотели, коментарите бяха в този контекст. Освен това стаите в клубната част са реновирани, надявам се всичките вече.

Всъщност дори съм го резервирал и за приятели тази година, а не бих ги пратил на лошо място. За трима възрастни за 14 дни от средата на май във фамилна стая в К Клуб + полетите София-Истанбул-Анталия в двете посоки на Turkish Airlines + трансферите беше точно 4000 лв. За такива цени нямам проблем да го препоръчвам.

Iseto6, вероятно нещо ново няма да кажа, но двата Turan-а и Silence Beach, провери ли ги, специално Silence-а дори на сайта им все още има стаи и цените им изглеждат нормални.

# 519
Adventurer, мерси за успокоението. Сега като погледна цената за нашите дати се е покачила с 300 Е за Фулия и с над 500 Е за К клуб (резервирах през сайта на хотела, 9 нощувки за 2 възрастни, Фулия за 700 Е и 2+2 Камелия за 830 Е).

# 520
И аз с питане - мнения за KORUMAR EPHESUS BEACH RESORT в Кушадасъ. Ще пътуваме със собствен транспорт и ми се иска да е по-близо.

# 521
  • have faith and be patient ..
Тази Камелия, която обсъждате, във Сиде ли е? Мерна ми се нещо на картата като търсех хотели

# 522
  • Варна
Сега умуваме за Белек ,като ще опитаме да минем без агенции,като вариантите са с автомобила до там  или доИстанбул и оттам със самолет
До Истанбул пътя с кола си е около 6 часа, след това до Белек си е още 7-8 часа. Със самолет е по-бързо, но не много по-бързо ако се брои пътя до летището + чекирането + полета + после пътя от летището до Белек, общо може би около 4-5 часа общо. Така че не е голяма разликата.
Но има една друга ралика, с кола можете да пазарувате и да носите много покупки по пътя, а със самолет няма как. И някак си е по-удобно с автомобил да обикаляш и да разглеждаш неща по пътя, а и около Белек.
Само споделям.

# 523
  • в кукувиче гнездо
До Истанбул пътя с кола си е около 6 часа, след това до Белек си е още 7-8 часа. Със самолет е по-бързо, но не много по-бързо ако се брои пътя до летището + чекирането + полета + после пътя от летището до Белек, общо може би около 4-5 часа общо. Така че не е голяма разликата.
Но има една друга ралика, с кола можете да пазарувате и да носите много покупки по пътя, а със самолет няма как. И някак си е по-удобно с автомобил да обикаляш и да разглеждаш неща по пътя, а и около Белек.
Само споделям.
6 часа от къде?

# 524
  • Варна
Ами 6 часа си е от Варна, а и от столицата е пак някъде там. Това разбира се ако не се уцели някоя тапа на митницата, че тогава може да отиде много отгоре. Като цяло обикновено се минава за около 15-20мин. митницата, ако е спокойно, но понякога сме чакали и по 2-3 часа. Миналата година на отиване за лятното море нацелихме някаква тапа, отне ни около 1:30 часа да минем хем беше около 21-22 часа вечерта. Предната година минахме за 15 мин. Така че си е до късмет.

Общи условия

Активация на акаунт